Akceptovali by ste druhú manželku pre manžela - moslima?
Ahojte.
Chcela som sa spýtať. Tie, Ktoré máte za manžela moslima. Tolerovali by ste mu druhú manželku? Aj keď by ju mal mať iba na sex napr. Ale bola by akoby manzelka proste.
Tolerovali by ste mu inú ženu okrem vás? Chápali by ste jeho kultúru a náboženstvo až v tomto smere ? Ak sre také nieco zažili?
Chcel to od vás niekedy vás manzel-moslim?
Môj manžel moslim totiz po rokoch vzťahu začal vystrkovat rožky, že druhá žena na sex by bola super lebo má vysoké libido a chcel by ďalšiu. A ja mu nepostačujem. Hoci máme sex každý deň. A pokiaľ mi to povoľuje zdravie aj dvakrát do dňa pokojne ráno a vecer. Nechapem teda o čom to hovorí. A to nehovoriac o tom, že sníva o ďalšej žene čisto v sexuálnej rovine a dokonca mi to párkrát povedal počas sexu.
Manžel je Ind-moslim.
Čerstvo vrázu pred rokom
Dokopy spolu cca 7 rokov. Bezdetní.
Ďakujem za normálne komentáre. Poprosim iba dievčatá ktoré majú takúto skúsenosť. Nie vsevedky, ktoré by to " Nikdy nepovolili" A je to "guy".
@mysulkamysulka prístup ja mobil mam aj ja na jeho muž.. Ale dokáže to robiť aj poza chrbát v noci keď spím.. Keď som von a pod. V práci.. Keď sa chce cesta sa nájde
@anonym_autor No, poviem Ti, vas vztah je zly, ked to takto robi...pisala si, ze este nie ste stari, resp..nemate ziadny velky vekovy rozdiel, ze nemate deti. Si doma, v Europe. Ja byt Tebou, tak sa zacnem pripravovat na odchod. Porob si uspory, ak este nemas, daj si nejake spolocne peniaze na svoje konto, ked je taky moslim, tak na Tvoje peniaze siahnut nesmie, tak nech sa toho laskavo drzi. Ak by namietal, povedz mu, ze si si vyplatila nafaqa, na ktoru mas narok. Najdi si byvanie a odid. Mas narok mat muza, s ktorym budes stastna, je jedno ci je Cinan ci Slovak ci Ind. Zotav sa, pozeraj na seba a casom si najdes niekoho, kto nebude vyzadovat sexualnu sluzku.
@mysulkamysulka tunisania aj egypt to inak obchádza ved vieš tu druhu ženu.. Ale druhu ženu vždy vždy je to 9 sexe iba ved dobre vieš
@anonym_autor Ale v Tunisku, ked sa to nahlasi, tak to aspon riesia. Poznam tu take pripady, 2 chlapi su uz v base. No, ja mam stastie, ze u nas treba pisomny suhlas prvej pred notarom. Ale dolezite a hlavne je, ze sme si taketo veci vydiskutovali uz na zaciatku, ked sme zacinali. Plus ta moja zmluva ;) Je dobre ju mat, vie muza drzat nakratko aj v jeho krajine.
@anonym_autor Je. Nasla som ho vo Viedni, bol sem pracovne vyslany a je aj velmi vzdelany, tak som na neho hrda. Jeho mamka mala tazsi zivot, myslim, ze aj to ho ovplyvnilo, ze si zeny velmi vazi. Ano, konvertovala som v jeho krajine, nakolko som s nim chcela predmanzelsku zmluvu podla ich prava - Sharie a na tu mas narok len, ak si moslimka. Inak sa pre mna nic z tejto strany nezmenilo, zijem svoj zivot dalej. Nezahalujem sa, nepostim sa, mam muzskych kamaratov, chodim von s kamaratmi bez neho. Za Ramadan za mna dava peniaze na charitu, kedze sa nepostim, aby to vykompenzoval. Dalej slavime Vianoce aj Velku noc (aj ked ho uz roky prosim, nech ma poleje a vysibe, ale pre neho je to brutalny zvyk, neviem ho k tomu donutit 🤣), s tym, ze pre neho ide o kulturny zvyk z mojej krajiny a neoslavuje Kristovo narodenie. Ale uznava Jezisa, ako jedneho z prorokov a nema problem si sadnut aj do kostola a odmodlit si tam svoje. Hovori, ze vsetci sme deti "Knihy" a verime v toho isteho Boha. Mam aj gay kamaratov, aj tych toleruje bez problemov, jednemu dokonca karierne pomaha, oblubil si ho. Kedze Islam zakazuje odsudzovat ludi, ludi moze odsudzovat len Boh.
