Zmena kočíka, alebo nemám vymýšľať?
Ahojte, možno je to nepodstatné ale chcela by som poradiť. Máme 3-ročnú princeznú pre ktorú sme kupovali čisto nový kočík 3 kombi (camarelo Valencia). Ale nakoľko o rok možno dva plánujeme súrodenca ja by som najradšej tento predala a kúpila čisto len s hlbokou korbou a potom nejaký čisto športový - z ruky - nakoľko tento mi príde mohutný a rada by som niečo ľahšie a poviem pravdu aj zmenu. ALE ...manžel s tým vôbec nesúhlasí , že načo a že tento stál veľa peňazí.NechcAlebo nemám vôbec vymýšľať?
Ďakujem za rady 🙂em sinrobiť po svojom chcem nájsť kompromis .
Predpokladam ze vacsinou ides s tym kociarom ty tak ak mas pocit ze je mohutny a radsej by si brala nieco ine tak co ti do toho keca :D on by si dal kecat do vymeny auta v pripade ze s nim jazdi viac on? :D ano uz ho mozno nepredas za vela a ak kupis nieco ine tak to budu zase dalsie peniazky ale mohli by ti muzi niektore veci nechat na nas lebo sa nerozumeju 😂 moj len odskusal perovanie a soferovanie a povedal ok :D kup aky sa ti paci :D keby som mala jeho pocuvat tak pridem o krize lebo dieta kupem vo vani v pidi kupelni a na miesto do zavinovacky ho viazem do hocijakej mikiny co je po ruke :D
Ked este planujes druhe babo, a bola si s nim spokojna tak ai ho nechaj, a ked male odrastie z vanicky, tak ho potom predaj a z tych peniazkov mozes kupit sportovy kocik, ten bude aj lahsi aj spratnejsi
Ja som mala pri každom iný kočík ale suhlasim že hlboký stačí aj od ruky a lepšie športový kúpiť. Hlavne aby bol ľahký a skladny. Ja som vždy kočík predala už len preto že máme medzi deťmi väčší rozdiel a kočík nám zavadzal
Ja som si kupila novy, manzel sice tiez frflal, nakoniec ale suhlasil. Prvy som nepredala, je cely rozhegany a vrzga, kedze sme v tom case prerabali dom a kocik bol denne 2-3x zlozeny a bola zima, tak sa proste opotreboval a hoci na prvy pohlad vyzera fajn, tak pri manipulacii je to uz o nicom. Na zahradu ale postaci, alebo ked sa pojdeme prejst za dedinu po polnej ceste..
S mojím mužom ťažko 😀 radšej si už teraz dopredu pripravujem pôdu. Ako prakticky kočíku nič nie je , hlboká časť sa mi páči len tá športová...Ale najradšej by som ho predala celý a ešte kým má hodnotu ako takú. Uvidím ešte ako nemyslí to on zle , máme hypo väčšina účtov je na ňom a možno k tomu prispel aj fakt , že keď sme tento kupovali , tak to mal byť už aj pre druhé . Ale po skúsenosti viem že lepší bude spratnejší kočík
@domkad super nápad..predaj ho!!..ja som to žiaľ až pri treťom po rokoch ( po kombináciách) dotiahla do dokonalosti - konečne sme mali iba pohodlný poriadny hlboký (super pre bábo aj maminu) a potom ľahký športový, ktorý nahradí aj golfáč..2 kočíky a super vyriešené všetko..určite 100 % lepšie ako kombinácie..a kúpiť môžeš aj tu na MK krásny kočík..za dobrú cenu..

@domkad ja osobne by som sa manzela opytala, ci s kocikom chodi viac on alebo ty a ze ci rovnaky pristup zvoli pri kupe auta... Myslim, ze su veci, ktore dokaze zena lepsie posudit. Ja osobne by som kocik predala.