icon

Modlitby na uzdravenie vzťahu a návrat lásky

Dnes o 15:25

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s uzdravením vášho vzťahu? Vážne verím, že môj priateľ bol od Boha, nemáme nejaké hádky medzi sebou ale postupne zlou komunikáciou a nejakými chybami sa z jeho strany vytratila láska. Teraz sme sa rozišli, ale ostali sme ako "kamaráti". Nič proti sebe nemáme, ale ja ho stále veľmi ľúbim a nechcem zahodiť tú veľkú lásku čo sme mali. Verím že Boh dokáže uzdraviť tie rany a vrátiť to zapálenie. Vidím aj na sebe, že možno toto oddelenie je na nejaký zmysel (približujem sa k Bohu, vidím chyby čo som robila, ktoré som doteraz nevnímala atď) a mám vnútorný silný pocit, že náš príbeh sa neskončil, že sa k sebe vrátime. Partner tiež povedal, že to je možné, že nevravi ze to je definitvny koniec. Preto sa chcem spýtať, či máte skúsenosti, ake modlitby sa modliť, k akým svätým a tak.

anonym_a6895a
Dnes o 15:35

Modlí sa ken k Bohu. Ostatných móžeš pekne poprosiť, aby za teba oridovali. Ono to takto bohužiaľ/chvalabohu nefunguje. Super, k Bohu sa približuj, ale nič nesiľ. Ty nevieš prečo, ako a kedy. Môžeš akurát tak povedať, nech sa stane Tvoja vôľa. Ty to môžeš len akceptovať. Možno spolu budete, možno nie.
Plus možno k tebe len chalan nechcel byť zlý a povedať ti, že je koniec. Ale tak nevieme. Drž sa.

anonym_e744c2
Dnes o 15:37

@anonym_autor a ked sa dokopy nedate, tak alibisticky povies "pan boh to tak chcel"?

koniarova
Dnes o 15:38

Môžeš sa modliť do aleluja. Na vzťah treba dvoch. Keď druhý nemá záujem riešiť, Boh ti veru nepomôže.

anonym_212fdc
Dnes o 15:53

Tu zas niekomu preplo z Panbozka.

anonym_6a3fc2
Dnes o 15:59

@anonym_autor prepac, asi ho tato tvoja prostoduchost odradila. Mozno si mila, pekna, ale trocha hlupucka

anonym_8fc22f
Dnes o 15:59

Na zalubenost staci jeden, na lasku a vztah treba dvoch. Ked ten druhy nelubi, nechce vztah, tak s tym nic nenarobis. A je otazka ci ten druhy naozaj chce, ci to, ze ti povedal, ze este nie je koniec nie je len milosrdna loz. Ak ano, tak modlenim len zbytocne plytvas energiou, ktoru mozes vyuzit zmysluplnejsie

anonym_4935fe
Dnes o 16:10
@anonym_6a3fc2

@anonym_autor prepac, asi ho tato tvoja prostoduchost odradila. Mozno si mila, pekna, ale trocha hlupucka

@anonym_6a3fc2 naco tieto komentare? To Vam fakt robi dobre, urazat za iny svetonazor druheho cloveka?

autor
Dnes o 16:15

Nechcem tu teraz znieť ako nejaká fanaticka, ale verím že Boh dokáže pomôcť a taktiež, že má nejaký plan pre môj život, aspoň približný...

anonym_8fc22f
Dnes o 16:38
@anonym_autor

Nechcem tu teraz znieť ako nejaká fanaticka, ale verím že Boh dokáže pomôcť a taktiež, že má nejaký plan pre môj život, aspoň približný...

@anonym_autor logicky, ked ma pre tvoj zivot nejaky plan, mas pocit, ze motlitbami si vyprosis aby ho zmenil? Modlit sa za to aby sa k tebe vratil je to iste ako keby si sla za nejakou vedmou aby ti ho pricarovala. Jednoducho ignorujes jeho slobodne rozhodnutie nebyt s tebou. Preco nie je s tebou ma nejake dovody.

kvietocek203
Dnes o 17:55
@anonym_autor

@anonym_autor Pompejska novena ale hlavne chci Božiu vôľu, ktorá často je veľmi odlišná od tej našej ale je najlepšia....

pr85
Dnes o 18:06
@anonym_212fdc

Tu zas niekomu preplo z Panbozka.

@anonym_212fdc Mňa fascinuje, že niekto príde do sekcie Nabozenstvo a začne nadávať veriacim ľuďom. Keď k danej téme nemáš čo povedať, tak ju prosím preskoc.

pr85
Dnes o 18:08

@anonym_autor Modlí sa k Bohu, on dokaze spraviť zázraky. A neboojbsa, ak má Boh s tebou plán, aby si žila v manželstve, tak ti nejakého veriaceho muža pošle.

777januska777
Dnes o 18:26

Ja sama som verila od detstva Bohu, verila som v Boží plán so mnou a že Boh pomôže lebo veď verím pohľadu na svet aký mali ľudia akých som si važila.
Keby som poznala budúcnosť a videla ako sa môj pohľad a život môže zmeniť bola by som v šoku. Som predsa človek akých som kedysi nechápala a akých som kritizovala.
Dnes verím, že mi Boh pomohol, ale úplne inak ako som si v tej dobe predstavovala. Možno to máš podobne s partnerom. Možno to že ste sa rozišli je to najlepšie čo sa ti mohla stať, nie kvôli tomu, že nepatríte k sebe, ale možno sa máš niečo naučiť z vášho rozchodu.
Lebo ak sa dvaja rozídu nikdy to nie je len z nejakej drobnosti, vždy je tam dlhotrvajúci problém, ktorý si možno ty ako problém nevnímala. Ale pre neho to bolo bolestivé.

anonym_212fdc
Dnes o 18:32
@pr85

@anonym_212fdc Mňa fascinuje, že niekto príde do sekcie Nabozenstvo a začne nadávať veriacim ľuďom. Keď k danej téme nemáš čo povedať, tak ju prosím preskoc.

@pr85 Mna zas fascinuje, ze ona presne vie, co ma Boh robit. Nie je to nahodou tak, ze ma prijat Boziu bolu? Co ak ma pre nu pripraveneho niekoho, ku komu sa hodi viac? Preco chce Bohu rozkazovat? Hm? 🤔

anonym_0a4fbc
Dnes o 18:40

@anonym_autor ja mam skusenosti take, ze vztah je jedno ci partnersky, rodinny, kamaratsky, pracovny... uzdravila komunikacia priamo s danym clovekom.