Keby bol kazdy moslim v Europe takyto, tak tu nemame s islamom problem. Bohuzial to tak nie je a aon sam to vidi a je z toho nestastny.
@mysulkamysulka a prosím ta toto si ako dokázala.. A tak liberálne ho araba si si vzala ešte k tomu z Afriky? To ja som šokovaná.. A inak čo máš v predmanzelskej?
@anonym_autor No, poviem Ti, vas vztah je zly, ked to takto robi...pisala si, ze este nie ste stari, resp..nemate ziadny velky vekovy rozdiel, ze nemate deti. Si doma, v Europe. Ja byt Tebou, tak sa zacnem pripravovat na odchod. Porob si uspory, ak este nemas, daj si nejake spolocne peniaze na svoje konto, ked je taky moslim, tak na Tvoje peniaze siahnut nesmie, tak nech sa toho laskavo drzi. Ak by namietal, povedz mu, ze si si vyplatila nafaqa, na ktoru mas narok. Najdi si byvanie a odid. Mas narok mat muza, s ktorym budes stastna, je jedno ci je Cinan ci Slovak ci Ind. Zotav sa, pozeraj na seba a casom si najdes niekoho, kto nebude vyzadovat sexualnu sluzku.
@mysulkamysulka tu nejde o sexuálnu sluzku. Tu ide o iné úplne. Jeho hypersexualita... Mne by nevadilo byť jeho "" sexuálna sluzka** keď sa to tak vezme. Ale vadí mi ze chce iné ženy.
@anonym_autor Ale v Tunisku, ked sa to nahlasi, tak to aspon riesia. Poznam tu take pripady, 2 chlapi su uz v base. No, ja mam stastie, ze u nas treba pisomny suhlas prvej pred notarom. Ale dolezite a hlavne je, ze sme si taketo veci vydiskutovali uz na zaciatku, ked sme zacinali. Plus ta moja zmluva ;) Je dobre ju mat, vie muza drzat nakratko aj v jeho krajine.
@mysulkamysulka ale kur... Vy môže mať predsa nemusí sa hneď chcieť ženiť.. Oni to riešia milenkami
@anonym_autor Najde, najde. Ale ja nemam dovod neverit mojmu. Aktualne urcite nie. On sa drzi sukne 😁 Najprv ma to strasne zatazovalo, ale zvykla som si 😁 to skor ja lietam, beham, socializujem sa...co bolo prijemne, vzdy ma chodil pozde v noci vyzdvihnut autom. Aspon asi vedel, kde som a ze tam naozaj som a ja som mala pohodlicko, este aj kamaratky mi povozil domov 🙂
@mysulkamysulka mne sa zdá ze on je slovak taky chlap o akom. Píšeš nie arab
@anonym_autor Je. Nasla som ho vo Viedni, bol sem pracovne vyslany a je aj velmi vzdelany, tak som na neho hrda. Jeho mamka mala tazsi zivot, myslim, ze aj to ho ovplyvnilo, ze si zeny velmi vazi. Ano, konvertovala som v jeho krajine, nakolko som s nim chcela predmanzelsku zmluvu podla ich prava - Sharie a na tu mas narok len, ak si moslimka. Inak sa pre mna nic z tejto strany nezmenilo, zijem svoj zivot dalej. Nezahalujem sa, nepostim sa, mam muzskych kamaratov, chodim von s kamaratmi bez neho. Za Ramadan za mna dava peniaze na charitu, kedze sa nepostim, aby to vykompenzoval. Dalej slavime Vianoce aj Velku noc (aj ked ho uz roky prosim, nech ma poleje a vysibe, ale pre neho je to brutalny zvyk, neviem ho k tomu donutit 🤣), s tym, ze pre neho ide o kulturny zvyk z mojej krajiny a neoslavuje Kristovo narodenie. Ale uznava Jezisa, ako jedneho z prorokov a nema problem si sadnut aj do kostola a odmodlit si tam svoje. Hovori, ze vsetci sme deti "Knihy" a verime v toho isteho Boha. Mam aj gay kamaratov, aj tych toleruje bez problemov, jednemu dokonca karierne pomaha, oblubil si ho. Kedze Islam zakazuje odsudzovat ludi, ludi moze odsudzovat len Boh.
