icon

Kúpili by ste použitý nosič Sestrice, Be Lenka, Rishino?

7. apr 2025

Kupili by ste si pouzivany nosic Sestrice, Be Lenka, Rishino? Preco ano a preco nie?

really8
7. apr 2025

Keby som vedela aky chcem a uznala by som ze je hodny tych penazi tak ano.

milanemila
7. apr 2025

Kludne, preco nie 🤷🏼‍♀️ vela bab predava nosice ako nove, aj ja som predavala nas v top stave, kedze deti sa chceli nosit minimalne.
Pre mna to je to iste ako oblecenie z druhej ruky, da sa vyprat…

cukroska
7. apr 2025

My sme mali, použitý nakoľko sme to chceli len na turistiku, prechádzky v prírode a aj málo využili. A spokojný sme boli.

majlo1234
7. apr 2025

Ano. Otazka je, preco nie

paulina291
7. apr 2025

Ja som takto kúpila používaný. Dôvod bol jednoduchý- nevedela som či sa tam bude malému páčiť. Nakoniec sme ho pomerne využili, keby si môžem vybrať opäť, tak beriem nový. No nakoľko som si nebola istá a nechcela som vyhodiť viac než 100€ za niečo, čo sa nevyužije, kúpila som použitý. Slúži dobre, nič mu nechýba.

jablkovastrudla
7. apr 2025

Ano kupila. Ja som za recyklaciu, moje decka maju vela kupeneho z druhej ruky. Len ked som pozerala nosic.ja, pytali za pouzity a poskodeny ( ty fliac, tu zatrhnute) vela. Radsej dam 200 e za novy, ako 150 za pouzity a poskodeny. A niektore sa tvarili akoby mi mali spravit laskavost vobec predat ten nosic 🙆🏼‍♀️

ikonica
7. apr 2025

Kupila som pouzivanu Manducu a pri mladsej pouzivany Rishino flexible. Nevidim v tom ziaden problem, ze to uz bolo pouzivane. A ked sme dopouzivali, tak sme to predali zas dalej....

17alexis
7. apr 2025

Ja nakupujem vacsinu veci pouzitych, aj nosic tak mam.

nelca0510
7. apr 2025

Ano,kúpila som. Bol ako nový,bábätku sa v ňom nepáčilo.
Ja osobne som v ňom vynosila obe deti,teraz som ho za smiešnu sumu posunula ďalej. Nemala som s tým problém.

kiki68
7. apr 2025

Urcite ano, hlavne my mame dva a Mozno 10x pouzite. Ked dcera tiez nebude chciet nosenie v tom, tak to pojde hned z domu. Vela ludi to predava take ledva pouzite

sowhat
7. apr 2025

hocico by som kupil pouzivane, tomu dietatu je to jedno 🙂 ak to je za fajn cenu a v dobrom stave, preco tomu nedat druhu sancu

nin12345
7. apr 2025

Kupila by som pouzivane cokolvek vsak preco nie. Okrem topanok, spodneho pradla, matraca a veci ktore su poskodene alebo maju flaky

michaela329
7. apr 2025

Nekúpila som, lebo za Rischino, ktorý som chcela, pýtali aj za použitý strašné peniaze (a to mali fľaky a vady) Tak som rovno kúpila nový.

angeli121212
7. apr 2025

Kúpila som si ale značku ZOJE a dôvod bol, že som našla v top stave s pekným vzorom za skoro o polovicu menej

angeli121212
7. apr 2025

Inak moja dcéra má 90 percent vecí spod ruky v top stave a tak nádherné čo by som v obchodoch kúpila za dvakrát toľko ak vôbec

mamamasama
7. apr 2025

Jasne. Vela zien prave preferuje uz zanosene nosiče, lebo sa lepsie prisposobia chrbatiku.

kavasmliekom
7. apr 2025

Nekúpila by som novy, viem ako som sa starala o nosič, aby v ňom bolo mojim deťom dobre, a ze som ho predala za štvrtinu ceny.
Čítam recenzie predtým, ako niečo od niekoho kúpim

nikushka8
7. apr 2025

Mali sme nosic aj satku z druhej ruky. Manducu som kupila v takmer nepouzitom stave a tak aj predala,lebo starsia nosic neznasala. Mladsia milovala satku a to bola super kupa- satka z druhej ruky je uz zabehnuta

stvura
7. apr 2025

moje decka mali asi 5 nosicov kazde 🙂, vsetky som chvilku pouzivala a predala...bola som nosicova maniacka tak ako su niektore kocikove ....takze ano, urcite kupila a poviem ti hodnota tam tak neklesa ako pri kocikoch...inac ja som i vsetky latkovky po deckach predala ked uz sa na nosic pytas 🙂

krasneleto
7. apr 2025

jednoznacne! zanoseny nosic= najlepší nosič... ja som mala od Lenky, v časoch ked svoju znacku nosicov iba rozbiehala, šila so zakupných látok . mala som lennylamb latku a nosic z toho usity.. zanoseny, v top stave a makkucky ako oblačik... aj väčší som kúpila zanosený... najlepšie rozhodnutie

cimage
7. apr 2025

Vzdy som kupovala len pouzite a potom predala. Nala som manducu, rischino a viac od belenky. Zanosene su najlepsie, su prijemne, makksie ako nove. A samozrejme cenovo je to vyhodnejsie.