Je odmietnutie vazektomie dôvodom na rozvod?
Ak muž odmieta vazektomiu a chce používať len kondómy, je to podľa vás dôvod na rozvod?
Dve deti už máme a ja nechcem 3., ale muž sa mu nebráni.
Rozviedol by nás súd, ak všetko ostatné v manželstve klape (nebije ma, negambluje, nie je alkoholik...) ?
preco ti vadia kondomy
Však sa cchrqnite pred nechceným tehu...nútiť niekoho k lekarskemu zákroku nie je ani správne, ani dôvod na rozvod...čo je zlé na kondome?
Mozes si dat ty antikoncepcny implantat pod kozu, to je najjednoduchsie riesenie
To je definicia super manzelstva, ked uz nepije,negambluje a nebije zenu? 🙄
A preco on si ma robit takyto zakrok, ked ty nechces dieta? Ved si daj vnutromaternicove teliesko. Preco jeho do toho nutis?
🍿
Kvôli tomuto sa chceš rozvádzať? Rozbíjať rodinu?
Fakt niektoré ženy nechápem. Je x iných spôsob ako sa chrániť pred tehotenstvom
Inak.. a uprimne..ak toto je dovod, pre ktory by si sa dala rozviest, tak si dobre sibuta. Chudak chlap
tiez som za to aby si sa sterilizovala ty a nie on ... a nie nieje toi dovod... ty si sa rozhodla a aj on ... preco by malo tvoje zavazit? vzdy existuju i ine riesenie
Ak chceš rozvod tak aký problém? Snáď nebudeš spávať s človekom, s ktorým sa chceš rozviesť
rozviesť ťa rozvedú, však im je to jedno na tom súde. Ty si do*erieš život.
@anonym_2193d8 deťom ho doserie, ona je mimo, jej to ani nedopne
Však sa cchrqnite pred nechceným tehu...nútiť niekoho k lekarskemu zákroku nie je ani správne, ani dôvod na rozvod...čo je zlé na kondome?
@rachel36a Tak v manželstve sa kondóm asi nepoužíva. To robia len tínedžeri. Nemáme 18.
@anonym_autor aj tebe by sa páčilo, keby ťa muž nutil do antikoncepcie, alebo podviazaním vaječníkov ?
Zmýšlanie, že sa kondom nepouživá🤣🤣🤣 ty si riadne mimo
@anonym_autor prečo ma ist na vazektomiu keď chce ešte deti ,prečo to neriešiš ty
@minenkaa Lebo podviazanie vaječníkov je trvalé a vazektomia je vrátna. Muž na to ide a potom môže ísť na operáciu, kde mu semenovody znovu spoja. To sa u žien nedá. Tam je to na trvalo.
Mozes si dat ty antikoncepcny implantat pod kozu, to je najjednoduchsie riesenie
@martinmmartin To na Slovensku nie je dostupné, nežijeme v USA.
A preco on si ma robit takyto zakrok, ked ty nechces dieta? Ved si daj vnutromaternicove teliesko. Preco jeho do toho nutis?
@anonym_62a60f Ja som rodila, tak teraz je rad na ňom.
Kvôli tomuto sa chceš rozvádzať? Rozbíjať rodinu?
Fakt niektoré ženy nechápem. Je x iných spôsob ako sa chrániť pred tehotenstvom
@anonym_f0bda0 Tak navrhnú nejaké. V celibáte žiť nechcem, nie som mníška.
@anonym_2193d8 Mám našetrené niečo pomimo. Finančné to dáme. A potom už len novy muž, ktorý to tam ma dole poriesene a nechce ďalšie dieťa.
@minenkaa Lebo podviazanie vaječníkov je trvalé a vazektomia je vrátna. Muž na to ide a potom môže ísť na operáciu, kde mu semenovody znovu spoja. To sa u žien nedá. Tam je to na trvalo.
@anonym_autor ale k vajíčkam sa dá dostať aj keď je sterilizáciá ,takže v tomto ste narovnako
Teraz ešte raz ,prečo to teda ty neriešiš
@anonym_2193d8 Mám našetrené niečo pomimo. Finančné to dáme. A potom už len novy muž, ktorý to tam ma dole poriesene a nechce ďalšie dieťa.
@anonym_autor ty si riadne mimo ,sa s ním rozved a povedz pravdu a nevytahuj takéto blbosti
Nabeton rage bait, takyto sprosty nie je nikto
@anonym_62a60f Ja som rodila, tak teraz je rad na ňom.
@anonym_autor a rodenie je nejaký zázrak?
Keby som naozaj nechcela nikdy viac deti, co aj naozaj nechcem ci muza mam alebo nie, tak sa chranim JA SAMA. Ja SAMA si okamzite dam tabletky, teliesko, sterilku, hoc co len aby som si bola sama za seba ista ze deti mat nebude a tak to aj mam . Kondomy sa mi navyse hnusia, tolko zapalov som z nich mala za mlada ze az 😵💫. Ale to len tak mimo temu
@martinmmartin To na Slovensku nie je dostupné, nežijeme v USA.
@anonym_autor ty kde zijes?
Toto je zas daka z osady
To dnes je nejaka sutaz o najdebilnejsie diskusie?
1 miesto - chcem kuceravo dievcatko
2 miesto - rozvod, lebo muz nechce vazektomiu
Niektorym zenam fakt sibe.

@anonym_autor prečo ma ist na vazektomiu keď chce ešte deti ,prečo to neriešiš ty