Môžem prať počas Veľkej noci po sexe?
Prosim o radu iba p
od veriacich zien!!!… Vcera sme s manzelom mali sex a zostalo to na plachte. Dnes som s tym pustila pracku ale neviem ci som mohla kedze je velka noc. Takze teraz mam vycitky aj za sex aj za pranie- rata sa to ako upratovanie? Co mam urobit…
@zunka888 uprimne, som krestanka, katolicka a na velke sviatky neperiem ako v bezne dni, ale fakt sa toto musis pytat na fore? Vsak je to tak, ze si si len chcela rypnut do krestanov?
Osobne s manzelom sex nemame len na Velky piatok, proste nie, z principu, ani ked mi niekto blizky z rodiny umrie, nemam chut na sex, tak asi tak by som to prirovnala. Vecer v sobotu po Velkonocnej vigilii je uz predsa na mieste aj velkonocna radost aj akakolvek ina radost. Takze nevidim dovod nemat sex, ak je chut a cas na oboch stranach, poat skoncil.
V noci som zistila, ze sa nam dieta pomylene, rozospane, vycikalo na kobercek, prezlieklo si ciste gate, spinave dalo do spinaveho pradla, a lahlo si spat akoby nic. Prisla som z omse a stupila som do mlacky. Tak jasne, ze som to dnes prala a s tym aj celu varku podobne farebneho pradla. Akoze mne sa rozum zastavuje, na co vsetko sa pytate. Na povery ako veriaca verit nemas, mas verit vzkriesenemu Kristovi. A zit svoj zivot s cistym svedomim, laskou k bliznemu ako sebe samemu a zdravym rozumom, ktory mas od Boha dany. Snad si ho niekde nestratila. A ak chces zosmiesnovat krestanov, nuz tak niet lepsieho dna, ako je najvacsi krestansky sviatok z celeho roka! Gratulujem!
@zunka888 tak ja som veriaca...ale toto nemá s vierou nič spoločné, prepáč🤦
Ja sa fakt nečudujem, že si z nás neveriaci robia srandu...
Kľudne oper, čo potrebuješ a sexuj s manželom, koľko chces, Pán Boh nás miluje a nikoho netrestá....
@anonym_4c1004 nesuhlasim, veriaci maju svatit sviatocne dni, mozno si veriaca, ale pravidla neovladas.
@doriiis to som si aj ja myslela, ze troll. Schvalne som pozrela datum registracie. Bohuzial je to real.
@katkazatka Tak to má podrz. :(
@zunka888 odstrelilo mi dekel prave 😳 To fakt takyto ľudia majú volebné právo? Zbohom Slovensko
@anonym_750296 včera som na to mysela,že takýto ľudia chodia voliť.zeny už nevedia kedy sexovať,aké meno dietatu vybrať,či odísť od manžela,čo variť,koľkokrát do týždna prať,či ísť s dieťaťom k lekárovi...no ja keď čítam niektoré témy,až mi je smutno aký sme hlúpy národ
@anonym_4c1004 nesuhlasim, veriaci maju svatit sviatocne dni, mozno si veriaca, ale pravidla neovladas.
@domkakvet ale neboj, ovládam, akurát všetky pravidlá boli zrušené Ježišom, ktorý ako prvý porušil sobotu... Jediny zákon, ktorý nám tu nechal, je zákon lásky...
Ostatné pravidlá si vymyslela cirkev...a cirkev sú ľudia...
@zunka888 ono zasa to pranie je z minulosti kedy sa pralo v rukach, co bola tazka praca a ta by sa nemala vykonavat pretoze sa mame stisit v spytovani si svedomia - dnes zapnes gombik a teda to jieje tazka praca 🙂
To mate iba jednu plachtu doma?
Chod na spoved. Nový farár sa pýta miništranta, čo dával predchádzajúci farár za orálny sex, na čo miništrant odpovedá: "Neviem ako ostatným, ale mne horalku"
@anonym_d29a52 tak toto bolo dobre,ale Bohuzial v mnohych pripadoch aj take pravdive,ach.
