icon

Nosenie detičiek v zime

majdus
28. okt 2015

Ahojte, maminky🙂 Kedze zima pre nosenie deti v satke alebo nosici uz nastala, aj ked nesnezi, rozmyslam, co by bolo najvhodnejsie si zakupit, pripadne dat usit. Ak mate skusenosti, radte. Nech uz mozem nosit aj ja.
Este k noseniu..My mame 2mes babo, ma uz cez 6kil. Doma mam elasticku satku aj manducu. Pri prvom synovi som pouzivala od 2mes cca manducu, ale pri druhom som si zadovazila aj satku. Este stale si ju neviem poriadne uviazat, tak aby som nemala pocit, ze mi pada. Davam si ho do satky na kojenie, takze ho mam dost nizko. Da sa vam dat take male babo do satky aj bez kojenia? Dala by som si ho vyssie, ale ked je hore, tak sa vzpiera, kym nema cicu v puse. Cize ho davam do satky tak, aby mohol papat. No a kedze sa mi neda cica dat prilis vysoko, tak je potom dost nizko. V manduke som ho mala len raz. To sa vzdy spotim, ked mu chcem dat nozicky do spravnej polohy, takze ho radsej davam do satky. Ale chcela by som sa citit v pohode a nepridrziavat si ho dole pri chodzi z dovodu, ze mam pocit, ze sa smyka. Hm. Nechcem byt sklamana z kupy satky, asi ju len neviem viazat, ale asi to poriadne neviem.
No a teda k tomu noseniu v zime.... Co pouzivate vy? Kapsu alebo vsadku zazipsovanu priamo do bundy? Nie som si ista kapsou, ci mi nebude zima, ak ma byt priamo na mne, nie na mojej bunde. Alebo mikinu so vsadkou?
Ja uvazujem nad vsetkym, ale chcem nieco, co je prakticke, com nam obom nebude prilis teplo, ze sa budeme potit, ako dietatko vlastne do takychto chranicov obliekate, chcem mat skryty krk.
Uvazujem aj nad tym, ak by sa nasla sikovna krajcirka v nasom okrese (LM, RK) ktora rada sije, ze by mi usila tie vsadky na moje bundy a aj vlozky na ochranu krku. Ak by navrhla rozumnu cenu. Vdaka za Vase postrehy, skusenosti a rady. 🙂

Strana
z2
jaannuusskkaa
2. nov 2015

@majdus tak nenapadne predaj elasticku a kup klasicku ako ja...a uz ked som mala pevnu pochvalila som sa mangelovi 😀 a v pohode nestihol ani protestovat 😀 ale urciteked sa naucis s elastickou tak potom vymen za pevnu 😉

zltalienka
2. nov 2015

@alysea dakujem. Obavam sa, ze vsadka do mojej zimnej bundy by bola drahsia ako bunda ☹
@majdus zial ani sebe neusijem, musela by som za krajcirkou ist = dalsie € nayvse.
Skor rozmyslam nad tym, ze ked som nejako vosla do zimnej bundy so starsimi chalanami tak snad vojdem aj teraz, ved dieta rastie hlavne do dlzky, nie az tak do sirky

biobaby
12. nov 2015

pozrite sa aj novinku na našom trhu pre nosiacich rodičov - ochranný kryt CarrybOo pre 4 nepriaznivé počasia (sneh, vietor, chlad, dážď). Výhodou je, že sa rýchlo zakladá, podľa potreby ponecháte alebo odopnete zatepľujúcu vložku. Nosiť takto môžu obaja rodičia.

Strana
z2