icon

Zmena kočíka, alebo nemám vymýšľať?

domkad
9. jan 2019

Ahojte, možno je to nepodstatné ale chcela by som poradiť. Máme 3-ročnú princeznú pre ktorú sme kupovali čisto nový kočík 3 kombi (camarelo Valencia). Ale nakoľko o rok možno dva plánujeme súrodenca ja by som najradšej tento predala a kúpila čisto len s hlbokou korbou a potom nejaký čisto športový - z ruky - nakoľko tento mi príde mohutný a rada by som niečo ľahšie a poviem pravdu aj zmenu. ALE ...manžel s tým vôbec nesúhlasí , že načo a že tento stál veľa peňazí.NechcAlebo nemám vôbec vymýšľať?
Ďakujem za rady 🙂em sinrobiť po svojom chcem nájsť kompromis .

simsalabim
9. jan 2019

@domkad ja osobne by som sa manzela opytala, ci s kocikom chodi viac on alebo ty a ze ci rovnaky pristup zvoli pri kupe auta... Myslim, ze su veci, ktore dokaze zena lepsie posudit. Ja osobne by som kocik predala.

nika_m
9. jan 2019

Predpokladam ze vacsinou ides s tym kociarom ty tak ak mas pocit ze je mohutny a radsej by si brala nieco ine tak co ti do toho keca :D on by si dal kecat do vymeny auta v pripade ze s nim jazdi viac on? :D ano uz ho mozno nepredas za vela a ak kupis nieco ine tak to budu zase dalsie peniazky ale mohli by ti muzi niektore veci nechat na nas lebo sa nerozumeju 😂 moj len odskusal perovanie a soferovanie a povedal ok :D kup aky sa ti paci :D keby som mala jeho pocuvat tak pridem o krize lebo dieta kupem vo vani v pidi kupelni a na miesto do zavinovacky ho viazem do hocijakej mikiny co je po ruke :D

st44
9. jan 2019

Ked este planujes druhe babo, a bola si s nim spokojna tak ai ho nechaj, a ked male odrastie z vanicky, tak ho potom predaj a z tych peniazkov mozes kupit sportovy kocik, ten bude aj lahsi aj spratnejsi

pininka
9. jan 2019

Ja som mala pri každom iný kočík ale suhlasim že hlboký stačí aj od ruky a lepšie športový kúpiť. Hlavne aby bol ľahký a skladny. Ja som vždy kočík predala už len preto že máme medzi deťmi väčší rozdiel a kočík nám zavadzal

e_lenka
9. jan 2019

Ja som si kupila novy, manzel sice tiez frflal, nakoniec ale suhlasil. Prvy som nepredala, je cely rozhegany a vrzga, kedze sme v tom case prerabali dom a kocik bol denne 2-3x zlozeny a bola zima, tak sa proste opotreboval a hoci na prvy pohlad vyzera fajn, tak pri manipulacii je to uz o nicom. Na zahradu ale postaci, alebo ked sa pojdeme prejst za dedinu po polnej ceste..

domkad
autor
9. jan 2019

S mojím mužom ťažko 😀 radšej si už teraz dopredu pripravujem pôdu. Ako prakticky kočíku nič nie je , hlboká časť sa mi páči len tá športová...Ale najradšej by som ho predala celý a ešte kým má hodnotu ako takú. Uvidím ešte ako nemyslí to on zle , máme hypo väčšina účtov je na ňom a možno k tomu prispel aj fakt , že keď sme tento kupovali , tak to mal byť už aj pre druhé . Ale po skúsenosti viem že lepší bude spratnejší kočík

lacibo
9. jan 2019

@domkad super nápad..predaj ho!!..ja som to žiaľ až pri treťom po rokoch ( po kombináciách) dotiahla do dokonalosti - konečne sme mali iba pohodlný poriadny hlboký (super pre bábo aj maminu) a potom ľahký športový, ktorý nahradí aj golfáč..2 kočíky a super vyriešené všetko..určite 100 % lepšie ako kombinácie..a kúpiť môžeš aj tu na MK krásny kočík..za dobrú cenu..

domkad
autor
9. jan 2019

@lacibo Golfač už nikdy viac !! 🙈 kupili sme novy použili max.5x a teda predavač mal pravdu keď nas od neho odhovaral 😀 a kočíky už budem určite riešiť len s druhej ruky lebo velakrat su tu na predaj len parkrat pouzite a za dobry peniaz

sashabb
9. jan 2019

@domkad nevidím vôbec zmysel tak dlho skladovať kočík. Máš vôbec na to priestor? príp. plesne zatuchnutia, ja by som to neriskovala. Inak s manželom takéto veci neriešim, kočíky sú iba moja záležitosť. Tvoj môže byť rád, že si mala až jeden + golfáč 🙈

lacibo
14. jan 2019

@domkad my máme britax afinity ako športový, a je super..otočný do oboch smerov, ľahký a pohodlný pre dieťa a dobre sa s ním manévruje..golfový sme vôbec nepotrebovali..

domkad
autor
Autor odpoveď zmazal