icon

Zmestí sa do vaničky Shnuggle 12 týždňové bábo?

bbebe
28. sep 2020

Ahojte, prosim vas nie je ta vanicka mala? V pohode sa tam zmesti 12tyzdnove babo? Mne pride strasne malicka na videach....

nickpick
28. sep 2020

@bbebe su 2 velkosti, mali sme najprv tu mensiu a pouzivali ju cca do toho 6-7 mesiaca a odvtedy pouzivame tu vacsiu, ta je vcelku priestranna, mala ma rok a v pohodke sa tam zmesti (10kg)....

cookie29
28. sep 2020

Tuto som nemala. Mali sme Shantala a používali sme cca do 9 mesiacov. A potom fungovala ako košík na prádlo.

bbebe
autor
28. sep 2020

@nickpick dakujem. Kebyze kupim hned tu vacsiu ta asi nie je vhodna pre novorodenca ze? A v tej mensej neni to babo az tak ze sedi? Kedze mala nesedi samozrejme tak aby nebola v tej polohe....

nickpick
28. sep 2020

@bbebe pre novorodenca je ta vacsia dost velka, to by som neriskovala, co sa mensej tyka dieta sa v nej opiera, nesedi doslova, tiez som bola z toho trochu v strese, zacala som ju pouzivat cca od tych 2-3 mesiacov, nie hned od narodenia, ale je vyrobena pre take male deti, keby to bol ozaj problem pochybujem, ze by ju vyrobca mohol predavat, je to inak super uspora aj co sa tyka miesta, mame malu kupelnu, polozili sme na pracku aby netrpel chrbat a slo to perfektne...

bbebe
autor
28. sep 2020

@nickpick ďakujem 🙂

zdencaaaa
28. sep 2020

@bbebe mozem sa spytat a cisto zo zvedavosti neber ma v zlom ani utokom.....preco chces kupat dietatko v tomto "kybliku" a nie v klasickej vanicke?

bbebe
autor
28. sep 2020

@zdencaaaa mala sa rada kupe a ked je vo vanicke tak je v polohe lezmo, kopka nohami iba a za chvilku jej bude mala. Mame klasicku z ikei. Tak je to taka nuda to kupanie ako pre nas tak aj pre nu. Takto v tej shnuggle vanicke mi pride ze si to aj my aj ona viac uzijeme 🙂

bbebe
autor
28. sep 2020

@zdencaaaa a mame aj take textilne lehatko ale to sa nam neoscedcilo pouzili sme ho dvakrat ked bola uplny novorodenec a nic moc... Teraz by sa na to uz nezmestila

zdencaaaa
28. sep 2020

@bbebe dakujem za odpoved, ja som bola vazne len zvedava. Inak podlozku do vanicky sme mali aj my ale hovadina ;)