Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory
Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂
@bubu4125 tento kocik je upla novinka,takze urcite ho este nema nik odskusaný lebo je na trhu necelý mesiac, dokonca captiva slide sa este nevyrába,vyroba bude az kocom tohto mesiaca,videla som teraz captivu mohican ,je o niečo vyšší ako tako warrior ,inak sa my veľmi páči
ma niekto skusenosti s kocikom X-lander XQ??? 🙂
ahojte 🙂 , prosim poradte mi chcela by som pre dcerku kocik skor trojkolku ma rok a pol a neviem aky by bol najvhodnejsi .... dakujem
@mima_vanes my sme mali vyhliadnuty Quinny Zapp Xtra. Ten sa da aj polohovat. Ak polohovanie nepotrebujes tak potom obycajny Zapp.
andrejko, dakujem ten sme mali a moc sa mi nepacil zacali mi vrzgat koliecka ☹ ale inak bol v pohode
@mima_vanes no moj favorit je Recaro Babyzen ale ten je dost drahy a nemusi kazdemu vyhovovat. mne sa velmi paci system skladania a aj dizajn. inak som skor na 4kolky
Ahoj baby a nema niektora z vas skusenosti s Quatro rally? Dakujem http://www.svetkocikov.sk/kociky-quatro/234-ral...
@ada222 Ahoj, tak ja mam X lander je to celkom fajn kocik, ale predsalen nevyhod sa najde dost,napr. neprehadzuje sa rukovat, sedacka sa neda uplne posadit, ked ho chcem napchat do kufra tak som musela skladat vsetky kolesa a nanoznik je dost tesny, ked ho chces pouzit v zime a das pod neho deku a fusak je velky problem ho zapnut... a vyhody velke kolesa,super sa nim jazdi po snehu aj po nejakom horsom terene,ale zase neni odpruzeny,tak babo dost nadskakuje a strieska sa da dat dost nizko takze neofukne a nesvieti slnko do oci a je velmi stabilny... takze moja skusenost nebol najhorsi kocik ale uz by som ho nekupila...
Ahojte, viete mi niektora poradit ako je to so sportovym kocikom ktoremu sa neda prehodit rucka? Myslite si, ze je to velky problem ked vas dieta nevidi? Nas na to upozornovali kamosi, ze deti su nervozne ked nevidia na rodicov, ale ako pozeram tak peg perego ani concord to nema a to su celkom ziadane kociky... dakujem
@juventik ahoj, my mame quinny speedi, na ktorom sa tiez neda prehodit rucka a vobec to nevidim ako problem. zo zaciatku som bola trochu nervozna, ze nevidim na malu, ale malej to bolo uplne jedno. viac ju zaujima svet okolo a stale sa natahuje viac "von z kocika", aby toho videla co najviac. ani si neuvedomuje, ze ma nevidi 🙂
@juventik zatial som to riesila tak, ze som kocik otocila a tahala ho za sebou 😝 ale uz sme objednali slnecnik.... tiez sa da kupit taka natahovacia slnecna strieska alebo co to je. mala by byt univerzalna - pozri tento link: http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/2730...
@juventik Tak u nás to bol veľký problém. Máme xlander xa a tam sa športá časť dá upevniť len v smere jazdy. No a náš maličký bol z toho totálne na nervy, že mama nikde. Ja som trpela každú prechádzku, spávať v kočíku vôbec nechcel.No hrôza. Tam som sa naštvala a kúpila kočík z bazáru- nemá prehadzovaciu rúčku, ale reverznú sedačku-teda sa dá otáčať v smere alebo proti smeru jazdy. A maličký sa upokojil, pekne tam sedkal, kukal na maminku, dokonca aj spinkal. Dodnes sa vozíme tvárou k mame-nie stále, ale občas, to už máme rok aj pol 🙂 Takže ja určite odporúčam kočík, ktorému sa dá sedačka otáčať. A konkrétne concord neo má takú sedačku, teda myslím si 🙂
awojte,ak mate zaujem mam na predaj ani nie pol roka pouzivany kocik,kupili sme ho az ked mala mala asi 5 mesiacov dovtedy sme mali iny,je uplne novy sportak nepouizty ak chcete nakuknite,
Dievčatá, myslíte, že do terénu môže byť aj kočík s veľkými penovými kolesami? Našla som si tu ny bazáry trojkolku knorr za 30 a veľmi mi padla do oka, lacná, koleso sa otáča, aj sedačka sa otáča, to je pre mňa dôležite, mam totiž steggi. Som s ním spokojná, akurát sa s ním ťažko manévruje, furt len nadvihovať a teraz keď mám dve deti, je to ako za trest🙂
Ahojte, tak ja sa v tych kocikoch uz prestavam orientovat - alebo zacinam? hladam, surfujem, a nie a nie si vybrat.
