icon

Zafarbenie vyblednutej striešky na kočíku

zuza.m
11. máj 2012

baby poradte potrebujem zafarbit striešku na kočiku je čierna a trocha na slnku vybledla do hneda.nič hrozne ale pačilo by sa mi to viac čierne 😅
ked že sa neda odmontovat a zafarbit v pračke zaujimalo by ma či nikto nepozna nejaky sposob ako obnovit farbu??na streche je od spodu červena.dakujem ak ma niekto nejaky dobry typ.

kinna
Odpoveď bola odstránená
mary159
24. mar 2015

@petuska2110 Ja som max. spokojna. ani farba nepusta a aninevidno zeby bolo nieco zafarbene. Takze urcite vyskusaj,nic tym nestratis len ziskas. 🙂

petuska2110
24. mar 2015

@mary159 super dakujem za info asi to teda skúsim dúfam žeto dobre dopadne 😀

ivet2011
25. mar 2015

@andreav81 lienka0078@gmail.com 🙂 🙂 🙂

ahoj prepáč ale posielam ti Mailovú adresu, zabudla som jej link.... mi sme si písali cez mail..je vééééľmi šikovná

misulka99
30. mar 2015

Baby mám camarelo granada tmavomodrý a striešku mi vyťahalo do fialova, nánožník nebol používaný, takže je v originál farbe tmavomodrej... Myslíte, že nájdem sprej na textil v takej farbe? a kde? Ďakujem krásne! 🙂

shira_
15. apr 2015

keby ste chceli niekto zafarbit striesku v pracke farbou iberia, tak to vobec nejde, skusala som striesku z teutonie a doslova tu farbu odpudzuje, ani sa to nepohlo 😁😁😁

cellesta
28. apr 2015

@ivet2011 prosím ta ako sa vola ta pani, co ti to nanovo urobila? Dakujem

ewana16
23. okt 2015

nestretli ste sa náhodou s hnedou farbou v spreji na textil? Nikde nemôžem nájsť..ja som bola v tom, že idem na istotu a našla som hnedú farbu Simle spray - majú tam veľa odtienov, je to farba na čalúnenie a textil..vyzerá to strašne, vôbec to nechytilo na striešku Gessleinu, samé kvapôčky..asi je ten materiál príliš umelý na túto farbu..Takže zároveň aj varujem pred touto značkou - týmto to nejde..

patkaza
2. nov 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

ja by som sa asi bála, aby ta farba alebo nejaké výpary z nej neuškodili bábätku http://akoapreco.com/ako-vybrat-kocik/

vikinkinamamka
28. feb 2016

@mary159 myslis ze by to prekrilo aj bordovu farbu ?

mary159
28. feb 2016

@vikinkinamamka ka som to slusala uz aj na hnedu farbu a v pohode to prekrylo. Ale fialovu neviem povedat. To som este neskusala.

mariamraz
9. mar 2016

Ma niekto skusenosti s farbenim striesky Jane transporter, nie je to sustiakovy material , ale nieco take pruznejsie,az elast
icke .

nelka13
3. máj 2016

Striekali ste aj vnutro napr.golfac kde sedi dieta neskodi to pokozke?

katka0123
6. jún 2016

@ewana16 prosim ta aku znacku si mala. Upholstery? Dakujem!

mariamraz
6. jún 2016

Tak nakoniec som kupila v Obi farbu v sprey Duplikolor na textil bordovu,nakolko pôvodná je tmavo červená ,to prekryli.Skusala dom už aj striesku vyprať,farbu vôbec nepúšťa,takže spokojnosť.

marosusu
7. jún 2016

@mary159 prosím vás mozem sa opytat aký typ látky to bol...ja mám casualplay a ten má také ako pogumovane tie látky nie sú bavlnené či je to vhodné ďakujem 🙂

marosusu
7. jún 2016

@mariamraz môžem sa spýtať akurat zhanam rady na farbenie a ja mám casualplay tiez to nie je bavlna ale taký sustiak alebo ako píšete take pružnejšie či to chyti

mary159
7. jún 2016

@marosusu jooj, tak to vobec netusim aky typ latky to je.

