Ako pomôcť utečencom s integráciou na Slovensku?
Pomohli ste už utečencom zo Stredného východu a Afriky?
Ako im efektívne pomôcť integrovať sa na Slovensku?
Súhlasili by ste aj s vybudovaním mešít, verejným adhanom (zvolávanie muezina k modlitbe) a verejnými dekoráciami na oslavu Ramadánu tak, ako je to v Nemecku?
@bykaterina kde som agresívna ? A nenazývaj to mešitou, lebo oficiálne mešity to niesú. Sú to len prayer rooms, aj keď si sami môžu do názvu písať mešita, nidky to mešita nebude
@anonym_cf4f83 je úplne jedno,ako to nazveš,schádzajú sa tam a modlia sa tam.
A volá sa to oficiálne mešita
https://muslimovia.sk/zivot-muslimov-na-slovens...
@sara07 Africké krajiny sú chudobnejšie ako Slovensko. Nehrajme sa, že sme nejaká biedna krajina. Môžeme stále pomôcť chudobnejším od nás.
@anonym_autor veď pomáhaj,kľudne si ich nasťahuj domov,celú perepúť...
🍿 toto je dalsi mega troll na rozputanie hejtu
@anonym_9c5881 samozrejme, dora sa zase nudí a štve ľudí proti Moslimom.
Keby Izrael nebombardoval moslimské krajiny a nepáchal genocídu na ďalekom východe nemuseli by utekať do Európy. Žijú tam v hrozných podmienkach v utečeneckých táboroch, je to všetko organizované, štvú moslimov a kresťanov proti sebe, aby sa nenávideli, zabíjali, podporujú vznik občianskych vojen v Európskych krajinách...
@anonym_autor my pri tej nasej slovenskej mizerii mame jedno velke stastie, ze tu nechcu byt 😀
zijem v zahranici kde je ich viac ako dost a moja odpove po skusenostiach s nimi-NIKDY ... je to pliaga ..su ako mor .. hnusny spinavy a neprisposobivy ... radsej romsku osadu ako tamto ... robit to nebude len benefity brat ..napadaju domacich nic im nieje dost a ak sa obranis-vynadaju to do rasistov ..vsade rozvesane ich vlajky a myslia si ze su nedotknutelny..nie dakujem .. budte radi,ze na slovemsku niesu
@anonym_autor Nechcem tu takých, nepodporila by som to.
Keby Izrael nebombardoval moslimské krajiny a nepáchal genocídu na ďalekom východe nemuseli by utekať do Európy. Žijú tam v hrozných podmienkach v utečeneckých táboroch, je to všetko organizované, štvú moslimov a kresťanov proti sebe, aby sa nenávideli, zabíjali, podporujú vznik občianskych vojen v Európskych krajinách...
@anonym_1d39b7
Je tak vela mierovych moslimskych krajin preco sa trepu tisice kilometrov do nemoslimskych krajin?
@anonym_1d39b7
Je tak vela mierovych moslimskych krajin preco sa trepu tisice kilometrov do nemoslimskych krajin?
@anonym_304a1c prečítaj si ešte raz môj príspevok, nájdeš tam odpoveď.
@anonym_autor nie.
@anonym_1d39b7
Pocula si dakedy o takej moslimskej krajine vola sa Jemen a tam sa medzi sebou stale zabijaju ziaden Izrael ani USA a je tam odhadom cez 300000 mrtvych, Iran pri nedavnych demostraciach sam priznal 20000 demonstrantov bolo eliminovanych co tak Sudan, Nigeria mam pokracovat?
@anonym_1d39b7
Pocula si dakedy o takej moslimskej krajine vola sa Jemen a tam sa medzi sebou stale zabijaju ziaden Izrael ani USA a je tam odhadom cez 300000 mrtvych, Iran pri nedavnych demostraciach sam priznal 20000 demonstrantov bolo eliminovanych co tak Sudan, Nigeria mam pokracovat?
