Poradíte nosič pre mesačné bábätko?

julinkaz
20. mar 2013

ahojte maminky, poraďte mi prosím nejaký dobrý nosič, klokanku alebo šatku pre mesačné dievčatko. narodila sa skôr a chce sa nosiť, lenže ja sa neviem rozhodnúť v čom. a keďže som na materskej a ceny týchto "srandičiek" nie sú malé, tak chcem vedieť aj vaše skúsenosti 🙂 Ďakujem pekne.

domak2
20. mar 2013

poslala som ti pozvanku do skupiny nosime nase deti 😉 Ale vo vseobecnosti pre novorodeniatka je na zaciatok najlepsia asi elasticka satka, potom postupne s vekom bud pevna alebo nosic. Aka znacka a podobne to uz je na tebe.
http://www.nosime.sk/kategoria16-babysatka-moby 🙂
@julinkaz

henikav
20. mar 2013

My mame lodger shelter, da sa v tom nosit babatko poleziacky ako v satke a neskor ked je vacsie aj posediacky a zaroven sluzi ako deka, vo vajicku

euka210
20. mar 2013

klokanku urcite nie....su sice lacnejsie ako satky ci nosice, ale nie su dobre pre: dieta nosene vpredu sa nema nosit tvarou dopredu, ale chrbtom aby bolo chranene od vonkajsich vplyvov; dieta je doslova zavesene na lonovej kosti, co by ani nam nebolo prijemne....u satiek a ergonomickych nosicov su nozky nasiroko cim sa vaha rozklada, dieta ma moznost byt v prirodzenej polohe "C" a nie narovno ako pri vystuzenych nosicoch.
Ja satku nemam, mame nosic Manducu, co je od 3,5kg. Rychlejsie sa do nej dieta, najme vecsie, umiestni. Hoci pre mensie je lepsia satka. Sme spokojni, tak do roka sme ju najme v lete pouzivali. Sporadicky mm ponosi aj teraz.
Ak mas cestu do PO, tak od kamosiek viem ze v Nosime.sk maju sklad v PO a da sa tam pozicat...vyskusas a vyberies si.

majkacha
20. mar 2013

Jednoznacne satka, alebo lodger shelter.

elienka
20. mar 2013

neviem akú váhu má teraz tvoja dcérka, ale ja som mala dcérku 2,7 kg pri narodení a v babyšatke jej nebolo dobre, a aj v návode som si prečítala, že to nie je pre predčasne narodené a pre deti s dýchacími probémami (my sme mali 3 reálne poplachy na baby alarme). Ja som používala manducu hneď ako jej váha ukázala 3,5 kg a nedám na ňu dopustiť