icon

Ako pomôcť utečencom s integráciou na Slovensku?

12. mar 2026

Pomohli ste už utečencom zo Stredného východu a Afriky?

Ako im efektívne pomôcť integrovať sa na Slovensku?

Súhlasili by ste aj s vybudovaním mešít, verejným adhanom (zvolávanie muezina k modlitbe) a verejnými dekoráciami na oslavu Ramadánu tak, ako je to v Nemecku?

Strana
z4
magdalienka11
12. mar 2026

@anonym_autor keďže vidím aká katastrofa je to v Nemecku, tak určite nie.

anonym_c82499
12. mar 2026

Slovensko je v takych srsckach že nevidím dôvod na to aby sme riešili sracky iných štátov

simsalabim
12. mar 2026

Po skusenostiach v statoch zapadnej Europy skor uz nie. Ak pomoc, tak ju smerovat do ich vlastnych krajin - vzdelanie najma.

anonym_9c5881
12. mar 2026

🍿 toto je dalsi mega troll na rozputanie hejtu

anonym_bc0d89
12. mar 2026

Tym spiacim bunkam,super napad.Ved ako Iran povedal,Europa bude trpiet.20r mozu slusne zit v komunite,staci 1 tel.a zrazu je z neho bomba a zoberie zo sebou velke mnozstvo ludi.

sara07
12. mar 2026

nezvladame tu hrstku ukrajincov , zažiju si od slovače ako dost ...
tak čo chcete prichylovat u nás afričanov čo su uplne niekde inde kulturne, mentalne, nabožensky ...
nikto sa nemusí bat že by tu niekto z nich ostala v tejto chudobnej krajine

anonym_180d03
12. mar 2026

V čom je tá pomoc že bude chodiť do mešity na Slovensku namiesto mešity na strednom východe?
V budúcnosti sa nebudú stavať ale skôr búrať.

brrunetkaa
12. mar 2026

Nie, pretože u nich existuje minimálna šanca, že sa integrujú do spoločnosti, že budú rešpektovať našu kultúru. Je iné prichylit našich najbližších susedov, čo majú aj podobnú reč a kultúru a ich integracia je viac pravdepodobná a jednoduchšia (odmyslíme teraz keci zadubenych Slovákov ktorým vadí všetko). Tak isto by som prijala aj Poliakov, Čechov, rakusanov, madarov atd…

mandzula
12. mar 2026

Nie, nepomohla, neplanujem a nesuhlasim.

bykaterina
12. mar 2026
@anonym_9c5881

🍿 toto je dalsi mega troll na rozputanie hejtu

nebojte, co by tu robili ? slovaci odchadzaju tak načo by sa tu trepali oni
inak moslimovia tu ziju aj teraz, a ani o nich neviete.
kde su tie časy ked MK (admin) nerozduchaval vášne ale spajal ?
@anonym_9c5881 presne tak a pritom denne sa deje kopec veci, ale drama a ked niekomu skape koza je lepšie klikanie

anonym_6d9509
12. mar 2026
@sara07

nezvladame tu hrstku ukrajincov , zažiju si od slovače ako dost ...
tak čo chcete prichylovat u nás afričanov čo su uplne niekde inde kulturne, mentalne, nabožensky ...
nikto sa nemusí bat že by tu niekto z nich ostala v tejto chudobnej krajine

@sara07 ách, chuďatká Ukrajinci u nás

anonym_9c5881
12. mar 2026
@anonym_6d9509

@anonym_6d9509 ty musis byt taka chudera aj v realnom zivote, vsak?

anonym_cf4f83
12. mar 2026

@anonym_autor nie nepomohli, im nepomohes nijak, u nás by sa nikdy v živote nezaradili do bežného života( iné návyky, iná mentalita atd) a nie určite by sme nesúhlasili s budovaním mešít, sme jedna z mala európskych krajín, ktorá na území mešitu nemá.

sara07
12. mar 2026
@anonym_6d9509

@anonym_6d9509 no ešte mi napíš že na ukrajine nie je vojna a drony si poletuju lebo nemaju čo robit
oni sa neprosili aby museli utekat ...
no dufam že v inych krajinach kde od nas utekaju pre politicku a ekonomicku situaciu sa budu spravat lepšie
ty si uplne top priklad slovanskej pohostinosti 😂😂😂😂😂

anonym_cf4f83
12. mar 2026
@anonym_9c5881

@anonym_6d9509 ty musis byt taka chudera aj v realnom zivote, vsak?

@anonym_9c5881 prečo by hneď mala byť chudera?

bykaterina
12. mar 2026
@anonym_cf4f83

@anonym_autor nie nepomohli, im nepomohes nijak, u nás by sa nikdy v živote nezaradili do bežného života( iné návyky, iná mentalita atd) a nie určite by sme nesúhlasili s budovaním mešít, sme jedna z mala európskych krajín, ktorá na území mešitu nemá.