@anonym_304a1c zisti si, čo sa v tých krajinách naozaj deje, kto to zabíjanie podporuje a financuje.
@anonym_autor neviem, ako by som pomohla konkrétnym menšinám, ale máme v práci napríklad kopec Indov a sú to úplne v pohode chalani..
@anonym_304a1c zisti si, čo sa v tých krajinách naozaj deje, kto to zabíjanie podporuje a financuje.
@anonym_1d39b7
Kecas, nemas ani sajnu na rozdiel od teba som stravil vacsinu zivota v tychto koncinach , Arabi su najvacsi rasisti, zila si tam? alebo len pocuvas propagandu ty
allaenat gubala sharmuta
@anonym_1d39b7
@anonym_304a1c sak nech sa po zabíjajú a bude pokoj nemusia sa trepať sem
@anonym_304a1c sak nech sa po zabíjajú a bude pokoj nemusia sa trepať sem
@anonym_c82499 hlavne ze ti nevadi ked ta obsluhuju a lietaju okolo zadku ked si na dovolenke v ich krajinach
@anonym_1d39b7
@anonym_304a1c Zrovna v Jemenu se USA dost angažuje... A i třeba takový ISIS. Kdo myslíš, že je financuje a odkud berou zbraně... Myslím, že by to chtělo trochu otevřít oči...
@anonym_304a1c Zrovna v Jemenu se USA dost angažuje... A i třeba takový ISIS. Kdo myslíš, že je financuje a odkud berou zbraně... Myslím, že by to chtělo trochu otevřít oči...
@dahliaa Keby neexistovali USA ("Veľký Satan", že), tak by ste si ich museli vymyslieť. Najviac rozosieračov Blízkeho východu financuje (alebo financoval, to ešte uvidíme) z veľkým náskokom Irán.
Vidime co urobila intergacia s Francuzkom,Nemeckom a inymi krajinami.Rakusko to ma nahnute uz tiez.Takze nie.
@dahliaa
Sedis si na drotoch,, trepes a nemas ani sajnu strata casu ti vysvetlovat tak nech ti aspon AI precisti mozok
The Regional Explosion: Saudi Arabia and Iran
In March 2015, the local civil war became a major international conflict.
Saudi Arabia & UAE: Fearing that the Houthis were a proxy for Iran, Saudi Arabia (led by Crown Prince Mohammed bin Salman) formed a coalition of Arab states. They launched "Operation Decisive Storm," a massive bombing campaign intended to restore Hadi to power.
Iran: While the extent of their early involvement is debated, Iran provided political and eventually military support (including drone and missile technology) to the Houthis. This turned Yemen into a "proxy war" between the two regional giants.
@dahliaa Keby neexistovali USA ("Veľký Satan", že), tak by ste si ich museli vymyslieť. Najviac rozosieračov Blízkeho východu financuje (alebo financoval, to ešte uvidíme) z veľkým náskokom Irán.
@hefo Kam vleze USA nebo Israel, tam je válka. Čím to asi bude...))) Víc k tomu asi nemám co napsat.
@anonym_autor Nie. Ked im chybaju mesity, Adhan a Ramadan, mozu ist kludne do inej arabskej krajiny. Jaj aha, tam ich nechcu, lebo nie su taki sprosti, ako my.
@dahliaa
Sedis si na drotoch,, trepes a nemas ani sajnu strata casu ti vysvetlovat tak nech ti aspon AI precisti mozok
The Regional Explosion: Saudi Arabia and Iran
In March 2015, the local civil war became a major international conflict.
Saudi Arabia & UAE: Fearing that the Houthis were a proxy for Iran, Saudi Arabia (led by Crown Prince Mohammed bin Salman) formed a coalition of Arab states. They launched "Operation Decisive Storm," a massive bombing campaign intended to restore Hadi to power.
Iran: While the extent of their early involvement is debated, Iran provided political and eventually military support (including drone and missile technology) to the Houthis. This turned Yemen into a "proxy war" between the two regional giants.
