icon

Od ktorého mesiaca ste nosili bábätka v šatke?

16. máj 2023
canis_lupus
16. máj 2023

Od 1 týždňa v elastickej Boba 😀 Potom možno po prvom mesiaci-dvoch už v pevnej a v nosiči. Ďalšie plánujem tiež hneď od narodenia v elastickej 🤩

svokrinjazykmonika
16. máj 2023

Ja od narodenia ale v nosiči. Samozrejme nosič vhodný pre novorodencov, so šatkou neviem ako to je ale myslím že že sa tiež môže od narodenia, ale treba správnu šatku a mať ju správne zaviazanú. S tým ti pomôže aj laktačná poradkyňa alebo ak máš v bydlisku balance center.

thereisabear
16. máj 2023

Od 1 týždňa

autor
16. máj 2023

Mám kúpiť radšej nosič? Nevyznám sa :/ a bojím sa že mu nejak uškodím ak ho dám do nesprávneho nosiča alebo šatky

lauriik
16. máj 2023

Ja od prveho tyzdna v satke. Po troch mesiacoch isla do nosica. ☺️

sajmonka_1216
16. máj 2023

ja som tiež skúšala od 2. týždňa, ale nehccela tam byť.. ešte že som tú šatku mala len požičanú, lebo by ma porazilo, keby som za ňu toľko vysolila

thereisabear
16. máj 2023

Najlepšie keď ti niekto osobne poradí, ako uviazať šatku. Nieje to vôbec zložité, ale lepšie je to vidieť naživo. Nosič by som kúpila až trochu neskôr. A nevzdávaj sa hneď. Bábätká niekedy zo začiatku plačú, príp. nie je práve vhodný čas na šatku. Treba skúsiť viackrát, hýbať sa, chodiť, ísť von ak dá dá.

autor
16. máj 2023

@thereisabear práveže môj by bol na mne stále zavesený a navyše má reflux tak ho potrebujem mať vo zvislej polohe. A žiaľ nemá mi kto poradiť takto naživo :/

lusyc
16. máj 2023

Pre novorodenca je lepšia šatka. Bábätko sa mi tam lepšie "usadilo". Najlepšie keby ti niekto ukázal ako naviazať šatku. Na fb sú skupiny, popozeraj.

thereisabear
16. máj 2023

Skús pozrieť nosiace skupiny, na fb určite nájdeš alebo aj tu. Príp. napíš odkiaľ si a niekto možno poradí.

autor
16. máj 2023

Ja nemám facebook

sakaca
19. máj 2023

Ja tiež cca po týždni v nosiči Rischino.