icon

Vyšší lacnejší kočík v dvoj alebo trojkombinácii

nikavuk
14. aug 2021

Ahojte, prosím poraďte hľadám vyšší kočík nakoľko obaja sme vyšší. Kľudne poľský keďže máme malý strop okolo 300 za dvojkombinaciu ku kt chceme kúpiť vajíčko.alebo aj trojkombinaciu ale keď všetci vravia že poľské vajicka sú zle tak neviem.Nevadí že bude mať do 14 kg ani že to bude tank 🙂 len kolieska nechcem nafukovacie.dakujem

Strana
z2
evaachesa
15. aug 2021

@nikavuk ak ide o to že chceš občas vajko preniesť na konštrukcii, tak tam sú dôležité adaptéry aké vieš nastoknut na daný kočík a na tie adaptéry pasuje aj viacero vajíčok. Tu by som hľadela skôr na kvalitu vajíčka ako na to či ho vieš dať na kočík. My sme to využili len na prevoz k lekárovi tak do 3-4 mesiacov maleho, čiže ozaj len pár krát, potom sme vajko nechávali v aute.
Skús sa popýtať aj v kocikovej poradni, alebo v skupine Kočíkovo. Tam ti podľa mňa skor poradia.

gumkac19
16. aug 2021

@nikavuk mňa ešte napadlo, že možno je nejaký dobrý kočík aj 2v1 🤷
Ale spýtaj sa určite aj v kocikovej poradni

plnenapaprika
16. aug 2021

@nikavuk rozmyslam, jasne ze je to polsky kocik, takze kvalita asi nic moc, ale my sme boli fakt spokojni. Jednou rukou ovladanie, velikyyy, stabilny, a fakt presiel vsetko, aj les. A v kosiku vlacila aj tazke nakupy. Otacaci podla smeru jazdy. Strieska sla zatiahnut az daleko, nielen do polky. Nevyhoda bola mozno to skladanie do auta, obe ruky trebalo a nejaky grif. Ale mali sme aj leg perego trojkolesovy velky a ten som nevedela ani za nic rozlozit zasekaval sa a nevladala som ho nosit do schodov, co camarelo v pohode.

nikavuk
autor
16. aug 2021

@plnenapaprika ak ste boli spokojní tak to je super a možno budem aj ja🙂 a koniec koncov veľa sa ich predáva po Európe. Skladanie/rozkladanie do auta prežijem, neplánujem to robiť viac ako 2x denne. Našla som camarelo online tých modelov je dosť ťažko sa výbera. Asi budem musieť osobne.
@evaachesa asi zohľadníme oboje keď už mám zaplatiť 200 či 150 za vajíčko tak by som chcela mať možnosť aj ho pripnúť na kocik. Ale ďakujem za radu

Strana
z2