icon

Manžel odmieta vazektomiu. Ako ho presvedčiť?

19. sep 2026

Manžel odmieta vazektomiu z náboženských dôvodov. Ako ho presvedčiť? Nechcem hormóny ani teliesko.

Strana
z6
anonym_c72c70
21. sep 2026

Este stale ste ho nepresvedcili ...? Ani spolocne? 🙂

anonym_c72c70
21. sep 2026
@anonym_13a61e

inak bud je tu polovica profilov v skutocnosti muzskych alebo je tato krajina este na desatrocia stratena. Autorka sa pyta ako vyargumentovat vazektomiu a dostane naklad, lebo preboha si dovolila siahnut na jeho muznost! Skutocni muzi tento zakrok bez problemov absolvuju lebo 1. vedia, ze od toho ich muznost nezavisi 2. im zalezi na partnerkach a vlastnej sexualite a slobode v sexe 3. nie su nevzdelani bulovia.

@anonym_13a61e Skutocny muz da aj bungee jumping bez gumy, ako to chce jeho manzelka. 🙂 Akoze argumentovat, daj sa sterilizovat, lebo ja ako zena mavam menzes, je topka. 🙂

anonym_13a61e
Autor odpoveď zmazal
anonym_13a61e
21. sep 2026
@anonym_32604a

@anonym_13a61e prečo je "vďaka" vazektómii lepší sex?

@anonym_32604a pretože je slobodný a spontánny a úplný a intímnejší. Neriešiš prerušovanie lebo treba navliecť kus gumy alebo ho vytiahnuť v najlepšom alebo počítať v kalendári, kedy sa môže 😀. A dokončiť to spoločne je podľa mňa v sexe to najkrajšie, čo môže byť. Naviac to, že sa môj muž dokázal prekonať - lebo samozrejme každý normálny človek má obavy - či muž alebo žena - a ísť do toho pre NÁS z neho v mojich očiach spravilo ešte o čosi lepšieho partnera.

anonym_32604a
21. sep 2026
@anonym_13a61e

@anonym_32604a pretože je slobodný a spontánny a úplný a intímnejší. Neriešiš prerušovanie lebo treba navliecť kus gumy alebo ho vytiahnuť v najlepšom alebo počítať v kalendári, kedy sa môže 😀. A dokončiť to spoločne je podľa mňa v sexe to najkrajšie, čo môže byť. Naviac to, že sa môj muž dokázal prekonať - lebo samozrejme každý normálny človek má obavy - či muž alebo žena - a ísť do toho pre NÁS z neho v mojich očiach spravilo ešte o čosi lepšieho partnera.

@anonym_13a61e ok, čiže fyzicky je to v podstate jedno, ok. Koľko ste sa museli chrániť po vazektómii, kým ste mohli ísť naplno?

anonym_13a61e
21. sep 2026
@anonym_32604a

@anonym_13a61e ok, čiže fyzicky je to v podstate jedno, ok. Koľko ste sa museli chrániť po vazektómii, kým ste mohli ísť naplno?

@anonym_32604a jasne, fyzicky je to jedno, a teda na nevypovedanu otazku-spermie tvoria zanedbatelne mnozstvo ejakulatu, takze rozdiel je v hlave. A myslim, ze dva mesiace? uz si nepamatam presne, ale tesili sme sa na efekt ako decko na vianoce😂uz aj hned “po” to bolo take nejake krasne dychtive…ako zalubene decka no🙈😄

mikadooo
21. sep 2026

@anonym_13a61e ok takže je to v hlave. Ja nevidím problém, autorka problém vidí. Ok. Ja sa sústredím a na riešenie problému - ideálne spolupráca oboch, ak to nejde, stačí mi sústrediť sa na riešenie problému. Vidím ale, že sú ženy, ktoré sa viac sústredila na to, kto by mal ten problém vyriešiť, ako na problém samotný Tak som zvedavá, aké je riešenie v prípade, že žena chce a muž nie 😉. Či ho od sklamania opustí, alebo prestane s ním sexovať, alebo bude potichu "trpieť" a plačkať do vankúša, alebo to hodí za hlavu s tým, že jej nenapadlo pred manželstvom vykomunikovať si tému "chlap by mal ísť na vazektómiu, keď už nechcem(e) deti". V tvojom opise vazektómie vs. sterilizácie som nenašla žiadne objektívne dôvody, čo je "vhodnejšie", u mňa subjektívne skôr vyhráva sterilka (môžeš sexovať bez ochrany skôr, eliminuje sa riziko rakoviny vajcovodov, plus ja som brala aj ako výhodu full servis v nemocnici). Pekný večer.

Strana
z6