icon

Rozhovor s kňazom pri manželských problémoch

17. feb 2026

Prosím, ak sú tu veriace mamičky, manželky. Dostali sme sa s mužom do veľmi zlej situácie. On sa mi momentálne úplne vyhýba a nerozpráva sa so mnou. Som v koncoch. Som veriaca, chodím v nedeľu do kostola, aké inak sa nejako vo farnosti neangazujem, ani nepoznám kňazov po mene..mne napadlo zavolať na farský úrad a opýtať sa, či sa môžeme porozprávať o mojej situácii..ani neviem, čo čakám od toho..mala som už aj jedno sedenie s psychológom. Príde vám to ako hlúposť? Myslíte, že kňazi sú na podobné prípady zvyknutí, alebo budú po mne pozerať ako na blázna, že čo chcem? Muž nie je veriaci.

Strana
z4
erikavesela
28. feb 2026
@anonym_33e363

@erikavesela tvoje odpovedi hovoria za všetko 🤣🤣🤣🤣 totálne tupelo čo nevie v záchvatu hnevu ani písať. Pekný deň

@anonym_33e363 btw.je to v zachvate a nie zachvatu....ja rozculena nie som...to ty mas sama problem so sebou...zadubena hus, kt.v zachvate svojho hnevu nevie ani pisat

erikavesela
28. feb 2026
@petronelag

@erikavesela Ale ani všetci kňazi nie sú rovnakí, nájdu sa medzi nimi a takí, čo sa o nich píšu takéto veci a aj slušní, s veľkým rozhľadom, oni počas VŠ študujú aj psychológiu, niektorí chodia aj do zahraničia.

@petronelag a dalej?...su medzi nimi uchylaci a nie je ich malo...mne ide skor o to, ze tychto uchylakov ten skurveny vatikan a papez neriesia a kryju, radsej ho niekam prelozia alebo hraju mrtveho brouka a tym je podla nich po probleme...ono to tak ale nie je...a tie svinstva, co sa diali a urcite aj deju vo vatikane, mnohe z nich by si zasluzili trest smrti a tiez radsej nevysetruju a caka sa kym to vyhnije...skurveni pokrytci...btw...toto vsetko je trestne

anonym_33e363
28. feb 2026
@erikavesela

@anonym_33e363 btw.je to v zachvate a nie zachvatu....ja rozculena nie som...to ty mas sama problem so sebou...zadubena hus, kt.v zachvate svojho hnevu nevie ani pisat

@erikavesela Erička daj pokoj, nikto tu na tvoje výlevy nie je zvedaví. Reaguješ po týždni do diskusie a otravuješ tu mňa lebo sa ťa komentár dotkol ty trapko. Chuderka čo nemá ani normálne argumenty, ľúto mi ta je moja

erikavesela
1. mar 2026
@anonym_33e363

@erikavesela Erička daj pokoj, nikto tu na tvoje výlevy nie je zvedaví. Reaguješ po týždni do diskusie a otravuješ tu mňa lebo sa ťa komentár dotkol ty trapko. Chuderka čo nemá ani normálne argumenty, ľúto mi ta je moja

@anonym_33e363 douc sa slovencinu...si chudera, uz len tym tvojim anonym...ako pisem, nevies zit bez barlicky, nevies zit z vlastnych rozhodnuti, nevies urobit vlastne rozhodnutia, zabudena v 11.storoci

anonym_33e363
1. mar 2026
@erikavesela

@anonym_33e363 douc sa slovencinu...si chudera, uz len tym tvojim anonym...ako pisem, nevies zit bez barlicky, nevies zit z vlastnych rozhodnuti, nevies urobit vlastne rozhodnutia, zabudena v 11.storoci

@erikavesela neotravuj 🤣🤣🤣 jediná chudera si tu ty, nevyrovnana zatrpknuta krava.

erikavesela
1. mar 2026
@anonym_33e363

@erikavesela neotravuj 🤣🤣🤣 jediná chudera si tu ty, nevyrovnana zatrpknuta krava.

@anonym_33e363 🤣🤣🤣

Strana
z4