icon

Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory

miskinadamko
21. jan 2011

Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂

jenie123
23. mar 2011

@miseles som rada, ze som pomohla🙂 inak kamoska ma presne ten magic a je s nim spokojna, ale i mne sa zda hauck malibu pevnejsi a stabilnejsi, len bohuzial ho nemam vyskusany vonku.. farby maju len tie co su na nete, povodne som chcela cierno - zeleny🙂, ale cena rozhodla a nelutujem 🙂 este ma zaujal mark q, je podobny magic

kalifa28
23. mar 2011

@nienna 🙂 🙂 ale jasne, že stačí ten jeden kočík, to len my maminky maniačky, si navymyšlame kopu vecí, prečo už ten ktorý kočik nie je dobry a idemeeee 🙂 možno práve ty budeš pattrit k tým spokojným maminkám, ktore vyvozia svoje dietatko v jednom kočiku a nikdy nepochopíš, čo nás nuti menit, vymyslat, kupovat, hladat...... a možno tiež po par mesiacoch zatužiš po niečom novom. neboj, nie sme nenormalne, len nas baví striedat kočíky 🙂

miseles
Odpoveď bola odstránená
jenie123
23. mar 2011

@miseles ten cierno - zeleny bol neskutocny, teda nevidela som ho nazivo.. Priamo v predajni mali 3 kusy aj na vyskusanie, vobec som necakala, mali ho na sklade, hned mi ho priniesli pekne zabaleny v takej malej krabici, som neverila, ze sa tam zmesti.. 🙂 A ta cena je naozaj neskutocna v porovnani v ostatnych obchodoch.. Uz som si ho chcela objednat z Nemecka a tu som ho nasla a este o par eur lacnejsi.. 🙂 Bohuzial som nenasla na ich stranke telefonne cislo, ale mozes im tam poslat mail.. Ja som im tam poslala mail pre istotu, tiez ani my nechodime do Blavy kazdu chvilku..

petrinka
23. mar 2011

baby, prosim poradte mi! 🙂 cakam druhe babo, ktore sa mi narodi zaciatkom jula. syn este nebude mat vtedy ani dva roky, takze potrebudem nejaky kocik, ktory je skladny, lahky a zaroven sa da nan primontovat skejtik, respektive ma nejaky stupak, na ktory si bude moct adam stat, ked bude unaveny. nemate skusenosti s nejakou znackou?

smejkoo112
23. mar 2011

Krasny večer všetkym želam poradte mi chcela by som kúpiť ale mam obavy.Mohli by ste mi poradiť ake mate skusenosti s BERTONY OMEGA 3

wasago
24. mar 2011

pekny den prajem. Chala by som kupit golfovy kocik pre malu na leto a rada by som Vas poziadala o radu. mate prosim niektora skusenosti s kocikom Babypoint alebo taktiez Coneco SATURN. za odpovede velmi pekne dakujem.

sylvia78
24. mar 2011

Ahoj babenky! Pozna niektora kocik GESSLEIN F4 Buggy, mate niektorá skúsenost s nim?

ninan2
24. mar 2011

@sylvia78 Ahoj, skus sa spytat tu: https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kociky-gesslein-ako-ste-s-nimi-spokojne/
Je tam kopec bab, co maju doma kociky tejto znacky 🙂
Inak znacka je to vyborna, kocik ma dobre parametre, ale je trochu predrazeny vzhladom k ucelu (ze su to len take lepsie golfky). Ale ked nemas s peniazmi problem, tak pohoda 🙂

sylvia78
24. mar 2011

@ninan2
ahojcek, dakujem ja prave vela penazi nemam ale mam ho ponuknuty za dobru cenu, nevies nejaky dobry lacnejsi kocik? Diky

ninan2
24. mar 2011

@sylvia78 A hladas aky typ, golfky teda? Ake je velke dieta? Pokial viem, tak velmi oblubene su golfky z Peg Perega, aj najviac mamiciek ich mava co tak sledujem vonku... Svagrina je tiez spokojna s nimi.

sylvia78
24. mar 2011

no ja nechcem golfky, ale vyskovo nastaviteľné rucky lebo sme dost vysoky, ale ja som z toho uz dili, bojim sa lebo vela penazi na rozhadzovanie nemam a bojim sa ze by som nebola spokojna s kocikom. Maly ma 5 mesiacov ale do hlbokeho sa uz nemestime, k tomu mam tiez sportiak ale je tazky a ja potrebujem hlavne nieco lahke

ninan2
24. mar 2011

@sylvia78 hmm tak takto Ti neviem povedat, ze ktory lahky kocik ma nastavitelne rucky, vacsinou taketo vymozenosti byvaju pri tych sportovych (ktore su tazsie)... To mas aku znacku a typ? Ono ta vaha ma nejaky zmysel, je stabilnejsi pre dieta, byvaju tam aj vacsie kolieska, co je lepsie... Za kolko mas ponuknuty ten Gesslein? Ci by predsa len nebol najlepsi pre vas.

