icon

Vyberám kočík

adu177
17. jan 2022
bolarazjedna
17. jan 2022

fú, ja som len teraz začala pozerať po kočíkoch, ale je neskutočné množstvo...človek sa v tom stráca...najlepšie je trocha popozerať, opytať sa známych, na čo si dávať pozor pri kúpe, premyslieť si, v akom teréne chceš použiť, je rozdiel, či v meste, či v neupravenom teréne, váha - či máš dom, schody, výťah, bez výťahu a pod. veci. Ak budeš mať premyslene svoje kriteria, skus tu napísať do kočíkovej poradne, podľa mňa sa tam dozvieš užitočne informacie. A určite je najlepšie vyskúsať kočíky aj v obchode.

andrea140219
17. jan 2022

@adu177
Ja každemu odporúčam kočík značky MOON (konkretne som mala NUOVU)
Vhodny do terena ,lahky a aj velmi pekny .
Za mna velka spokojnost . 🙂

momi1_1
17. jan 2022

co som si pozerala tak predbezne, tak podla toho, aby bol velky, priestranny. akoze ci uz vanicka ale aj to miesto na odkladanie dolu. a potom kolesa, aby boli take tie, co netreba nafukovat. lebo kamoska taka mala a ze to bol jeden defekt za druhym.

adu177
autor
Autor odpoveď zmazal
adu177
autor
17. jan 2022

@adu177 pokukujem po Moon čo sa mi páči
Jeden kocar ale mám dilemu či je vhodní pre chalana

majulino
17. jan 2022

@adu177 ta cast konstrukcie je svetlejsia, nie taká tmava mala som čosi podobne

oomina
17. jan 2022

Prečo by nemal byť. Podľa mňa je to neutrálny kočiar a veď si chlapčekovi prispôsobíš deku, fusak a rôzne iné doplnky. No inak vyzerá podľa mňa celkom dobre

zuzuliennka1
17. jan 2022

najma si kocik urcite osobne vyskusaj, neviem aka si vysoka - aby sa ti dobre kocikovalo, ja som toto kriterium mierne opomenula a dost som to lutovala (mam 179cm vysku)

adu177
autor
17. jan 2022

@oomina to medené či to neni take viac pre babu

selu11
17. jan 2022

Fungovala tu výborná poradňa ohľadne kočíkov, len neviem či je to aktuálne. Kočke si napísala svoje požiadavky a vedela veľmi dobre poradiť.

My sme spokojní s Britax go big. Najskôr sme ho kupovali pre prvú dcéru len ako športový, potom sme kúpili vaničku pre druhé dieťa. Predavač v obchode ma pochválil za výber, že naň si nepamätá ani kedy riešil reklamáciu. Rozmýšľala som aj nad Bugaboo alebo Joolz a sám povedal, nech len pekne ostanem verná Britaxu a nemením. Predtým sme mali Moon a za mňa je to sto a jedno, i keď oba majú myslím nemeckých výrobcov.

emmi101
17. jan 2022

Britax go bol moj vysnivany, zial nevidalo a uspokojili sme sa aj s darovanym od svagrinej :D

andrea140219
17. jan 2022

@adu177
Presne tento by som si kúpila, keby sa nám podarí ďalšie babo! Je nádhery a určite vhodný aj pre chlapca. 🙂
My sme mali čisto čierny pre dievča.

abet
17. jan 2022

@adu177 ja riešim akurát presne to isté čo ty😂tiež čakáme chlapca a tento kočík sa mi neskutočne páči videla som ho už aj na živo ale tá konštrukcia je jednoducho rose gold čo by som povedala že dosť vidno že je to taká ružová preto som stále na vážkach ale ak si nepozerala skús pozrieť Moon Ocean ten mi príde farbou úplne dokonalý a taký iný keďže teraz vidím len čierne,hnedé a sivé kočíky

radka654321
17. jan 2022

@adu177 kamarátka má presne tento a má chlapca,inak vyzerá ten kočík naživo veľmi pekne. Ja som tu značku nejako nezaregistrovala keď som vyberala,tak som ich neštudovala ale kamoška si pochvaľuje. Ja mám Easywalker a Bugaboo a tiež som spokojná.

dzejsik
17. jan 2022

@selu11 funguje stale

adu177
autor
17. jan 2022

@abet no je to take no ale viem že aj pre chalanov bravaju ten kocar aj predavačka mi povedala viacerichnpredsjnach ze je to aj ja je to take medené

kubinkovamaminka
18. jan 2022

@adu177 je krasny, pozri si ho niekde naživo a hlavne vonku na svetle nie v interiéri predajne.

Inak, co ti naň povedal muž, ked si mu ho ukázala?

Bábätko v ňom bude či už v modrej, sivej, žltej, bielej alebo ružovej nádherné (ak by mas potom este...)
Je to zlata s miernym, naozaj miernym nádychom, nie je to ružová konštrukcia 😉

ivanka12311
18. jan 2022

@andrea140219 krásny kočík 😍💕