Zafarbenie vyblednutej striešky na kočíku
baby poradte potrebujem zafarbit striešku na kočiku je čierna a trocha na slnku vybledla do hneda.nič hrozne ale pačilo by sa mi to viac čierne 😅
ked že sa neda odmontovat a zafarbit v pračke zaujimalo by ma či nikto nepozna nejaky sposob ako obnovit farbu??na streche je od spodu červena.dakujem ak ma niekto nejaky dobry typ.
@petuska2110 Ja som max. spokojna. ani farba nepusta a aninevidno zeby bolo nieco zafarbene. Takze urcite vyskusaj,nic tym nestratis len ziskas. 🙂
@mary159 super dakujem za info asi to teda skúsim dúfam žeto dobre dopadne 😀
Baby mám camarelo granada tmavomodrý a striešku mi vyťahalo do fialova, nánožník nebol používaný, takže je v originál farbe tmavomodrej... Myslíte, že nájdem sprej na textil v takej farbe? a kde? Ďakujem krásne! 🙂
keby ste chceli niekto zafarbit striesku v pracke farbou iberia, tak to vobec nejde, skusala som striesku z teutonie a doslova tu farbu odpudzuje, ani sa to nepohlo 😁😁😁
nestretli ste sa náhodou s hnedou farbou v spreji na textil? Nikde nemôžem nájsť..ja som bola v tom, že idem na istotu a našla som hnedú farbu Simle spray - majú tam veľa odtienov, je to farba na čalúnenie a textil..vyzerá to strašne, vôbec to nechytilo na striešku Gessleinu, samé kvapôčky..asi je ten materiál príliš umelý na túto farbu..Takže zároveň aj varujem pred touto značkou - týmto to nejde..
ja by som sa asi bála, aby ta farba alebo nejaké výpary z nej neuškodili bábätku http://akoapreco.com/ako-vybrat-kocik/
@mary159 myslis ze by to prekrilo aj bordovu farbu ?
@vikinkinamamka ka som to slusala uz aj na hnedu farbu a v pohode to prekrylo. Ale fialovu neviem povedat. To som este neskusala.
Ma niekto skusenosti s farbenim striesky Jane transporter, nie je to sustiakovy material , ale nieco take pruznejsie,az elast
icke .
Striekali ste aj vnutro napr.golfac kde sedi dieta neskodi to pokozke?
Tak nakoniec som kupila v Obi farbu v sprey Duplikolor na textil bordovu,nakolko pôvodná je tmavo červená ,to prekryli.Skusala dom už aj striesku vyprať,farbu vôbec nepúšťa,takže spokojnosť.
Baby mam cierny dvojkocik easywalker.. nefarbili ste niektora tento typ? Mame ho po jednych dvojickach ale sportova cast je nakomplet strasne vyblednuta tak spekulujem nad nastriekanim no bojim sa ci ta farba nebude detom skodit.. co myslite?
Baby tak som to skusila. Kvalitnym a drahym sprejom upholstery na calunenie. Jeden stal okolo 16 plus postovne. Minula som dva. Vraj je netoxicky a fakt nesmrdi. Nie je to ideal, ale kocik vyzera na paradu. Strekla som strechu aj sedak. Uvidim co to spravi po case, no vyzera ako novy. Tie lacne spreje su as na nic... googlila som clanky v anglictine a ma to vraj taky igelitovy look po farbeni. Toto vyzera ako kove. Jasne, bledsiu farbu nastriekat na rovnaku farbu len tmavsiu. Napr bledosivy original na tmavosivy. Prvy nastrek fajn, ale vizualne s chybami, druhy super. Casti ktore nechcete striekat, zalepte paskou, foliou a pod. Drzim palce. Googlite upholsery spray. Pa
@katka0123 nevieem este som nekupila chystam sa dam vediet ako to dopadlo a pridám aj foto 🙂 kebyze striešku potrebujem prestriekat tak neviem či nevyjde lacnejsie aj nová mňa vysla strieška 26e...kebyze 2 farby na celý kociar tak tk vyjde lacnejšie prestriekat a išla by som do tej drahšej farby 🙂
@marosusu super. Tesim sa. Daj vediet. Nevedla som, ze mi jeden sprej nepostaci. Bolo to dost drahe aj podla mna a asi sa to velmi nevyplati, ale ja som striekala komplet cely podsedak aj striesku... no neoplati sa to vrazat do kocika so zlym podvozkom. Ja som si povedala hop alebo trop a vyslo to. Tiez neviem ako je to s tou netoxickostou...ci sa tomu da verit. Ale striekala som len golfac znamej znacky, ktory pouzijem na prilezitostny presun vlakom na vylet, do auta k svokrovcom na dvor, takze ho vyuzijem minimalne. Plus mam komplet podsedak prekryty bavlnenou podlozkou. Na kazdodene pouzivanie mam novy kocik. Toto bol skor taky vystrel do tmy 😊 ale vydaril sa.
@zuzu8655 skuste napisy a biele pasky prekrit lepiacov paskov ;)