@anonym_cf4f83 to ze nemame mesitu neznamena ze tu nemame modlitebne pre moslimov pre tych par tisic co su tu.

anonym_98f9e0
12. mar 2026

@anonym_autor
Ano kupil by som im prezervativy aby nemali tolko deti
aby nerozsirovali politicky Islam po svete

anonym_cf4f83
12. mar 2026
@bykaterina

@anonym_cf4f83 to ze nemame mesitu neznamena ze tu nemame modlitebne pre moslimov pre tych par tisic co su tu.

@bykaterina viem, je ich 5 🙂

anonym_211e34
12. mar 2026

V ktorom médiu výjde článok s týmito odpovedami ?

bykaterina
12. mar 2026
@anonym_211e34

V ktorom médiu výjde článok s týmito odpovedami ?

@anonym_211e34 bingo

a0
12. mar 2026

Otázne je, ktorý z tých ľudí by chceli žiť na slovensku? Nik, lebo vďaka predsudkom a opovrhovaniu "inakosti" tu nechcú žiť ani domáci.
Ale teda každá minca má dve strany, tak na druhú stranu je to aj dobre, aspoň nemusíme príliš riešiť imigrantskú otázku a ostáva kopec času na šimečkovu mamku 🙂🙂.

bykaterina
12. mar 2026
@anonym_cf4f83

@bykaterina viem, je ich 5 🙂

@anonym_cf4f83 neviem kolko ich je presne k dnesnemu dnu ale mame ich urcite 🙂

anonym_cf4f83
12. mar 2026
@bykaterina

@anonym_cf4f83 neviem kolko ich je presne k dnesnemu dnu ale mame ich urcite 🙂

@bykaterina píšem ti, je ich 5. 🙂

bykaterina
12. mar 2026
@a0

Otázne je, ktorý z tých ľudí by chceli žiť na slovensku? Nik, lebo vďaka predsudkom a opovrhovaniu "inakosti" tu nechcú žiť ani domáci.
Ale teda každá minca má dve strany, tak na druhú stranu je to aj dobre, aspoň nemusíme príliš riešiť imigrantskú otázku a ostáva kopec času na šimečkovu mamku 🙂🙂.

@a0 si ma pobavila 😀 manka je este v kurze ? ja ze migalove video 😀 ako Chuck Norris

bykaterina
12. mar 2026
@anonym_cf4f83

@bykaterina píšem ti, je ich 5. 🙂

@anonym_cf4f83 nebud agresivna 😀 ja viem citat ale podla ich ofiko stranky je ich viac 7
. daj si magne b6 alebo menej glukózy.
Mešita Bratislava - Türk Camisi
Mešita Bratislava - Cordóba
Mešita Bratislava - AYA
Mešita Košice - Al Huda
Mešita Banská Bystrica - Al Noor
Mešita Martin - Al Baraka
Mešita Nitra

anonym_6d9509
12. mar 2026
@sara07

@anonym_6d9509 no ešte mi napíš že na ukrajine nie je vojna a drony si poletuju lebo nemaju čo robit
oni sa neprosili aby museli utekat ...
no dufam že v inych krajinach kde od nas utekaju pre politicku a ekonomicku situaciu sa budu spravat lepšie
ty si uplne top priklad slovanskej pohostinosti 😂😂😂😂😂

@sara07 ale je dozaista a práve preto tam od nás Ukrajinci chodia na prázdniny

a0
12. mar 2026
@bykaterina

@a0 si ma pobavila 😀 manka je este v kurze ? ja ze migalove video 😀 ako Chuck Norris

@bykaterina všetko ostatné je chvíľková senzácia ale Šimečková je nesmrteľná, tak ako Radičová predtým 😂😂

bykaterina
12. mar 2026
@a0

@bykaterina všetko ostatné je chvíľková senzácia ale Šimečková je nesmrteľná, tak ako Radičová predtým 😂😂

@a0 jasne ako Slayáda, to uz bude take ludove 😀

anonym_cf4f83
12. mar 2026
@bykaterina

@anonym_cf4f83 nebud agresivna 😀 ja viem citat ale podla ich ofiko stranky je ich viac 7
. daj si magne b6 alebo menej glukózy.
Mešita Bratislava - Türk Camisi
Mešita Bratislava - Cordóba
Mešita Bratislava - AYA
Mešita Košice - Al Huda
Mešita Banská Bystrica - Al Noor
Mešita Martin - Al Baraka
Mešita Nitra

@bykaterina kde som agresívna ? A nenazývaj to mešitou, lebo oficiálne mešity to niesú. Sú to len prayer rooms, aj keď si sami môžu do názvu písať mešita, nidky to mešita nebude

bykaterina
12. mar 2026
@anonym_cf4f83

@bykaterina kde som agresívna ? A nenazývaj to mešitou, lebo oficiálne mešity to niesú. Sú to len prayer rooms, aj keď si sami môžu do názvu písať mešita, nidky to mešita nebude

@anonym_cf4f83 si agresivna. je to skopirovane z ich webky, takze klud klud anonym.
https://muslimovia.sk/zivot-muslimov-na-slovens...

Strana
z4