Akceptovali by ste druhu manzelku pre manzela-moslima?ano alebo nie?
Ahojte.
Chcela som sa spýtať. Tie, Ktoré máte za manžela moslima. Tolerovali by ste mu druhú manželku? Aj keď by ju mal mať iba na sex napr. Ale bola by akoby manzelka proste.
Tolerovali by ste mu inú ženu okrem vás? Chápali by ste jeho kultúru a náboženstvo až v tomto smere ? Ak sre také nieco zažili?
Chcel to od vás niekedy vás manzel-moslim?
Môj manžel moslim totiz po rokoch vzťahu začal vystrkovat rožky, že druhá žena na sex by bola super lebo má vysoké libido a chcel by ďalšiu. A ja mu nepostačujem. Hoci máme sex každý deň. A pokiaľ mi to povoľuje zdravie aj dvakrát do dňa pokojne ráno a vecer. Nechapem teda o čom to hovorí. A to nehovoriac o tom, že sníva o ďalšej žene čisto v sexuálnej rovine a dokonca mi to párkrát povedal počas sexu.
Manžel je Ind-moslim.
Čerstvo vrázu pred rokom
Dokopy spolu cca 7 rokov. Bezdetní.
Ďakujem za normálne komentáre. Poprosim iba dievčatá ktoré majú takúto skúsenosť. Nie vsevedky, ktoré by to " Nikdy nepovolili" A je to "guy".
@anonym_0cbcf6 nie je menej ako ťava. Skutočný islam ženu kladie vysoko. Ale sprosti chlapi- vládne tu patriarchát ťažký. Preto sa chovajú proti islamu.! Islam ženu si váži. Dokonca má byť zahalená teda má mať hiab lebo nie kvôli tomu že je menej ale kvôli tomu že je to viac nobl pre ňu ako pre manželku a matku lebo má svoju úroveň. A svoju cest
@anonym_autor nuz, ked si to myslis 🫣, niet ti pomoci, co Ti poviem. Ked si Ta tak vazi, tak aj v horucave Ta bude zahalovat do cierneho munduru, v ktorom sa ides uvarit a oni mozu v tricku behat. Umrela by som! A to sa snazim ako katolicka chodit decentne oblecena a zahalene vsetko, co treba, ale da sa to aj inak ako to robia oni. Mne to ale predavat nemusis, ako si vazia zeny, ja to nekupim, obrazne povedane. Pretoze jedno vravia, ale ciny hovoria opak! Keby si Ta vazil, ani len nenavrhne druhu zenu. Krestan, ked opravdivo veri, ma si sam strazit svoj zrak, mysel, aby len ziadostivo nepozrel na druhu zenu, lebo aj to sa Bohu protivi. A to iste plati pre zenu. Rovnako. A to je podla mna spravnnjsie nez to, ze muzi maju v islame dovolene nielen ze pozerat na zeny, ale este aj s nimi oficialne spat a prva manzelka sa moze aj na hlavu postavit. Nie este aby si rozmyslala nad druhym chlapom. To je aka ucta, ked Tebe to vadi?
@anonym_dbc67b mala si moslima za muža?
@anonym_autor kamarátka má, ešte keď neboli zobratí a nemali dieťa tak raz utiekla ku mne(ja sa nikoho a ničoho nebojím som si dotiaľ myslela) a začali sa mojej rodine a okoliu diať divné veci, stretávali ho zrazu všetci ktorých poznám, mali odkazy na sieťach, prepichnuté pneumatiky, na dverách odkazy ako že som sa previnila a toto je posledný deň mojho života.
Proste to fungovanie hlavy je iné, všetko berie osobne, iba on je podstatný, takže buď sa podvolíš, alebo ťa zničí a všetkých okolo teba.
Tvoja žiarlivosť mu iba imponuje a čím viac budeš žiarliť tak tým viac ho to bude rajcovať.
Ťažko sa mi o tom píše, kamarátka si vybrala, robí to čo chce on, aby nikomu neublížil a neubližoval, vobec to neboli len hrozby, diali sa veci, ktoré sa stupňovali.
Poznám aj ďalšie 3 čo majú muslimov a je to ako cez kopirák, je to tvrdá a smutná láska.
