icon

Xlander Move 2012

liska111
13. jún 2012

Ahojte má niekto tento kočík xlander move 2012? Aké máte skúsenosti celkovo s xlandermi? Uvažujem medzi tymto a jane. ďakujem za odpovede....

tina_22
7. júl 2012

@fileta Tak to počujem prvý krát, že Švajčiarsko- ja viem, že je to poľský kočík vyrobený v číne- ako skoro všetky. Pozri si oficiálnu poľskú stránku http://x-lander.pl/o-nas/. Ale na spokojnosti u mňa to nič neuberá, ja mám xa a som veľmi spokojná. Má svoje muchy, ale ktorý kočík ich nemá 😉

andrejocka5
27. júl 2012

ahojte, ja som kupovala vanicku na x lander XQ minuly rok v polsku a tiez som im tam vravela ze sa mi zda dost drahy na to, ze je to polsky vyrobok. to ste mali vidiet tu predavacku ako na mna vyletela, ze oni su len distributori a vyroba je cinska 😀... Inak som velmi spokojna s kocikom, vo vanicke sme boli od augusta do februara a odvtedy sme v sportiaku. Da sa dat uplne do lahu a aj sedu. Akurat nam v zime robili trocha problem predne male kolieska, ale vyriesili sme to odobratim blatnikov. Tento novy x lander move je krizenec X lander XQ a XA, velmi sa mi na nom paci, ze ma vsetky styri kolesa nafukovacie...

peha85
16. okt 2012

Ahojte, my máme x-move 2012 a sme veľmi spokojní. Zatiaľ používame vaničku, malý má 3mesiace. Kočiar sa ľahko ovláda aj s jednou rukou, je dobre a rýchlo skladný, chodíme na dlhé prechádzky každý deň a zatiaľ žiadne opotrebovanie nepozorujem...Kedže x-landery sú dosť drahé, kupovali sme len dvojkombináciu (športová časť vyzerá super, ale ešte ju nepoužívame). Vajíčko sme dokupovali extra,konkrétne x-car 2010 ktorý sa pomocou adaptérou dá nasadiť na konštrukciu, takže nás trojkombinácia vyšla lacnejšie. Kočiar by som určite nemenila.

monci8888
17. okt 2012

ja mam xlander xa a som MAXIMALNE spokojna.. 😉 nemenila by som ho za nič na svete, je odolný a aj v zime sa s ním ide jedna radosť 🙂 nezostávajú na ňom fľaky (keď malá rozleje niečo v ňom) a celkovo je super manupovateľný 🙂

mucko12
25. okt 2012

@peha85
@monci8888 Aj ja mam X move 2012 a nemenila by som je famozny! a este jedna vec...X Lander je spanielska znacka.V polsku ich len vyrabaju.Ale aj v argentine ich vyrabaju..Aj KIA sa vyraba na SR a nie je to slovenske auto.Ja mam aktualny katalog x lander a je cely v spanielcine a hoc kde sa spytas ti daju katalog spanielsky.Tak chapes.Polska lacna pracovna sila ako aj my slovaci...ale kvalita kocia je spanielska

zamilovana
14. nov 2012

@maleusko ahoj prosim ta nemaš nejake fotky toho xlandera move?

maleusko
14. nov 2012

@zamilovana ahoj nemam ho nafoteny ale mozem ti pofotit ale kudne sa aj popytaj co by si chcela vediet

zamilovana
14. nov 2012

@maleusko ježiš to by si bola fakt že zlata, zatial ho nikde nemajú vystavený, hrúza... čo som pozerala videa tak som trochu sklamana z vaničku, urobili ju teda extra uzku, na dlžku v pohode, ale ta šírka ma odrádza... :/ ako ste spokojný?

