Ergo nosič Liliputi. Nespôsobuje zdravotné problémy?

ivka82
25. jún 2011

mamičky, aké máte skúsenosti hlavne tie, čo máte chlapcov, netlačia im "pipíka" a vajíčka keď sú v nosiči? zvažujeme kúpu tak sa chcem poradiť s vami , čo máte skúsenosti🙂 nespôsobujú neaké zdrav.problémy?

monr
25. jún 2011

to im stláča klokanka, ergo nosič v žiadnom prípade, keď sa pozrieš, ako je tam dieťa naštelované, tak nemá ako tlačiť. iste napíšu aj maminy chlapčekov, že všetko je ok.

tenty
25. jún 2011

Prečo nie klokanka
nie je vhodná pre novorodencov
nepodporuje správny vývin kĺbov (dieťa v nej visí)
má malú nosnosť
pri nosení vzniká tlak na genitálie
krátkodobé využitie (len niekoľko mesiacov)
možno ju nosiť len vpredu

Ergo
podporuje zdravý vývoj detí, s nožičkami naširoko a dobre podopretým chrbátikom. Ak dieťatko zaspí, hlavičku mu chráni látková kapucňa, takže mu hlavička nepadá. Dá sa v ňom dojčiť. Dieťatko sa môže nosiť vpredu, na chrbte aj na boku, ani útla mamička nemá problém s nosením veľkého dieťaťa. Tým, že je mäkko polstrovaný a má bedrový pás, nosí sa naozaj pohodlne. Hmotnosť dieťaťa sa tak rovnomerne rozdelí, nosič nikde netlačí.

bobocka
25. jún 2011

ja mam liliputi ergo nosic a mam syna a bol tam velmi spokojny. 😉 velakrat mi tam aj zaspinkal 🙂

pralinka25
25. jún 2011

my mame manducu sise ale je to velmi podobne ako liliputi. maly tam bol velmi spokojny. rad sa nosil a nosi este aj teraz a to uz ma vyse roka. da sa nosit tak ako tu pisala tenty.
nosim to so sebou ak ideme bez kocika a maly uz nechce ist na nozkach.
presne toto hladisko aby mu netlacilo na pipika a vajka zaujimalo aj mna preto som sa nakoniec rozhodla pre takyto nosic. vo vsetkych inych typoch klokaniek deti visia a tlacia si tam dolu okrem spominanych ergonomickych nosicov a satiek.

za seba naozaj takyto nosic odporucam dobre sa v tom babo nosi aj ked je tazsi. je to telo na telo a to maju deticky hlavne mensie velmi radi maju spravne nozicky a netlacia si chlapci na vajka, nevisia a mozu tam aj hajat.

feb13
25. jún 2011

Dieta sa musi nosit tvarou k tebe, aby nebolo pretazene podnetmi, aby malo kde sa odvratit, ak ma naraz prilis vela podnetov a okrem toho aby videlo mamu a nie velke nezname pred sebou, hlavne v obdobi separacnej uzkosti. V takejto polohe ho urcite nic netlaci, okrem toho ergonomicne nosice su siroke medzi nozickami, aby dieta si sedelo na svojom zadku a stehnach. Co sa o klokanke neda povedat.