Skús nad tým len popremýšlať či chceš takto žiť zavretá doma ako zvieratko, lebo to sa vyžaduje..a bude všetko podľa neho, skor či neskor, cez to nejde vlak
@anonym_fa2e9c nemôžem pracovať. Moja finančná situácia je zlá teraz ako som sa vydala. Zostala som doma. A keďže manžel má rôzne špecifické sexuálne potreby a mam celú domacnost na krku. Ja nemám čas ani po myslieť na prácu. Plus si robim Momentálne vodičský a do toho iný kurz na pol roka ako Ré kvalifikáciu takže sa učim po medzi to všetko po večeroch keď skončim so sexom a domácimi povinnosťami. Varím tri jedla denne a pod.
@anonym_autor niet ti pomoci, musis akceptovat, ze on chce na sex druhu a Ty budes (uz si) sluzticka a nejaka odrobinka sa ti sem tam ujde.
Ja som doma so 4, coskoro 5 detmi, manzel sa stara nadstandardne, ale keby nie, idem normalne pracovat podla moznosti, tiez nemame klasicky styl zivota, skor som teda ta pani v domacnosti, ale jedina a manzel nema uchylky zhanat dalsie zeny. To je ten rozdiel, ze si ma vazi ako manzelku a matku svojich deti.
@anonym_autor kamarátka má, ešte keď neboli zobratí a nemali dieťa tak raz utiekla ku mne(ja sa nikoho a ničoho nebojím som si dotiaľ myslela) a začali sa mojej rodine a okoliu diať divné veci, stretávali ho zrazu všetci ktorých poznám, mali odkazy na sieťach, prepichnuté pneumatiky, na dverách odkazy ako že som sa previnila a toto je posledný deň mojho života.
Proste to fungovanie hlavy je iné, všetko berie osobne, iba on je podstatný, takže buď sa podvolíš, alebo ťa zničí a všetkých okolo teba.
Tvoja žiarlivosť mu iba imponuje a čím viac budeš žiarliť tak tým viac ho to bude rajcovať.
Ťažko sa mi o tom píše, kamarátka si vybrala, robí to čo chce on, aby nikomu neublížil a neubližoval, vobec to neboli len hrozby, diali sa veci, ktoré sa stupňovali.
Poznám aj ďalšie 3 čo majú muslimov a je to ako cez kopirák, je to tvrdá a smutná láska.
Skús nad tým len popremýšlať či chceš takto žiť zavretá doma ako zvieratko, lebo to sa vyžaduje..a bude všetko podľa neho, skor či neskor, cez to nejde vlak
@anonym_dbc67b Je na Slovensku? Nemôže ísť k rodine? Alebo k tebe? Nemôžete zavolať naňho policajtov? Toto nie je normálne.
@anonym_autor niet ti pomoci, musis akceptovat, ze on chce na sex druhu a Ty budes (uz si) sluzticka a nejaka odrobinka sa ti sem tam ujde.
Ja som doma so 4, coskoro 5 detmi, manzel sa stara nadstandardne, ale keby nie, idem normalne pracovat podla moznosti, tiez nemame klasicky styl zivota, skor som teda ta pani v domacnosti, ale jedina a manzel nema uchylky zhanat dalsie zeny. To je ten rozdiel, ze si ma vazi ako manzelku a matku svojich deti.
@anonym_0cbcf6 a je moslim?
@anonym_dbc67b Je na Slovensku? Nemôže ísť k rodine? Alebo k tebe? Nemôžete zavolať naňho policajtov? Toto nie je normálne.
@anonym_fa2e9c na Slovensku, píšem o príspevok vyššie, keď som pomohla🙃
Polícia na ňu pozerala že tak jej treba, mala vedieť do čoho ide
@anonym_dbc67b Pane Bože. Aha. No ano oni sú nebezpeční niekedy. Vážne viem. Aj ženy svoje zabíjajú ak ich pod vedie alebo napr. Že sa chce rozviesť a odísť od neho. -zákon cti.. Viem. Viem...