@anonym_98f9e0 Povolit dráty bys měl/a ty. 😏 Na pomoc můžeš také použít AI.
Ano, USA vždy ,,bojuje proti terorismu nebo pomáhá a nastoluje pořádek." 🙄🤐 Především pak tam, kde je ropa... 🤑🤑🤑
Zapojení USA v Jemenu je dlouhodobé, komplexní a zaměřuje se především na vojenské a protiteroristické operace. Situace se v průběhu let vyvíjela, přičemž klíčové body zahrnují:
Boj proti terorismu: USA dlouhodobě provádějí operace proti Al-Káidě na Arabském poloostrově (AQAP), která v Jemenu působí.
Podpora koalice: USA poskytovaly zpravodajskou, logistickou a technickou podporu koalici vedené Saúdskou Arábií, která od roku 2015 bojuje proti šíitským povstalcům Hútíům.
Humanitární krize: Konflikt v Jemenu, do kterého jsou USA zapojeny, přispěl k jedné z nejhorších humanitárních krizí na světě, přičemž miliony lidí trpí hladem.
@hefo zaujímavé je, že Irán nemal žiadny vojenský konflikt za posledných 30 rokov, len keď ho napadol Irak sa bránili na rozdiel od najväčšieho teroristu sveta Izraela.
Uvidíme kto prvý použije nuk zbrane počítam, že Izrael, keď sa im minie arzenál, pretože Irán má obrovské zásoby munície na rozdiel od USA a Izraela, keďže neustále bombardujú ďaleký východ a vedú non stop vojny.
@anonym_1d39b7
Kecas, nemas ani sajnu na rozdiel od teba som stravil vacsinu zivota v tychto koncinach , Arabi su najvacsi rasisti, zila si tam? alebo len pocuvas propagandu ty
allaenat gubala sharmuta
@anonym_304a1c vážne, najväčší rasisti ?? Tiež som cestovala a roky robila v zahraničí, mám priateľov Arabov, Hindov, Moslimov, dokonca aj Židov... sú to slušný pohostinní ľudia, samozrejme sa nájdu medzi nimi aj nepríjemný ako medzi nami Slovákmi... a všetci majú rovnaký názor, že vojnové konflikty na východe vytvára hlavne Izrael a Sionisti.
@anonym_304a1c vážne, najväčší rasisti ?? Tiež som cestovala a roky robila v zahraničí, mám priateľov Arabov, Hindov, Moslimov, dokonca aj Židov... sú to slušný pohostinní ľudia, samozrejme sa nájdu medzi nimi aj nepríjemný ako medzi nami Slovákmi... a všetci majú rovnaký názor, že vojnové konflikty na východe vytvára hlavne Izrael a Sionisti.
@anonym_1d39b7 mas pravdu aj nemáš. Pohostinnosť aj všetko co spomínaš je pravdu. Zároveň, v mnohých prípadoch rasizmus, hlavne v arabských štátoch je 🤌🏼
žiaľ...
@anonym_1d39b7 mas pravdu aj nemáš. Pohostinnosť aj všetko co spomínaš je pravdu. Zároveň, v mnohých prípadoch rasizmus, hlavne v arabských štátoch je 🤌🏼
žiaľ...
@haley7897 píšem zo svojej skúsenosti, našťastie som rasizmus od Arabov nezažila.

Čo sme rasisti? Pomohlo sa Ukrajincom tak prečo nie aj iným? 🤦♀️ Nemám proti nikomu nič. Tiež by sa mi nepáčilo ak by sa ku mne niekto správal rasisticky len preto ze som z inej krajiny. Nakoľko mám k islamu a národom ako takým kladný vzťah mňa to nejak nepoburuje, najhorší bordel na Slovensku robia aj tak fetaci a alkoholici a je jedno ci sú čierni bieli fialovi.. Alkohol a drogy sú problém nie prisťahovalci. Treba riešiť to podstatné