sis80
4. dec 2012

x-lander move som mala ,,nechcela by som ho ani zadarmo.Po mesiaci ani nie začali vrzgat kolesá pukat,celý bol rozheganý .Z 3 mesiacov čo sme ho mali 2 mes. na reklamácie.Mali sme 3 kombináciu a suseda mala športový a tiež ho reklamovala. 😖 😢 ☹

zuzulienkah
14. dec 2012

@maleusko Ahojky.Chcela by som sa Ťa spýtať.Čítala som,že máš X-MOVE doma.Kamarátka je tehotná a pomáham jej vybrať kočík a tento sa mi zdá taký najprijateľnejší,čo sa týka našich,teda jej nárokov.Ja mám už 2 detičky,tak chcela odo mňa,aby som jej pomohla vybrať.Odporúčala som jej niečo s otáčateľnou športovou časťou,ale viem,že bývajú užšie ako tie neotáčateľné.Ja mám Concord fusion,len ten zatiaľ nevyrábajú otáčateľný a jemu podobný Jané má tú športovú časť menšiu.Mohla by si mi zmerať,aké má miery tento kočík,čo sa týka športovej časti a aj vanička?A vajíčko ešte používate?Ďakujem krásne.A si s kočíkom spokojná zatiaľ?

maleusko
14. dec 2012

@zuzulienkah Ahoj ja som s kocikom maximalne spokojna.Nemenila by som ani za svet skusala som si vozit viacere kociky.Moja segra ma o mesiac mladsieho ako je nas a ta kupila Jane-Muum tu novinku a uz si kupila pozvozok slalom lebo s tym Muum vobec nepresla horsi teren a sneh ani nehovorim.Baby co s nimi chodievam vozit co so mnou lezali v porodnici jedna ma tiez concord a druha ma ABC design 3tec a teraz nechodia von lebo nakydalo snehu a vobec neprejdu nikam s kocikom.Teda este Livia s concordom hej ale tam je zas ta neotocna cast.Vajicko vyuzivame stale (mame ho v aute a ked sme niekde v ovchodaku tak ho naklikneme na podvozok) a vanicka ma vnutri 85cm.Nas Šimonko je vysoky,ma 4mesiace a meria 66cm a ma tam este dost miesta.Netreba do nej rvat fusak lebo je vypolstrovana tak tam mam emitex deku a nie je mu zima.Ten kocik ma vela vymakanych detailov ako napriklad ze polohovatelna opierka vo vanicke co velmi vyuzivame uz teraz lebo maly chce vidiet svet ale na spotriak je este maly,teleskopicka rukovat je super obaja sme vysoky a staci nam to v pohode.Perfektne reflexne prvky kocika+led osvetlenie,kocik ma super potgah alebo ako to nazvat.Voda po nom steka vobec sa nevpija dnu do latky.Sportiak som mala len nadaseny ze ako to vyzera ked som si kocik kupila a mam ho schovany u mami ale vobec nebol maly.Mame u babky aj druhy kocik co je Casualplay S4 a to je oproti tomu nasmu hrca strasna.Kocik sa aj lahucko sklada,len jedine co by som mu mohla vytknut je ze je tahsi ale to terenaky byvaju.Inak fakt odorucam vsetkymi desiatimi,niet co vytknut take vazne.Vajicko mame to X lander be safe a tiez max spokojnost.Keby cosi este sa spytaj 🙂

zuzulienkah
14. dec 2012

@maleusko Super,si ma potešila.Lebo ja som s Concordom spokojná,ale zase má aj svoje muchy a predsa len poradím niečo,čo by kamoške vyhovovalo,ako jej tlačiť to,čo mám ja.Concord je fajn kočík,ale jasné,nafukovacie kolesá sú nafukovacie kolesá. 🙂 Takže hovoríš,že S4 je oproti tomu hrča?Tak teda nemám slov a kamoška je na 80% rozhodnutá pre tento X-MOVE,takže jej pošlem Tvoje hodnotenie kočíka a bude určite nadšená. 🙂 Budú bývať v dome,takže by ho nemala nikam trepať,tým pádom tá váha by mohla byť v pohode. Ešte raz Ti veľmi pekne ďakujem a keby kamoška niečo ešte chcela,tak sa ozvem.🙂

maleusko
16. dec 2012

@zuzulienkah Som rada ze som pomohla a keby cosi tak napis 😉

alexyia
16. jan 2013

ahojte, mám za sebou mesiace vyberania kočíku. a som veľmi nadšená kočíkom x-lander move. vaše názory ma len utvrzdujú v mojom rozhodnutí. ALE! Niekde som čítala, že sa mamička nevedela s týmto kočíkom dostať do výťahu. to sa mi pri šírke 60cm (uvádzanú v e-shopoch) zdá nepravdepodobné. Ale aj tak: aké máte s tým skúsenosti? Vojde, nevojde? dakujem za názory