xjanulkaax
8. jún 2016

Baby mam cierny dvojkocik easywalker.. nefarbili ste niektora tento typ? Mame ho po jednych dvojickach ale sportova cast je nakomplet strasne vyblednuta tak spekulujem nad nastriekanim no bojim sa ci ta farba nebude detom skodit.. co myslite?

katka0123
8. jún 2016

Baby tak som to skusila. Kvalitnym a drahym sprejom upholstery na calunenie. Jeden stal okolo 16 plus postovne. Minula som dva. Vraj je netoxicky a fakt nesmrdi. Nie je to ideal, ale kocik vyzera na paradu. Strekla som strechu aj sedak. Uvidim co to spravi po case, no vyzera ako novy. Tie lacne spreje su as na nic... googlila som clanky v anglictine a ma to vraj taky igelitovy look po farbeni. Toto vyzera ako kove. Jasne, bledsiu farbu nastriekat na rovnaku farbu len tmavsiu. Napr bledosivy original na tmavosivy. Prvy nastrek fajn, ale vizualne s chybami, druhy super. Casti ktore nechcete striekat, zalepte paskou, foliou a pod. Drzim palce. Googlite upholsery spray. Pa

marosusu
8. jún 2016

@katka0123 mne úplne stačí lacnejší idem dávať iba na košík nákupný na športovú časť ako sú nohy a ako sú ruky...striešku mam novú takze upne postaci a výrobca mi písal že používajú ženy aj na kociare asu spokojné tak dufam ze bude dobre 😉

katka0123
8. jún 2016

@marosusu aj lacnejsi moze posluzit. Nema to potom vzhlad ako vinyl? Len zo zvedavosti...

marosusu
8. jún 2016

@katka0123 nevieem este som nekupila chystam sa dam vediet ako to dopadlo a pridám aj foto 🙂 kebyze striešku potrebujem prestriekat tak neviem či nevyjde lacnejsie aj nová mňa vysla strieška 26e...kebyze 2 farby na celý kociar tak tk vyjde lacnejšie prestriekat a išla by som do tej drahšej farby 🙂

katka0123
8. jún 2016

@marosusu super. Tesim sa. Daj vediet. Nevedla som, ze mi jeden sprej nepostaci. Bolo to dost drahe aj podla mna a asi sa to velmi nevyplati, ale ja som striekala komplet cely podsedak aj striesku... no neoplati sa to vrazat do kocika so zlym podvozkom. Ja som si povedala hop alebo trop a vyslo to. Tiez neviem ako je to s tou netoxickostou...ci sa tomu da verit. Ale striekala som len golfac znamej znacky, ktory pouzijem na prilezitostny presun vlakom na vylet, do auta k svokrovcom na dvor, takze ho vyuzijem minimalne. Plus mam komplet podsedak prekryty bavlnenou podlozkou. Na kazdodene pouzivanie mam novy kocik. Toto bol skor taky vystrel do tmy 😊 ale vydaril sa.

sorinka
27. jún 2016

@marosusu ahoj ak sa mozem opytat kde si kupovala novu striesku?

marosusu
27. jún 2016

@sorinka kupovala som kociar a bola pribalena aj nová strieška aj stará...ale akus kuk heureka a doplnky na casualplay

sorinka
28. jún 2016

@marosusu dakujem 🙂

sanayasanaya
11. júl 2016

@zuzu8655 skuste napisy a biele pasky prekrit lepiacov paskov ;)

silva14
18. nov 2016

@mary159 dobry den...uz davnejsie to tu bolo pisane ale tiez mam problem s vyblednutou strieskou...mozem vediet ci vam to pustalo farbu? Alebo ci bol nejaky problem. .dakujem velmi pekne

toscania
5. dec 2016

@ivet2011 Mam zaujem o meno,dakujem😊