Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory
Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂
ahojte...mne sa strašne ľúbi Baby Smile V-max...máte skúsenosti niektorá???
@bubu4125 jaaaaj,,len to nie!!! ☹ ☹ ☹
to su polskekociky,,maju strasne kratku chrbtovu opierku na sportakoch!!! teda BS urcite.u nas v nich jedna vozi dvojicky a chudence maju nieco po roku a celu zimu ked sedeli v kociku tak im trcala hlava a buda je tak nizko ze sa ju neda ani vystriet!!! 😖 😖 😖 tak ked snezi alebo prsi mali chudence plastnku cez hlavu 😲
kup si na zimu nejaky ojazdeny hlboky a na jar ked uz bude drobec sedet si kupis nejaky novy sportak 😎
ahojte prosim vas mate skusenosti s tymito kocikmi, hladam nieco velmi lahke do 6,5kg so spojenou ruckou, popripade mi poradte ine, dakujem:
http://www.toyfactory.sk/hracky/pre-babatka/koc...
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5352975
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8744083
http://www.e-kociky.sk/?632,jerry toto neviem aka je znacka nepoznam, neviete?
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10446635&tab=3
ide mi hlavne nech to nie je hrkalka, nech vydrzi aj dve leta, na cene mi nezalezi, hlavne nech je do 6,5 kg, dakujem
casualplay sú super kočíky, ja mám ešte kolekciu 2004, mne sa tam dcéra zmestila, ako 3,5 ročná, syn má teraz 2 roky váži 15kg a je vysoký skoro meter, a ešte mu je kočík super s fusakom, ale keď vidím tieto S4 , aj kamoška má syna bude mať 1,5 a nohy mu už visia vo vzduchu, je s toho smutná, lebo sa fakt malý nezmestí do kočíka. treba si to premyslieť, ja som tiež maniak na kočíky, radšej ani nenapíšem koľko som ich mala, ale podľa mňa vždy treba myslieť na pohodlie dieťaťa, aby spinkať mohlo na rovnom, aby na bábo nefúkalo a tak, mala som aj Quinny Buzz 4, aj Concord neo, ale veľmi som sa tešila, keď som ich predala, a viac som nad takými kočíkmi ani neuvažovala, neviem si predstaviť ako sa dieťatko môže cítiť v takej polohe na ležanie. sú to kočíky na image, ale nie pre deti.
@miska1981 vsetky taketo kociky su "hrkalky" ale ak ti mozem poradit, tak PP ariu. my sme ho mali, uz som to tu pisala, leto, dovolenka, cestovanie, nakupy, super!! vnutri je velky, priestrany, pohodlny, strieska sa da pekne stiadnut, aby nefukalo, prip nesvietiko slniecko...kolieska su male, takze tereny nezvlada, sneh tiez nie, nedaju sa polohovat nozicky....super sa sklada, aj ovlada...kosik tiez veliky...hlavne je lahulinkyyyy, bezpecnostne pasy boli super!!!! oni su tam tak pripnute, preto to vyzera ze su blizko seba...daju sa dat aj len ako traciky na chrbatik alebo pripnut o sedatko 😉
@ollski a nevadi, ze sa nedaju polohovat nozicky? fakt je vo vnutri priestranny? a kolko ma kil, niekde pisu 6,5 niekde 7? a prosim ta ako sa nastavuje chrbtova cast? da sa dat do roznych poloh /ako napriklad brio co mam/ alebo len napr. 3 pozicii?
nemas foto s dietatkom?
ozaj do lahu sa da dat?
@zuzikkaa mala si hauck? paci sa mi, len som nenasla na neho ziadne recenzie, to je asi hauck sport len v disney verzii /to si len myslim/.
@miska1981 tu som vkladala foto na str 8 😉 tam je na jednej ako babo este..v poho sa tam vosla cela, na dalsich ma cca rok a 7m...neda sa dat do uplneho lahu, ale takmer, je tam minimalny sklon...co je super, lebo to polohovanie je na takych popruhoch, co je lepsie ako len 3 polohy, polohovanie noziciek mi obcas chybalo, ale vyspinkala sa aj tak...
vazi do 6kg!!...da sa nosit hore schodmi aj s babo aj nakupom 😉 aj s tehu bruskom 😅 na jednej je bez madielka, a na foto v bojniciach nema pripnute tie popruhy o chrbt cast...
