Zopa Move alebo Cybex Balios S Lux?
Ktorý z týchto dvoch športových kočíkov odporúčate?
Ahoj, mali sme a urcite ti ho neodporucam. Je to maly kocik a este aj nizky, sportova cast katastrofa.
@surama ďakujem za recenziu. Tak to pri výške 175cm asi nebude dobre vyzerať
@surama ďakujem za recenziu. Tak to pri výške 175cm asi nebude dobre vyzerať
@weruska1311 Tak k tvojej vyske ti vobec tu Zopu nedoporucam. Ja mam 165cm a hlboka vanicka bola este v pohode, ale sportova cast katastrofa. My sme potom kupili Petite&Mars Royal a to bol neskutocne dobry kocik. Bol priestranny, mal dlhu lezadlovu cast, dlhu striesku, no topka 🙂
Mam 170 cm, manzel 185, sestra, co chodi tiez casto kocikovat, ma okolo 175 cm, mame zopa move cross 5, my sme s kocikom velmi spokojni. Vobec nam nepripada nizky, vanicka aj sportova cast sa da nastavit vyskou do 3 urovni, madlo je dostatocne dlhe, nik nezakopava. Striesku ma dostatocne dlhu, v zime sa mala vozila vo vanicke, celu zimu tam bola spokojna a to u nas dost fuka, bola dostatocne chranena, strieska sla krasne dost nizko, ze jej dnu nenafucalo. Sportova cast ma tiez pekne dlhu striesku, cize aj ked spinka a je lezmo, je krasne schovana. Aj zvlada aky-taky teren, byvame na dedine, chodievame aj horsie cesty, nespevnene, zvlada to. No za nas velka spokojnost s tymto kocikom. 😊
Odporucam si kociky vyskusat na predajni a porovnat. 😊

Ahoj, mali sme Zopa move a urcite ti ho neodporucam. Je to maly kocik a este aj nizky, sportova cast katastrofa.