Rozhovor s kňazom pri manželských problémoch
Prosím, ak sú tu veriace mamičky, manželky. Dostali sme sa s mužom do veľmi zlej situácie. On sa mi momentálne úplne vyhýba a nerozpráva sa so mnou. Som v koncoch. Som veriaca, chodím v nedeľu do kostola, aké inak sa nejako vo farnosti neangazujem, ani nepoznám kňazov po mene..mne napadlo zavolať na farský úrad a opýtať sa, či sa môžeme porozprávať o mojej situácii..ani neviem, čo čakám od toho..mala som už aj jedno sedenie s psychológom. Príde vám to ako hlúposť? Myslíte, že kňazi sú na podobné prípady zvyknutí, alebo budú po mne pozerať ako na blázna, že čo chcem? Muž nie je veriaci.
@erikavesela Ale ani všetci kňazi nie sú rovnakí, nájdu sa medzi nimi a takí, čo sa o nich píšu takéto veci a aj slušní, s veľkým rozhľadom, oni počas VŠ študujú aj psychológiu, niektorí chodia aj do zahraničia.
@petronelag a dalej?...su medzi nimi uchylaci a nie je ich malo...mne ide skor o to, ze tychto uchylakov ten skurveny vatikan a papez neriesia a kryju, radsej ho niekam prelozia alebo hraju mrtveho brouka a tym je podla nich po probleme...ono to tak ale nie je...a tie svinstva, co sa diali a urcite aj deju vo vatikane, mnohe z nich by si zasluzili trest smrti a tiez radsej nevysetruju a caka sa kym to vyhnije...skurveni pokrytci...btw...toto vsetko je trestne
@anonym_33e363 btw.je to v zachvate a nie zachvatu....ja rozculena nie som...to ty mas sama problem so sebou...zadubena hus, kt.v zachvate svojho hnevu nevie ani pisat
@erikavesela Erička daj pokoj, nikto tu na tvoje výlevy nie je zvedaví. Reaguješ po týždni do diskusie a otravuješ tu mňa lebo sa ťa komentár dotkol ty trapko. Chuderka čo nemá ani normálne argumenty, ľúto mi ta je moja
@erikavesela Erička daj pokoj, nikto tu na tvoje výlevy nie je zvedaví. Reaguješ po týždni do diskusie a otravuješ tu mňa lebo sa ťa komentár dotkol ty trapko. Chuderka čo nemá ani normálne argumenty, ľúto mi ta je moja
@anonym_33e363 douc sa slovencinu...si chudera, uz len tym tvojim anonym...ako pisem, nevies zit bez barlicky, nevies zit z vlastnych rozhodnuti, nevies urobit vlastne rozhodnutia, zabudena v 11.storoci
@anonym_33e363 douc sa slovencinu...si chudera, uz len tym tvojim anonym...ako pisem, nevies zit bez barlicky, nevies zit z vlastnych rozhodnuti, nevies urobit vlastne rozhodnutia, zabudena v 11.storoci
@erikavesela neotravuj 🤣🤣🤣 jediná chudera si tu ty, nevyrovnana zatrpknuta krava.
@erikavesela neotravuj 🤣🤣🤣 jediná chudera si tu ty, nevyrovnana zatrpknuta krava.
@anonym_33e363 🤣🤣🤣

@erikavesela tvoje odpovedi hovoria za všetko 🤣🤣🤣🤣 totálne tupelo čo nevie v záchvatu hnevu ani písať. Pekný deň
@anonym_33e363 btw.je to v zachvate a nie zachvatu....ja rozculena nie som...to ty mas sama problem so sebou...zadubena hus, kt.v zachvate svojho hnevu nevie ani pisat