icon

Ako pomôcť utečencom s integráciou na Slovensku?

Dnes o 09:53

Pomohli ste už utečencom zo Stredného východu a Afriky?

Ako im efektívne pomôcť integrovať sa na Slovensku?

Súhlasili by ste aj s vybudovaním mešít, verejným adhanom (zvolávanie muezina k modlitbe) a verejnými dekoráciami na oslavu Ramadánu tak, ako je to v Nemecku?

Strana
z3
anonym_ffa68c
Dnes o 13:15

Čo sme rasisti? Pomohlo sa Ukrajincom tak prečo nie aj iným? 🤦‍♀️ Nemám proti nikomu nič. Tiež by sa mi nepáčilo ak by sa ku mne niekto správal rasisticky len preto ze som z inej krajiny. Nakoľko mám k islamu a národom ako takým kladný vzťah mňa to nejak nepoburuje, najhorší bordel na Slovensku robia aj tak fetaci a alkoholici a je jedno ci sú čierni bieli fialovi.. Alkohol a drogy sú problém nie prisťahovalci. Treba riešiť to podstatné

anonym_b6f279
Dnes o 13:34
@anonym_cf4f83

@bykaterina kde som agresívna ? A nenazývaj to mešitou, lebo oficiálne mešity to niesú. Sú to len prayer rooms, aj keď si sami môžu do názvu písať mešita, nidky to mešita nebude

@anonym_cf4f83 je úplne jedno,ako to nazveš,schádzajú sa tam a modlia sa tam.
A volá sa to oficiálne mešita
https://muslimovia.sk/zivot-muslimov-na-slovens...

anonym_b6f279
Dnes o 13:39
@anonym_autor

@sara07 Africké krajiny sú chudobnejšie ako Slovensko. Nehrajme sa, že sme nejaká biedna krajina. Môžeme stále pomôcť chudobnejším od nás.

@anonym_autor veď pomáhaj,kľudne si ich nasťahuj domov,celú perepúť...

anonym_304a1c
Dnes o 14:02
anonym_1d39b7
Dnes o 14:04
@anonym_9c5881

🍿 toto je dalsi mega troll na rozputanie hejtu

@anonym_9c5881 samozrejme, dora sa zase nudí a štve ľudí proti Moslimom.
Keby Izrael nebombardoval moslimské krajiny a nepáchal genocídu na ďalekom východe nemuseli by utekať do Európy. Žijú tam v hrozných podmienkach v utečeneckých táboroch, je to všetko organizované, štvú moslimov a kresťanov proti sebe, aby sa nenávideli, zabíjali, podporujú vznik občianskych vojen v Európskych krajinách...

haley7897
Dnes o 14:06

@anonym_304a1c 😱😱😱

anonym_742c1c
Dnes o 14:14

@anonym_autor my pri tej nasej slovenskej mizerii mame jedno velke stastie, ze tu nechcu byt 😀

anonym_e4879f
Dnes o 14:16

zijem v zahranici kde je ich viac ako dost a moja odpove po skusenostiach s nimi-NIKDY ... je to pliaga ..su ako mor .. hnusny spinavy a neprisposobivy ... radsej romsku osadu ako tamto ... robit to nebude len benefity brat ..napadaju domacich nic im nieje dost a ak sa obranis-vynadaju to do rasistov ..vsade rozvesane ich vlajky a myslia si ze su nedotknutelny..nie dakujem .. budte radi,ze na slovemsku niesu

Strana
z3