@anonym_dbc67b a tvoja Kamoska to ako prosím ta chudina vidí do budúcnosti veď toto je strasne
To je tak keď si násinky zoberu ich na Slovensko.. Nezbaví sa ich človek
@anonym_autor nuz, ked si to myslis 🫣, niet ti pomoci, co Ti poviem. Ked si Ta tak vazi, tak aj v horucave Ta bude zahalovat do cierneho munduru, v ktorom sa ides uvarit a oni mozu v tricku behat. Umrela by som! A to sa snazim ako katolicka chodit decentne oblecena a zahalene vsetko, co treba, ale da sa to aj inak ako to robia oni. Mne to ale predavat nemusis, ako si vazia zeny, ja to nekupim, obrazne povedane. Pretoze jedno vravia, ale ciny hovoria opak! Keby si Ta vazil, ani len nenavrhne druhu zenu. Krestan, ked opravdivo veri, ma si sam strazit svoj zrak, mysel, aby len ziadostivo nepozrel na druhu zenu, lebo aj to sa Bohu protivi. A to iste plati pre zenu. Rovnako. A to je podla mna spravnnjsie nez to, ze muzi maju v islame dovolene nielen ze pozerat na zeny, ale este aj s nimi oficialne spat a prva manzelka sa moze aj na hlavu postavit. Nie este aby si rozmyslala nad druhym chlapom. To je aka ucta, ked Tebe to vadi?
@anonym_0cbcf6 zahaľovanie pochadza z čias arabských. To je arabska tradícia. Ja mam vonku decentne pre hodený farebný sa tok a vidno mi vlasy. Inak mam trojstrtove rukávy a normálne púntky v lete
@anonym_f3691f Veľký obrezaný hygienický penis, tak rozdielny od slovenského páchnuceho. A veľa peňazí od šejka v Dubaji k tomu, čo žiaden Slovák nevie poskytnúť.
@anonym_df0cbf preco by pachol, preboha, ked sa normalne ten chlap umyva? Toto su take hovadiny, az to boli. A hlavne je "hygienicky", ked pretrtkava ine zeny len taky fukot. Ja by som sa na autorkinom mieste bala aj, ze chytim daku pohlavnu chorobu.
To jak si predstavuje? Rano pretiahne jednu zenu, vecer zas druhu a takto? 🤢.
@anonym_autor no pozri, ak ti vyhovuje byt vydrziavana a si ochotná upustiť od akýchkoľvek štandardov len aby si nemusela do roboty... mne by to vadilo, nechcela by som takto žiť. Ci skôr prežívať.
+ Som si takmer istá, ze si tu v minulosti uz s podobnými problémami prispievala. Ak budeš chcieť reálne rady ako zo situácie von, sme tu. Ak sa chceš len posťažovat, na to je tu tiež priestor, len som si nie istá, ci to postačí. Uteká ti vzácny cas pomedzi prsty, lebo s takouto dynamikou vo vzťahu šťastný koniec nečaká 🫶🏽
@haley7897 uteká mi čas a roky života. To je snáď najhoršie....Ale nie nie je to najhoršie. Najhoršie je to utrpenie,Ktoré prezivam lebo chcel aby bol iba moj
@anonym_dbc67b Pane Bože. Aha. No ano oni sú nebezpeční niekedy. Vážne viem. Aj ženy svoje zabíjajú ak ich pod vedie alebo napr. Že sa chce rozviesť a odísť od neho. -zákon cti.. Viem. Viem...
@anonym_autor no uzasna ucta k zenam, len co je fakt 🫣😒
@anonym_dbc67b a tvoja Kamoska to ako prosím ta chudina vidí do budúcnosti veď toto je strasne
@anonym_autor ona sa s tým zmierila, rešpektuje ho, drží hubu a krok a je všetko v poriadku.
To že spáva s inými je vlastne rešpekt, ona už aspoň nemusí.
Vozí ju do roboty, z roboty, aby nikoho nestretla a nikto na ňu nepozrel, musela dať dole vlasy, nechty, nesmie sa maľovať, ani cvičiť nemože, lebo keď s ním nespáva tak to nepotrebuje, no a zvykla si, keď chcela mať kľud.
@anonym_autor blahozelam k výberu manžela, toto ti "vyšlo"..
