Kúpili by ste použitý nosič Sestrice, Be Lenka, Rishino?
Kupili by ste si pouzivany nosic Sestrice, Be Lenka, Rishino? Preco ano a preco nie?
Kludne, preco nie 🤷🏼♀️ vela bab predava nosice ako nove, aj ja som predavala nas v top stave, kedze deti sa chceli nosit minimalne.
Pre mna to je to iste ako oblecenie z druhej ruky, da sa vyprat…
My sme mali, použitý nakoľko sme to chceli len na turistiku, prechádzky v prírode a aj málo využili. A spokojný sme boli.
Ano. Otazka je, preco nie
Ja som takto kúpila používaný. Dôvod bol jednoduchý- nevedela som či sa tam bude malému páčiť. Nakoniec sme ho pomerne využili, keby si môžem vybrať opäť, tak beriem nový. No nakoľko som si nebola istá a nechcela som vyhodiť viac než 100€ za niečo, čo sa nevyužije, kúpila som použitý. Slúži dobre, nič mu nechýba.
Ano kupila. Ja som za recyklaciu, moje decka maju vela kupeneho z druhej ruky. Len ked som pozerala nosic.ja, pytali za pouzity a poskodeny ( ty fliac, tu zatrhnute) vela. Radsej dam 200 e za novy, ako 150 za pouzity a poskodeny. A niektore sa tvarili akoby mi mali spravit laskavost vobec predat ten nosic 🙆🏼♀️
Kupila som pouzivanu Manducu a pri mladsej pouzivany Rishino flexible. Nevidim v tom ziaden problem, ze to uz bolo pouzivane. A ked sme dopouzivali, tak sme to predali zas dalej....
Ja nakupujem vacsinu veci pouzitych, aj nosic tak mam.
Ano,kúpila som. Bol ako nový,bábätku sa v ňom nepáčilo.
Ja osobne som v ňom vynosila obe deti,teraz som ho za smiešnu sumu posunula ďalej. Nemala som s tým problém.
Urcite ano, hlavne my mame dva a Mozno 10x pouzite. Ked dcera tiez nebude chciet nosenie v tom, tak to pojde hned z domu. Vela ludi to predava take ledva pouzite
hocico by som kupil pouzivane, tomu dietatu je to jedno 🙂 ak to je za fajn cenu a v dobrom stave, preco tomu nedat druhu sancu
Kupila by som pouzivane cokolvek vsak preco nie. Okrem topanok, spodneho pradla, matraca a veci ktore su poskodene alebo maju flaky
Nekúpila som, lebo za Rischino, ktorý som chcela, pýtali aj za použitý strašné peniaze (a to mali fľaky a vady) Tak som rovno kúpila nový.
Kúpila som si ale značku ZOJE a dôvod bol, že som našla v top stave s pekným vzorom za skoro o polovicu menej
Inak moja dcéra má 90 percent vecí spod ruky v top stave a tak nádherné čo by som v obchodoch kúpila za dvakrát toľko ak vôbec
Jasne. Vela zien prave preferuje uz zanosene nosiče, lebo sa lepsie prisposobia chrbatiku.
Nekúpila by som novy, viem ako som sa starala o nosič, aby v ňom bolo mojim deťom dobre, a ze som ho predala za štvrtinu ceny.
Čítam recenzie predtým, ako niečo od niekoho kúpim
Mali sme nosic aj satku z druhej ruky. Manducu som kupila v takmer nepouzitom stave a tak aj predala,lebo starsia nosic neznasala. Mladsia milovala satku a to bola super kupa- satka z druhej ruky je uz zabehnuta
moje decka mali asi 5 nosicov kazde 🙂, vsetky som chvilku pouzivala a predala...bola som nosicova maniacka tak ako su niektore kocikove ....takze ano, urcite kupila a poviem ti hodnota tam tak neklesa ako pri kocikoch...inac ja som i vsetky latkovky po deckach predala ked uz sa na nosic pytas 🙂
jednoznacne! zanoseny nosic= najlepší nosič... ja som mala od Lenky, v časoch ked svoju znacku nosicov iba rozbiehala, šila so zakupných látok . mala som lennylamb latku a nosic z toho usity.. zanoseny, v top stave a makkucky ako oblačik... aj väčší som kúpila zanosený... najlepšie rozhodnutie
Vzdy som kupovala len pouzite a potom predala. Nala som manducu, rischino a viac od belenky. Zanosene su najlepsie, su prijemne, makksie ako nove. A samozrejme cenovo je to vyhodnejsie.

Keby som vedela aky chcem a uznala by som ze je hodny tych penazi tak ano.