Výber cestovného kočíka

zuzaigi
2. máj 2021

Ahojte mamičky,
v súčasnej dobe riešim kúpu spratného cestovného kočíka, chcela by som sa vás spýtať na prípadné skúsenosti s kočíkmi, nad ktorými. momentálne uvažujem. Ide o :
-MAXI COSI LARA2
-CAM COMPASS
- CHICCO OHLALA 2
- BABY MINSTER KUKI
poprípade ešte HAUCK SWIFT X, CHICCO TROLLEY ME alebo CBX ETU. Za každý postreh, skúsenosť ďakujem.

cookie29
2. máj 2021

Čo to je cestovný kocik? Taký čo ľahko vlezie do auta/vlaku? Alebo potrebuješ aby mal normu do lietadla do kabínky?

zuvelyn
2. máj 2021

Tiež nerozumiem celkom čo hľadáš, ja mám športiak zopa move a je teda na cestovanie perfektný, ale nie je to kočiar do terénu,do prírody, na rozbité cesty, do snehu etc. Vyslovene mestský kočiar, ľahký, skladný malý. Ako plnohodnotný kočík mne nepostačuje, ale na cestovanie do mesta (bývame na dedine), na nákup etc ho používam rada. Neverím ale v dlhú životnosť, uz teraz je z neho polohrkalka po pol roku, tvoj účel by mohol však splniť.

diaalex
2. máj 2021

@zuzaigi pod pojmom cestovný mám ja osobne na mysli taký čo je ľahký, rýchlo sa skladá, neskladá sa z 2 častí, zmestí sa do auta (vlaku) poskladaný a nezaberie celý kufor ... a mám cybex mios, ktorý úplne spĺňa všetky tieto veci

zuzaigi
autor
2. máj 2021

Nevyjadrila som sa presne, čo hľadám to je pravda, ale chcela som možno vyjadrenie ku niektorému mnou spomenutých kočíkov, limituje ma rozpočet, cena, ktorú som ochotná za kočík dať, preto sa dany vyber pohybuje tak do 150 eur, kočík športový aj do terénu už máme, ale potrebujem niečo oveľa spratnejšie, skladatelne jednou rukou, možno na nákupy a presuny v meste, viem, že nemôžem mať príliš veľké očakávania, ale určite by som chcela, aby daný kočík aj niečo vydržal, ale ako spomínam, ide skôr o tandemový kočík na nákupy, do. mesta, keď potrebujem ísť autom. Syn bude mať v júni 1,5 roka a určite by bolo výhodou, aby sa poprípade v kočíku aj vyspal. Mnou spomínané kočíky podľa popisu by mohli moje atribúty spĺňať, skôr už sa snažím vybrať nejaký spomedzi nich, preto pátram po skúsenostiach, niektoré majú veľmi málo recenzií.