Keby bol kazdy moslim v Europe takyto, tak tu nemame s islamom problem. Bohuzial to tak nie je a aon sam to vidi a je z toho nestastny.
@mysulkamysulka myslela som ze Viedeň. Tu väčšina Sloveniek spozná turkov Arabov s pod.. A moslimov.. Žiaľbohu.. No my žijeme inde mimo
Ale to je jedno kde žijeme.. Problém je co on robí.. A aký je.. Ako sa chová... Ja som vždy mala slabý charakter. Ma úplne zničil. On sa tiež zmenil. Bol lepším kedysi. Teraz je z neho vol mysliaci len penisom a hypersexual je maximalny..
@mysulkamysulka a prosím ta toto si ako dokázala.. A tak liberálne ho araba si si vzala ešte k tomu z Afriky? To ja som šokovaná.. A inak čo máš v predmanzelskej?
@anonym_autor Mame tam Mahr, Nafaqa, opatrovatelstvo pre deti pre mna v plnej vyske s navstevami pre otca v pripade rozvodu, alimenty, pravo vycestovat s detmi bez jeho suhlasu, v akej vyske budem dostavat rocne podiel na jeho nehnutelnostiach v pripade, zeby sme opustili Europu a sli do jeho krajiny (aby som bola zabezpecena v pripade umrtia ci rozvodu a mala nahradu skody z platu a dochodku, kazdy rok sa to zapisuje priamo v katastri). Jednu nehnutelnost dostavam percentualne od svadby bez vycestovania, kazdy rok podiel. Zmluva je robena pravnikmi, overena adjoulom (notarom) v archive a na katastri. Je podla Sharia, takze kvazy nenapadnutelna a v pripade, zeby ju predsalen raz nejaky pribuzny napadol, katastralne ukony zbiehaju kazdy rok, nestaci mi len zmluva. Asi sa pre jeho pracu budeme musiet o rok prestahovat do jeho krajiny, na 2 roky a ak sa mi zapaci, ostaneme ak nie, zas vycestujeme, manzel sam zacal, ze asi kupi este jeden vacsi byt pri mori pri hlavnom meste a rovno ho na mna da cely, aby som bola zabezpecena a dobre spavala. Navrch k zmluve. Ale to je este len v diskusii, ale prislo to od neho. No a nasa zmluva je samozrejme obsiahla, ma niekolko stran a vyjednavania neboli vzdy lahke, on sa bal, ze ho mozno osklbem, ja som sa bala, ze skoncim.bez prostriedkov ;) Parkrat sme jednania museli odrocit, aj sa pohadali aj si poplakali, aj sa spytal ci sa rozideme, co som zamietla, vravim, tu zmluvu proste musime spravit, pre oboch je to neprijemne, ale zjedname podmienky, dame to notarom a zavreme do trezoru a uz sa na to nepozrieme. A zvladli sme to. Jednali sme ju asi 3-4 mesiace. Bolo to pre vztah narocne, on zaraba ovela viac, ako ja a uz ja zarabam viac nez slusne. Obaja stracame. Ale ked sme ju uzavreli a zacali opat zit nas zivot, vzali sa, urobili mimco vsetko slo zase super a vratilo sa do starych kolaji. Navyse v arabskych krajinach je predmanzelska zmluva uplny standard, kazda rozumnejsia Arabka si ju urobi.

@mysulkamysulka prístup ja mobil mam aj ja na jeho muž.. Ale dokáže to robiť aj poza chrbát v noci keď spím.. Keď som von a pod. V práci.. Keď sa chce cesta sa nájde
@anonym_autor Najde, najde. Ale ja nemam dovod neverit mojmu. Aktualne urcite nie. On sa drzi sukne 😁 Najprv ma to strasne zatazovalo, ale zvykla som si 😁 to skor ja lietam, beham, socializujem sa...co bolo prijemne, vzdy ma chodil pozde v noci vyzdvihnut autom. Aspon asi vedel, kde som a ze tam naozaj som a ja som mala pohodlicko, este aj kamaratky mi povozil domov 🙂