icon

Nosič na kojenie

sssabi
25. dec 2017

baby, uz som 2 tyzdne po porode a este nemozem a neviem kojit, lebo maly mi poleziacky nechce a posediacky a postojacky nemozem, kedze mi znova sili stehy. myslim, ze v nosici by to ale slo, nemusela by som sa namahat s drzanim. vedeli by ste prosim nejaky poradit, ktory by bol aj pre takeho maleho a dal by sa pouzit aspon do dvoch rokov?

dakujem za odpovede 🙂

Strana
z2
michaella94
26. dec 2017

@lindusss2016 tak mne slo viazanie nastastie dobre od zaciatku 🙂 za mna je pre novoska jednoznacne najlepsia ssatka ale ako maly rastol a zacal sa vykopavat ri viazani tak nosic bol cisty raj 🙂 teraz v satke nosim len ked sa nosice peru 😀

lindusss2016
26. dec 2017

@michaella94
Ja som skusala viacero, ale neujal sa ziaden 😀 Na rychle hop sup viazanie mam RS, v podstate na akekolvek viazanie, co potrebujem, mam nejaku satku. Mala ma uz sice 20 m ale stale len 10 kg, takze ju je radost nosit, momentalne pouzivam len RS kvoli bruchu a aj to malinko, ale verim, ze sa bude chciet nosit aj po porode a zahojeni rany po sekcii a mozme davat tandem.

michaella94
26. dec 2017

@lindusss2016 ja rs nieee 😀 moj maly ma 16m a 11,5kg co sa este da ale na jedno rameno mi je to uz vela...ale obcas mi chby satka tak naviazem pomojkam drobca a je mi lepsiee 🙂

lavieenrose
26. dec 2017

@lindusss2016 viem ze je to tu odveci sa ta pytat ale ty si mala prvy porod akutnu sekciu vsak ? preco ides druhy ties sekciou ..lekari ti odporucaju?

lindusss2016
27. dec 2017

@lavieenrose
Ano, moja dr nechce vobec skusat prirodzeny, nebudem mat ani dva roky rozdiel. Jej manzel je uznavany gynekolog - stara skola - a on vobec nepovoluje prieodzene po sekcii, lebo je to nebezpecnejsie. Na toto sa nazory lekarov lisia, ja jej verim, aj ked som chcela velmi skusit prirodzeny, ale uz som sa s tym zmierila.

moosh
27. dec 2017

my Rischino pouzivame aj narodenia maleho, aj ho v nom nakojim..aj ked mal dojciaci strajk jedina zachrana bol nosic, aspon vtedy sa vklude napapal

lavieenrose
27. dec 2017

@lindusss2016 ano viac zenam zevraj praskla maternica tiez som si povedala ak dr povie ze nie tak sa s tym zmierim

lindusss2016
27. dec 2017

@lavieenrose
Su tu o tom diskusie presne, po precitani niektorych komentov som si povedala, ze nemienim riskovat.

miskakuku
23. feb 2018

Ahojte baby, prosím vás, čo si myslíte o Fidella Fusion Masala scuba blue Baby Size nosiči ? Myslíte, že sa v ňom dá aj kojiť? Ďakujem 🙂

sasesoe
23. feb 2018

@miskakuku da sa kojit v takmer kazdom. Tento je fajn tak do 10kg dietata. Ale nosic najlepsie vyskusat. Pozri podporku vo svojom meste al skus pozicovnu

Strana
z2