maleusko
1. feb 2013

@zuzikkaa X Lander sa len v polsku vyraba ale je to spanielska znacka.Vyrabaju ho ale aj v Irsku a v Argentine

mis_ka
26. feb 2013

baby predavam nas XA, ak by ste niektora chceli, je v super stave, kuk moj bazar

katucka2
26. feb 2013

@maleusko Prosím ťa mohla by si mi poslať nejaké fotky X move? Nikde som ho zatiaľ nevidela. A ako sa s ním ide v snehu?Ďakujem 🙂

maleusko
26. feb 2013

@katucka2 x move je podla mna dokonaly.Jazdi sa s nim super,uz sme v sportaku a tiez je super.Aj snehy sme zvladli super.Ovlada sa aj jednou rukou.Kludne sa pytaj konkretne co chces

katucka2
26. feb 2013

@maleusko a tá šporotvá časť nelieta? mám quinny zapp a tá mi dosť lieta.

maleusko
26. feb 2013

@katucka2 Ako to myslis nelieta?Neviem fakt co myslis,popises mi to prosim podrobnejsie?

katucka2
26. feb 2013

Ja keď na zapp nakliknem sedačku tak sa mi hrozne hýbe . Myslím či pekne drží bez hýbania

timea_molnar
28. feb 2013

my máme tento kočík, naša malá sa do vaničky ešte stále zmestí, ešte aj s fusakom, teraz má cca. 72 cm a 6 mesiacov. Aj my sme velmi uvažovali nad kúpou, lebo je to dosť drahý kočík, ale neolitovala som. Taký jednoducho ovladateľný, ľahký, a veľmi pekný. Každému len odporúčať viem 😉

timea_molnar
28. feb 2013

športovú časť sme včera začali používať, lebo malá už chcela sedieť aj vo vaničke, takže som vymela. Vôbec to nelieta, pevne drží, zatiaľ, dúfam, že to takto aj ostane. A v snehu sa dá celkom ľahko tlačiť , ale musím mať kolesá zafixované.

denisalm
12. mar 2013

X lander kočík bol náš favorit, veľmi sa mi páčil. Ale sme nemohli dovoliť, tak som chladala ďalej tak som našla Coletto austin 4. X lander farby, farebné kombiácie sú krajšie, ale na funkcie sú také isté,a za polovicu. iba kolesá nie sú nafukovateľné ale polymén, používame v terene sme spokojní, ale musím sa priznať, keď oproti idú X lander kočíky tak sa vždy pozerám a kukám.

bibko2
15. mar 2013

@liska111 ahoj ja som mala rocnik 2009 bol to celkom dobry kocik.Vanicka pre letne dieta je tak na 3-4 mesiace viac nie s fusakom sa 4mesac. Nezmesti. Podla mna je to pre zimne dieta lebo babo je este malicke a vtedy je tak na 5m. Celkovo vanicka je mala a uzka nevyhoda :( Ja som ho musela predat lebo maly sa narodil v juny a na jesen mu bola vanicka mala. A sportiak je vhodny pre deti od6 m. A nedal sa prehadzovat v smere a protismere ale tieto nove sa daju🙂 kupila som si Teutonia spirit max.spokojnost a je odpruzena co x lander nema. Len moj nazor🙂

bibko2
15. mar 2013

@timea_molnar ahojky to mas vanicku z noveho move 2012? Lebo do predoslej kolekcie sa dieta ktore meria 72cm s fusakom uz len len zmesti vlastna skusenost🙂

bibko2
15. mar 2013

@liska111 nech ti niekto odmeria vanicku z 2012 movie ale dno ako je matrac ona sa zuzuje ak cakas v auguste tak na zimu bude urcite mala vlastna skusenost🙂

timea_molnar
15. mar 2013

áno máme z kolekcie 2012, nám sa malá narodila 1.septembra s 54 cm a, takže nebola malá, a do konca februára sme používali vaničku v pohode. nemusíš sa báť, zmestí sa, ak nebude neaké veľké bábo. 🙂

timea_molnar
15. mar 2013

@timea_molnar vaničku som už odložila na povalu, bohužiaľ ju už nemôžem odmerať

timea_molnar
15. mar 2013