My hladame v podstate lahsi sportovy kocik, na ktory by sme na zaciatku naklikli polohovatelnu autosedacku, ktora sa da dat az do uplneho lahu a pouzivali by sme ju namiesto vanicky. Kedze sa maly narodi v auguste a bude pekelne horuco, lebo byvame pri mori. Preto myslim, ze mi vanicku nebude treba a autosedacku vyuzijem na zaciatku miesto nej a po par mesiacoch sportovu verziu. Zaroven by som chcela aby bola na rucke brzda (ak nie, tak nevadi, ale je to dobra vec).
Kazda kamoska samozrejme radi ten svoj, zatial mam pred ocami najma Red castle shop'n'jogg disc II, vyzera byt velmi prakticky, kamoska ho ma a nemenila by, ale ak by mi niektora z vas poradila nieco v mojich kriteriach a za normalnu cenu, tak by to bolo super. najlepsie by dokonca bol 4kolesovy, co ten red castle je len 3. a ak ma niekto skusenosti s tym red castle, tak napiste, ci ste spokojne.
dakujem za pomoc.
@laurika173 a to mas xlander XQ alebo XA? Lebo prave XQ ma otocnu sedacku v smere aj proti smeru jazdy takze otocnu rucku netreba, vraj v pohode aj na prechadzke sa to da jednoducho aj s babom otoocit a baby si vacsinou prave XQ chvalia, ze je spratnejsie ako XA a novy 2011 ma aj lepsie poriesene to polohovanie opierky a aj to madlo vpredu pred babom vraj uz nie je tak vysoko ako bolo na starych typoch co vacsinou kadzy kritizoval
@ada222 ja mam ten XA, tak potom ich uz zdokonalili 🙂
ja som dlho bola presvedcena, ze kupim XA, no asi pred tyzdnom som sa nahodou na nete dostala k XQ a ten teraz vyhrava na plnej ciare, co mi na nom jedine vadi je, ze nema nafukovacie predne kolieska, ale to ozeliem, hlavne ze bude mat otocnu sportovu cast 🙂
mate niektora kocik Jane? ak ano ste s nim spokojna?
@juventik ahoj,,takze ja som ZA otocnu sedacu vsetkymi 20mi 😀 😀 😀 mala som 2 kociky kde sa dala prehadzovat sedacka a nedam na to dopustit,,maly bol spokojnejsi ked ma videl a ja tiez ked mi zaspal v kociku hned som ho dala lahnut a nemusela som zboku nakukat ci uz spi a nevisi mu hlava!!! 😒 (mala som 3kolku quinny freestyle)
a ked malemu svietilo slnko tak som mala vzdy sosebou taku tu obrazkovu plienku a pripla mu ju na budu a bolo 😎
niektorym detom nevadi ked mamu nevidi,,ale pre dieta je to dobre aspon do roka,ma kontakt s mamou,je viac usmievave viac ta vnima lebo mu po ceste mozes rozpravat usmievat sa nanho atd... 😉

ahojte! čo poviete na tento kočík???
http://www.svetkocikov.sk/kociky-tako/596-capti...
páči sa mi ten sivo-oranžový! len či aj dobrý!