sylvia78
24. mar 2011

@ninan2
no ponuka je 250eur za uplne novy z obchodu a ako som pozerala vsade ho maju od 280

zuzikkaa
24. mar 2011

@wasago ahoj,,sestra ma babypoint fortuna,,nieje zly ale pride mi ze sa tazsie tlaci,,porovnavam s mojim quinny zapp a ten ide uuuple lahucko...asi zalezi kolko vazi samotny kocik,ale aj to ake ma tazisko....
ale kocik ako taky je fajn 😉

ninan2
24. mar 2011

@sylvia78 no ono ten kocik ma super parametre, porovnatelne so sportovymi... to pri inych golfkach nenajdes... Takze si treba zvazit pomer parametre/cena...

sylvia78
24. mar 2011

@ninan2
ved prave to, vo vyhlade mam este neonato piuma a zopa fusion 2010 len to rozhodovanie aby som sa potom neklepala po hlave aka som sisi a neviem vybrat jeden normalny kocik

ollski
24. mar 2011

@sylvia78 ak ti to kusok pomoze 😉 ...neonato piuma je taky malicky kocicek...aj nizky aj celkovo taky maly...moc miesta pre babo sa mi tam nezda...taky isty je aj CAM portofino...ten by som vylucila, tod moj nazor 😉

sylvia78
24. mar 2011

@ollski jejha dakujem, jasne ze to pomoze

wasago
24. mar 2011

@zuzikkaa
dakujem za odpoved. moja financna situacia ......... takze zhanam neake fajn golfky s vyssou chrbtovou opierkou vzhladom na to ze mala ma 16mesiacov a je dost vysoka, a tiez do 100eur maximum.

wasago
24. mar 2011

nemate prosim este niektora neake skusenosti s babypoint, CONECO SATURN...
dakujem ale nechcela by som sa naozaj sklamat po kupe nie dobreho kociku.

zuzikkaa
25. mar 2011

@wasago

jasne chapem,,ja som to napisala pre porovnanie 🙂

dominikaa
25. mar 2011

Ahojte kocky,aj ja by som vas chcela poprosit o radu chcela by som kupit nejaky golfac (sportak)no max.asi do 150eur,mate niektora skusenosti napr. s BabyPointPICASO? dakujem pekne

sylvia78
27. mar 2011

@ninan2
Ahojcek, tak nakoniec sme kupili ten Gesslein F 4 Buggy. Dnes sme absolvovali prvu vychadzku a teeeeeda, velky rozdiel oproti nasmu staremu kociku. Hned som k nemu kupila aj fusak Sleepy a teda poviem, ze aj ten je velmi dobry, je termoregulacny a maly bol spokojny aj vonku a aj v obchode, nemusela som ho rozzipsovávat a vyzliekat a znova babusit. Dakujem za rady,

ninan2
28. mar 2011

@sylvia78 hej? Tak to je super... Ono je to urcite vyborny kocik, akurat ta cena 😒 Tak nech vam dobre sluzi 🙂

sylvia78
28. mar 2011

@ninan2
ano cena je trochu vysoka a my teda penazi nazvys nemame, ale ked si to zoberiem, ze nie je to kocik na par mesiacov tak aj ta cena sa vyrovna, za hlboky kocik by som take peniaze urcite nedala. Ten som mala z mimibazaru a teda dobre som urobila, lebo maly mi velmi rychle rastie a z hlbokeho kocika sme vyrastli za 4 mesiace. Dakujeme, dufam, ze aj nadalej budeme spokojny tak ako prvy den

kosta123
28. mar 2011

Ahojte chcela by som kupit na dalšiu zimu šporťák/ kukám už teraz 😀 /,dcéra bude mať 1,5 roka,chcem aby bol užší tak okolo 50 cm šírka ,taký mám teraz golfáč a tá šírka mi vyhovuje,nechcem nejakú veľku kravu ako sú tie 3 kombínácie,taký som mala.Nemáte nejaké skúsenosti ???? aby sa samozrejme išlo dobre po snehu, čiže väčšie kolesá. 😉 nánožník.

dominikaa
29. mar 2011

kocky prosim vas mate niektora skusenosti s tymto golfacom http://www.bambini.sk/sk/store/product/2866/28/... dakujem pekne

jenie123
29. mar 2011

@ica9 tak ako som slubila, referujem.. dnes som mala konecne moznost vyskusat hauck malibu v terene.. Jedna radost, super, som spokojna.. 🙂 🙂

dara29
30. mar 2011

Aj ked to je novinka, neviete mi niekto povedať ničo o tomto kočíku-recenzie, výroba,všetky pre a proti budú výtané. Dakujem
http://www.bambini.sk/sk/store/product/5254/27/......