Nosenie bábätka u moletiek
Chcem sa vás nosiace maminy opýtať aká je vaša skúsenosť s nosením, ak ste plnšej postavy. Nerobí to problém pri nosení v šatke? Neprekážajú vám veľké prsia a bruško? Nemá dieťatko príliš naširoko nožičky, kvôli širokému pasu? Ďakujem za každú odpoveď.
Ahoj. Vooobec nie. Ja vidim vyhodu. Babatko je stale v makkuckom 😜. Som teraz vela xl a dcerka je cisto nosena.
Minule si švagor so sestrou “požičal” naše 6 mesačne dieťa. Sestra už nevládala mat dceru v nosici, tak ju dala švagrovi, ktorý je objemnejší a úplne v pohode, až na to, že mi nosic rozstelovali tak, že už ho ani Pán Boh tak dobre nenastavi🙈 čiže všetko je to len o správnom nosici a správnom nastavení.
Ja som objemnejšie, šatku som síce nemala ale od narodenia zastávala v nosiči a v pohode sme boli obe.
Jedina nevyhoda vacsich zien pri satkovani je ta, ze budes potrebovat dlhsiu satku, s tou sa aj tazsie manipuluje, potahas ju po zemi, kym sa do nej zamotas. Ale je to podla mna stale lepsia volba nez nosic, ja som po prvej dcere bola pribrata na velkost L, nosic ma vsade tlacil, zarwzaval sa mi do faldov 😬 no ziadna slava ani krasa 😀 dietatko ta nemusi nohami obciahnut, toho sa neboj, ved novorodenec neroztiahne nozky ani cez chudu postavu a da sa nosit, takze pohoda. Ked sa ti to paci, chod do toho a uzi si to, urcite sa nwdaj zastavit kilami.
Ďakujem za odpovede a reakcie. Ukludnila som sa. A skúsime ísť do toho.
So šatkou úplne v pohode, len musí byť dlhšia.. Dá sa aj nosič, ale treba vybrať taky, aby bol pohodlný.. Ja som skúšala viac.. Vyhovuje mi širší bedrák a keď sa dajú popruhy prekrizit

@baliva18 Je tu aj Poradňa o nosení detí, šatkach a nosičoch, skús napísať im.