@anonym_d0b2a3 nevyzera to ok, praveze. a ano, manzel vyzaduje sex denne dvakrat, prakticky a musim mu jeho poziadavky plnot, takisto musi mat vzdy teple jedlo dvakrat trikrat denne
@anonym_autor prečo si s ním?
Tak šialené ho ľúbiš?
Či si tak závislá na ňom, že nemáš inú možnosť?
Veď keď je lekár, nemôže byť hlúpy. Takže ostáva druhá možnosť.
Má ťa na sex a ako slúžku.
Čiže ešte raz:
Prečo si s ním?to nemôže byť láska, skôr závislosť.
A dobre neskončiš. Čím viac sa mu budeš podvolovat.
@anonym_autor a už vyzerá ako klasická arabská žena, pribratá, naobliekaná, bez úsmevu, s pohladom do zeme a bojí sa aj s niekým hovoriť, lebo všetko sa nejakým zázrakom on dozvie.
Aj online život má zakázaný, má tlačítkový telefón bez internetu
@anonym_df0cbf vela penazi nemame, ale nezijeme si zle zase. manzel pracuje ako lekar, takze pohoda.
@anonym_autor lekár? A kedy pracuje keď ma tak veľa času myslieť stále na sex?
@anonym_87b17f manžel mi tvrdí to isté hoci nezijeme na Slovensku ale v moslimskej komunite na západe Európy.
Manžel tvrdi, že Európania sú pokrytci že každý chlap má jednu dve milenky alebo chodia do bordelov a že on aspoň chce na sex druhu a proste že mu prevyšujú hormóny že je mladý a chce skúsiť aj niečo iné ako mňa. Vraj nás sex mu nestačí.
To myslíš ironicky a srandu že by si mu povolila a dúfala ze by bola tá žena fajn?
@anonym_autor v Európe niekde je povolené mnohoženstvo?
Kopec mojich kolegov v Mali ma 2 zeny. Je to brane zhruba tak, ako mat jednu, vlastne je to znak vyssieho statusu. Ak ma niekto 3, uz sa berie ako uplne uspesny, ze sa postara o 3 zeny. Skor pozitivne to beru. Je to vec zvyku, by ste sa cudovali, ako ked to vsetci beru za normal, by ste to brali aj vy za normal 🙈 A prva zena musi suhlasit pri sobasi, tam sa zapise, ci je to polygamne alebo monogamne manzelstvo. Aj ked vela z nich ostane s 1 zenou, vacsina manzelstiev je aj tak zapisanych ako polygamnych (so suhlasom tej zeny). Inak oni to prezentuju ako strasnu vyhodu, ze napriklad, ked jedna zena ma novorodenca, druha vari pre vsetkych. Vyhoda hlavne pre chlapa 😂😂 podla mna ten sex je v tom celom najmensi problem, ide skor o to ako byvaju, ci maju 2 domy vedla seba, daleko odseba alebo maju iba kazda vlastnu izbu a spolocnu obyvacku. Lebo v tom pridpade po istej hodine, ked muz tam pozera telku s jednou zenou, druha musi trcat v izbe 🙊 To by sa mi pacilo omnoho menej, to je ako nejake zaracha pre obe zeny, len muz sa v podstate moze pohybovat volne po dome
@anonym_df0cbf preco by pachol, preboha, ked sa normalne ten chlap umyva? Toto su take hovadiny, az to boli. A hlavne je "hygienicky", ked pretrtkava ine zeny len taky fukot. Ja by som sa na autorkinom mieste bala aj, ze chytim daku pohlavnu chorobu.
To jak si predstavuje? Rano pretiahne jednu zenu, vecer zas druhu a takto? 🤢.
@anonym_0cbcf6 ano tak nejak alebo jeden deň jedna druhy deň druhá skôr.. Alebo keď má jedna menzes tak druhu suka a tak.
