Manduca, Mei Tai alebo iný ergo nosič
Ahojte maminy. Viem, že tu už nájdem veľa diskusií o ergo nosičoch, ale potrebujem poradiť. Najviac sa mi pozdáva Manduca, ale cena za nový je dosť vysoká. Uvažovala som o kúpe už použitej. Oslovil ma aj nosič Mei Tai, pri ňom je veľký výber látok, použitie je veľmi jednoduché, cena je tiež super. Máte skúsenosti aj s inými nosičmi? Ktorý nosič by ste mi odporúčili? Je ich strašne veľa a ja už mám z toho "guláš" 😵 . Dakujem za všetky odpovede.
@roni200 - tu je stránka Zuzky Bakičovej na FB, kde si môžeš vybrať látku na zumbuccu: https://www.facebook.com/SikovneRukyBakicova?fr...
Treba pridať Zuzku k priateľom a pozrieť album Vzorky látok, sú tam aj ceny 🙂
baby a v Manduce sa neda nosit od narodenia ? ja som chcela ist do manducy ale teraz ked citam o tej zumbucce tak sa mi to celkom pozdava ....je to naozaj porovnatelne s Manducou ?
@gangulienka v manduce sa nosti do narodenia da
@roni200 Ja som mala najprv MEI Tai, tiez mi prisla Manduca draha, v Mei tai som nosila asi do tristvrte roka a potom som si kupila Manducu. Bola som spokojna s obomi, len meitai sa mi pri tazsom dietati viac uvolnoval, teda som ho musela stale dotahovat a chybalo mi pri nom znizenie chrbtovej casti(Manduca to ma, da sa zozipsovat chrbtova cast a dietatko tam ma viac volnosti v nej a lepsie sa mu diva na svet ked nespi).
@gangulienka ja som mala možnosť ZUmbuccu vyskúšať a nosilo sa mi v nej veľmi dobre, lepšie než v Manduce - ja som nizšia a nedá sa mi dobre dotiahnuť. Takže ja odporúčam.
Zumbucca je slovenský originál, dve rovnaké nenájdeš, nie to kópia Manducy, ako si maminy občas myslia. Dá sa v nej nosiť od narodenia, je šitá doma, nie je to nosič, čo by prešiel testovaním a mal papier z nejakej skúšobne. Ak by si chcela takýto, potom treba kúpiť Manducu alebo iný originál ergonomický nosič.
@behulka dakujem uz pozeram tu zumbuccu na fb stranke co pridala katrinka8 ...este mam dost casu na vyberanie tak sa rozhodujem ale urcite pojdem bud do manducy alebo zumbuccy 🙂

@katrinka8 jasne 🙂