Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory
Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂
@kiakocikovsvet takze sa daju aj cele kolesa zohnat a vymenit ? my sme na to koleso pozerali zo vsetkych stran a nevieme ako ho odmontovat ... viete mi aj stym poradit ? a aka by bola cena za tie kolesa ?
@lenushka_th v strede je čierne koliesko, to je poistka tak treba ju zatlačiť a ťahať, ide to trochu ťažšie ale určite vyberieš, potom skús koleso premazať a bude sa ti vyberať ľahšie
@lenushka_th vyberáš presne tak ako píše georgia a cena nového je 14,-€
Ahojte,nevieme sa rozhodnut aku znacku kupit...but baby lux,joy alebo kunert vip
@kiakocikovsvet vieta miich zaslat? a ak ano,ako rychlo? juuuj taka som rada dakujem vam
@georgia333 dikmoooc za radu,este ze vas mam 😀
@lenushka_th osky treba mastit aby vam kocik isiel aj lahsie, potrebujete komplet cele kolecko, alebo len nejaku cast mate zlu je zbytocne platit za cele koliesko, my predavame za 10 eur
@mimisk chcem cele koleso vymenit ,budem radsej ked bude nove a hotovo 😀 tych par eur nas nezrujnuje ... vdaka za ponuku,uvidimco odpise @kiakocikovsvet , ked uz som sa snou dohadovala ako s prvou ....keby, tak napisem, dakujem pekne 😉
@lenushka_th len som pozeralana kolieska a zk byste potrebovala len jedno budeto problem lebo mate starsi model kolieska a aby stemali rovnake a plast mate uzsi profil, tak aby ste nemali kazde koliesko ine , ja este tie plaste mam , ale nie som si ista ci mam tie disky, nech vam radsej pani posle foto kolieska aby ste nemali ine, potom by ste musela kupiit bud celu sadu koliesok alebo len tie obe vacsie
@mimisk my chceme obidve tie velke kupit nove ak budu pasovat na nas kocik ...
@mimisk je to cena s poštovným aj s DPH? lebo viem za koľko sa nakupujú vo výrobe a poštovné minimálne 3,3O €
@kiakocikovsvet ahoj,no ako ? viete mi tie kolesa zohnat , mate ich na sklade ? docela nam to ponahla 😀 dakujem vam
máme ich objednané, čakame za naskladnením
@kiakocikovsvet super, aby som neobjednala niekde inde ked uz som vas oslovila prvych ... a tie kolieska su presne tie iste ? lebo dnes som bola v jednom obchode a tam skusali podobne kolieska ale boli uzsie a tym padom nesedeli brzdy ... kedy by asi mohli prist ? 🙂
Neviem, či mi viete pomôcť ☹ . Potrhala sa nám sieťka (košík) pod športovým kočíkom Peg Perego Atlantico. Neviete mi poradiť, kde ju môžem kúpiť? Novú či používanú (ale plne funkčnú). Ďakujem. 😉
ahojte, neviem sa rozhodnúť a potrebujem poradiť, že ktorý športový kočík mám kúpiť pre Buba. Rozhodujem sa medzi kočíkom hauck malibu alebo baby design? Ktorý by ste si vybrali a prečo? Za každú odpoveď ďakujem 😉
už to vidím, vo štvrtok sa ozvem
Poradite kocik na dovolenku? Mal by byt co najskladnejsi a potrebujem polohovanie chrbatika (nemusi do uplne lahu).
Aktualne mame Hartan Racer GT ktory stal kopu penazi a nechcheme ho do lietadla znicit. Preto hladame nieco lacne, skladne, kludne aj z druhej ruky (max 100 EUR, viac nie som ochotna investovat do sekundarneho kocika na dovolenku).
Dakujem 🙂
@lubiduch pošlite tel. kontakt a poradíme
Dobrý deň, poradíte nejaký dobrý kočík na zimu, najlepšie kombinovaný. Dakujem 🙂
@evka18 viem ti poradíť ale napíš koľko chceš investovať, brat teraz objednál tako city move, je fakt nádherný ale stal do 500,-€
ahojte, poradíte športový kočík? Túto zimu ešte využijeme športovú časť z kombinovaného kočíka, ale dcérka už bude mať na budúci rok vyše roka a chceme chodiť viac na výlety, tak niečo ľahšie, čo sa dá aj rýchlo zložiť, aj vyniesť po schodoch, polohovateľné nohy aj chrbát a 4-kolku a cena tak do 150 eur.
Pozerala som na nete, ale toho je toľko, že človek nevie, čo je dobré a čo nie. Hlavne sa mi páči fortuna limited
Aj my sa už obzeráme po kočíkoch, síce sme len v 3 mesiaci ale radšej skor ako potom po porode, absolutne neviem aký kočík je dobrý, je ich na trhu tolko..... Potrebujeme trojkombináciu, s velkými kolieskami, nacvákavacie diely.....NEchcem daťza kočík vela penazí kedže viem že hlbokú časť nebudeme dlho využívať.......
ahojte, chcela by som Vas poprosit o radu, aky kocik mi doprucujete do mesta? byvam v BA, tal aby som s nim zvladla cestovat v mestskej doprave. Som vysoka 183 cm a aj babo bude pri narodení asi vacsie, tak hladam taky s vacsou vanickou a cenovo pristupny do cca 450 eur. Dakujem za vsetky vase rady, lebo som zatial uplne bezmocna :(.
@v.luccy hm no ja som velmi spokojna s mama&papas sola...moj muž je vysoky a ne s ručkou problem...ja tiež som nemala problem sama kočik vyniest po schodoch aj teraz ked mam sportovu čast a maly je podstatne tahšik,kolieska su tež super...a tuna na bazare tušim predavaju kombinaciu aj hlboka...ja som kupila tiež tu použivany fakt super stav-za 400eur...bez autosedačky je to moj ani nepišem ktory kočik 🙂 možem len odporučit...tiez byvam v meste a nemame problem ...

Baby, mate niektora golfac Zopa City? je dobry, ci nie?