@ollski to ma fakt do 6kg? lebo vsade pisu 6,5-7kg, to je najsamlepsie 🙂
a v com ti najviac vadilo, ze sa nedaju polohovat nozicky? ked spala, ze jej viseli nozicky? pytam sa blbo, ale nema skusenosti s kocikmi, tak neviem co znamena, ze sa nedaju polohovat, ze je to len na sedenie urobene?
inak mala vyzera, ze je velmi spokojna v nom, od akeho veku si ju tam vozila?
@miska1981 jj vazne je lahulinky.....ano, nozky viseli dole, podla toho aka uz bola velika. najskor len tak jemne prevysali, potom uz vlastne ich mala nornalne akoby sedela, ale to tam uz spavala velmi zriedka, lebo bola velka na dlhe kocikovanie a ten jeden spanok si odspala doma 🙂 najviac mi asi vadila brdza, lebo tie 2007 ju mali taku divnu podla mna kazovu....ale potom som si zvykla aj na to...asi tie nozky, ale zase to nebolo az take....lebo my sme mali viacero kocikov, teraz co mama sice polohovanie noziciek ma ale po roku je nefunkcne....
@ollski prave pozeram na farby a kolekcia 2010 a 2011 sa mi nepacia, paci sa mi 2009, nevies ci je v nich nejaky rozdiel?
ci tieto nove verziu maju nieco vylepsene?
max. lah je na ktorej foto? 2,3,5,6-tej? dcerka bude mat v lete 14 mesiacov myslis, ze jej uz budu nozicky drcat dole? lebo to jedine sa mi nevidi, ze sa nedaju dat nohy rovno. a nevies aku dlhu maju chrbtovu operku, netrcala malej z nej hlavicka?
@miska1981 ake su rozdiely, tak to neporadim, naozaj netusim....mozno by ti v nejakom obchodevedeli povedat, aj dlzku opierky, no ja som ju tam vozila aj ako dost velku a hlavicka jej netrcala nikdy...nozky trcat budu, ako moc.??....odmerat nemozem uz ho nemame....aj na 2,3,5 aj 6...je to vzdy z ineho uhla, ale ak si dobre pamatam, fotila som to prave tak. osobne sa mi tiez viac pacia tie starsie kolekcie....2010 a 11 uz nie.
nanoznik sa dal zapnut na 2 sposoby pre vacsie a mensie babo...mozno najdes mamicku, co ho predava, skus sa spytat na bazariku 😉 urcite mal niekto minulorocnu kol. snad aj poradia
@miseles my sme hladali golfac, aby sa hlavne rychlo dal zlozit do auta, dalsiu podm.som mala, aby mal vacsi kosik a hlavne aby bol hraskovo zelenej farby, lebo som zatazena na tuto farbu, aj sportak sme mali v takej farbe..tak sme nakoniec vybrali tento http://www.malvik.sk/Kociky/sportove-kociky/ABC... teraz ho uz skoro vobec nepouzivame, maly uz beha sam vsade, ale mne napr.nevyhovovali tie rucky na kociku, keby to bolo spojene tak kocik nemal chybu..dost som sa natrapila ho umanevrovat, ked som napr.telefonovala alebo drzala dazdnik..ale maly mal pohodlie to je hlavne..
@janka830 PP je fajn, tu 3-kolku ma kamoska, ale do tej Navetty XL sa Ti zmesti babo max tak 5 mesiacov, s fusakom v zime uz nie je sanca, nie je to dlha ani velmi siroka vanicka... PP ma v ponuke 1 velku vanicku do 8 mes. cca, ale tu nedas na tento podvozok, ma samostatny so 4 velkymi kolieskami (Classico).
prosim prosim poradte .. mojej manzelke sa paci nuna ale mne sa to zda dost o nicom. male kolieska, nizky kocik a tak. Ma ho niekto a ako s tym kocikom fungujete? Ja mam cca. 180cm a mam pocit ze pri tej nuna by som bol zohnuty ked by som ho chcel tlacit.

@mirm sportova verzia vazi 11,5 kg, co nie je vela!!!! som sa zle vyjadrila, konstrukcia ma 9,8kg...takze v poho, len ked im bola kratka operka, maly behal, tak vymenili za "buginu" 😉