@zunka888 no bolo by dobré, keby si opranu plachtu vyvesila, aby vyschla. A teraz môžeš relaxovať a užívať si sviatky, zjesť dobrý koláčik, šunky, šalát....
@anonym_9f9b60 a ako to teda je? Antikoncepcia je zakazana, takze treba prijat tolko deti, kolko sa pritrafi, ci nie?
@belllinka každá žena si pozná svoje telo a vie odsledovať plodné a neplodné dni... tomu sa často prispôsobuje sexuálny život u veriacich katolíkov.
dnes neperiem - je predsa veľký sviatok. aj nedeľa.
to nevydržíš do zajtra?
máš len jednu plachtu?
sexovať môžeš kedy chceš koĺko chceš.
@anonym_750296 včera som na to mysela,že takýto ľudia chodia voliť.zeny už nevedia kedy sexovať,aké meno dietatu vybrať,či odísť od manžela,čo variť,koľkokrát do týždna prať,či ísť s dieťaťom k lekárovi...no ja keď čítam niektoré témy,až mi je smutno aký sme hlúpy národ
@anonym_94b9a1 veru a je to čím dalej tym horšie. Ľuďom chyba zdravy sedliacky rozum, smutne
@anonym_734008 Jasné, že nie. Je pôst, žiadne mäso!!!! 🤣
@earlgrey uz nie je post dneska
@belllinka každá žena si pozná svoje telo a vie odsledovať plodné a neplodné dni... tomu sa často prispôsobuje sexuálny život u veriacich katolíkov.
@anonym_b61d35 moja kokegyna volala svoju najmladsiu dceru Neplodny den… takze len tolko k tomu 😁
A sexovať ste mohli počas postu? Ci ako to je? My sme mali na náboženstvo takeho sibnuteho kaplán, ktorý hovoril, že deti pocaté počas pôstu maju častejšie genetické vady. Ja som bola pocata počas postu, tak asi som nejaký omyl 🤣
Veriaci ludia a semeno ide na plachtu?! Tvl, toto je hriech, nie pranie plachty!
Nie som kresťanka ale z princípu neperiem v tieto dni. Prala som vo štvrtok a vyperiem v utorok. Posteľné prádlo som vymenila vo štvrtok a zas vymením v utorok (mením 1-2x týždenne) takže som ti to naplánovala takto. Riad sa umývať musí alebo pozametat, ale napr nevysavam. Neruším hlukom ani susedov v tieto dni. Rešpektujem ze pre niekoho to sú dôležité sviatky. Zas keby mi dieťa pocikalo posteľ alebo pyžamo tak to nenechám kysnúť do utorka. Vo všetkom treba zdravú mieru. Čo sa sexu týka, aktuálne partnera nemám ale v tieto sviatky rovnako ako cez dušičky som sa mu vyhýbala. Z úcty
tak snáď to nenecháš smrdieť do utorka, jasné, že si to mala dať oprať
@anonym_387cee preco do utorka? Zajtra rano zapne pracku.
Nie som kresťanka ale z princípu neperiem v tieto dni. Prala som vo štvrtok a vyperiem v utorok. Posteľné prádlo som vymenila vo štvrtok a zas vymením v utorok (mením 1-2x týždenne) takže som ti to naplánovala takto. Riad sa umývať musí alebo pozametat, ale napr nevysavam. Neruším hlukom ani susedov v tieto dni. Rešpektujem ze pre niekoho to sú dôležité sviatky. Zas keby mi dieťa pocikalo posteľ alebo pyžamo tak to nenechám kysnúť do utorka. Vo všetkom treba zdravú mieru. Čo sa sexu týka, aktuálne partnera nemám ale v tieto sviatky rovnako ako cez dušičky som sa mu vyhýbala. Z úcty
@anonym_4d47e5 pondelok nieje krestansky sviatok
@anonym_4d47e5 pondelok nieje krestansky sviatok
@natalka13 píšem že nie som kresťanka 😃

@anonym_734008 s velkou nocou to nic nema, oni nemozu bezne sexovat pre radost, ale iba za ucelom plodenia deti predsa
@belllinka no tak to si na velkom omyle, ak si toto myslis 😅