icon

Bábo sa chce iba nosiť

8. jan 2023

Mamičky, poraďte mi prosím, som už v zlom psych rozpolozeni.... Už zhruba 2 mesiace( od poslednej choroby) je malý -onedlho bude mať 1 rok,ako prisavka či lepidlo nonstop na mne. Sadnem si s ním hrať sa, keď sa postavím a vyjdem z izby okamžite reve, vkuse len na ruky sa pyta, ideme von a v kočíku len na spánok môže byť, inak okamžite na ruky. Skúšala som nevziať, ale to sa neda, reve. Proste on len na mne chce byť, celé dni 0/24 Ja neviem, mama mi povie že sama som si ho tak naučila ale ja nemám ten dojem, skôr si myslím že sa mu menej venujem ako staršiemu, ale to je asi normálne keď je menší rozdiel medzi nimi. mám aj 3 ročného s kt chcem tráviť čas a o mojom bolavom chrbte ani nehovorím. Nosič nám nevyhovuje ... Čo mám robiť ? Minule som odišla so starsim preč z domu, tiež len reval kým sme neprišli. Spat len somnou, koji sa 3 x v noci - chcela by som ho aspoň na noc odstaviť ale ako ? Fľašu odmieta, že by som mu len kus vody podala. Už som zúfalá a vyčerpaná. Je zlatý, úžasný ale fyzicky ma to už ničí.

deti95060810
8. jan 2023

dieťa má separačnú úzkosť... časom to prejde..
.ale to nosenie - toho sa asi tak rýchlo nezbavíš...😉 to si ho naučila ty...

lyci
8. jan 2023

nie je to nic vynimocne. zavisi od dietata. ale este to asi dlho potrva, tak sa s tym zmier. a to nosenie tiez nie je naucenim, ale ze je take dieta. nas je jedinacik, takze na nikoho neziarli a 2 roky som sa nemohla pohnut na 2m od neho. aj teraz este vacsinou za mnou bezi, ked od neho odidem. napr. spat pri mne nikdy nechcel, ani ako babatko. maly ma tento mesiac 3 a este furt mi je zle z vety, ze som si tak naucila.

malacibulka
9. jan 2023

Nedavaj mu cistu vodu. Mozes mu zarobit redsi sunar alebo dat detsky caj.

kiki68
9. jan 2023

Klasika aj nas mal taketo fazy, preslo to akosi same

sakaca
19. jan 2023

No len vydržať a skúšať rôzne nosiče alebo šatku. Ja mam mladšiu takú istú. Je na mňa naviazaná oveľa viac ako bola staršia. Ja som nosila prevažne v Rischine a bola som spokojná. Keď je už taký veľký vyskúšaj aj väčší nosnejsi nosič. Ak má už veľkosť 86 skus XXL nosič. Ono to prejde a postupne sa to bude zlepšovať.