A ano
. Muž NEObrezány vždy vždy páchné vždy a môže dodržiavať hygienu akukolvek
Kopec mojich kolegov v Mali ma 2 zeny. Je to brane zhruba tak, ako mat jednu, vlastne je to znak vyssieho statusu. Ak ma niekto 3, uz sa berie ako uplne uspesny, ze sa postara o 3 zeny. Skor pozitivne to beru. Je to vec zvyku, by ste sa cudovali, ako ked to vsetci beru za normal, by ste to brali aj vy za normal 🙈 A prva zena musi suhlasit pri sobasi, tam sa zapise, ci je to polygamne alebo monogamne manzelstvo. Aj ked vela z nich ostane s 1 zenou, vacsina manzelstiev je aj tak zapisanych ako polygamnych (so suhlasom tej zeny). Inak oni to prezentuju ako strasnu vyhodu, ze napriklad, ked jedna zena ma novorodenca, druha vari pre vsetkych. Vyhoda hlavne pre chlapa 😂😂 podla mna ten sex je v tom celom najmensi problem, ide skor o to ako byvaju, ci maju 2 domy vedla seba, daleko odseba alebo maju iba kazda vlastnu izbu a spolocnu obyvacku. Lebo v tom pridpade po istej hodine, ked muz tam pozera telku s jednou zenou, druha musi trcat v izbe 🙊 To by sa mi pacilo omnoho menej, to je ako nejake zaracha pre obe zeny, len muz sa v podstate moze pohybovat volne po dome
@bluka2 no ale nie sme v mali :( a ano.. Viem že môžu byť dve ženy.
Podla mňa je to o sexe statuse a kultute.. Aj keď nedbam niekedy druhá žena by bola fajn na upratovanie a varenie. Ale nesmela by sa mi dotknúť manžela ha
@anonym_autor lekár? A kedy pracuje keď ma tak veľa času myslieť stále na sex?
@bielasovicka však pred službou sex aj po nej.. Logický
@bluka2 ze sedieť v izbe 💀🤣🤣🤣 zabudni. Všetky 4 by sme pozerali tv spolu, muz môže variť a nosit na stôl 💅😅
@anonym_autor a už vyzerá ako klasická arabská žena, pribratá, naobliekaná, bez úsmevu, s pohladom do zeme a bojí sa aj s niekým hovoriť, lebo všetko sa nejakým zázrakom on dozvie.
Aj online život má zakázaný, má tlačítkový telefón bez internetu
@anonym_dbc67b a to ona akceptuje toleruje to jej otec? A rodina? Ahaaaa. A on môže mať iné ženy. A ona má tlačiť kovy telefón. Súper. A je arab či?
@bluka2 no ale nie sme v mali :( a ano.. Viem že môžu byť dve ženy.
Podla mňa je to o sexe statuse a kultute.. Aj keď nedbam niekedy druhá žena by bola fajn na upratovanie a varenie. Ale nesmela by sa mi dotknúť manžela ha
@anonym_autor to sa volá gazdiná, hun. Nie manželka. Ty odmietas čeliť realite...
@anonym_autor prečo si s ním?
Tak šialené ho ľúbiš?
Či si tak závislá na ňom, že nemáš inú možnosť?
Veď keď je lekár, nemôže byť hlúpy. Takže ostáva druhá možnosť.
Má ťa na sex a ako slúžku.
Čiže ešte raz:
Prečo si s ním?to nemôže byť láska, skôr závislosť.
A dobre neskončiš. Čím viac sa mu budeš podvolovat.
@anonym_d0b2a3 láska aj závislosť. Mam ho rada. Bol mojou prvou ozajstnou láskou. A verila som na hepyend
@anonym_autor to sa volá gazdiná, hun. Nie manželka. Ty odmietas čeliť realite...
@haley7897 viem hun ale to bol žart na odľahčenie tejto zúfalej situácie

@anonym_df0cbf vela penazi nemame, ale nezijeme si zle zase. manzel pracuje ako lekar, takze pohoda.
@anonym_autor no pozri, ak ti vyhovuje byt vydrziavana a si ochotná upustiť od akýchkoľvek štandardov len aby si nemusela do roboty... mne by to vadilo, nechcela by som takto žiť. Ci skôr prežívať.
+ Som si takmer istá, ze si tu v minulosti uz s podobnými problémami prispievala. Ak budeš chcieť reálne rady ako zo situácie von, sme tu. Ak sa chceš len posťažovat, na to je tu tiež priestor, len som si nie istá, ci to postačí. Uteká ti vzácny cas pomedzi prsty, lebo s takouto dynamikou vo vzťahu šťastný koniec nečaká 🫶🏽