icon

LGBT pochody vo Vatikáne

7. sep 2025

Dnes sa to konalo. Čo si o tom myslíte?

LGBT pochody vo Vatikáne
alica110
7. sep 2025
@lenkakravcova

@diaamax
Sú dve možnosti.
Prvá je 100 rán bičom, ako mimomanželský styk.
Druhá je trest smrti (to skôr sunniti ukladajú).

V oboch prípadoch je nutné svedectvo 4 svedkov daného sexuálneho deliktu, alebo kamerový záznam. Čiže ak to niekto robí potajme, tak sa mu dajme tomu nič nestane. Ale nekonajú sa žiadne pochody, púte ani nič. Všetko je to len doma, za zatvorenými dverami a mimo verejnosti.

@lenkakravcova A toto je podľa teba v poriadku??

anonym_489619
7. sep 2025
@anonym_57faf4

Boli tam aj psíkovia s náhubkami a na obojkoch?
To musela byť nádhera prenadherná ísť sa predvádzať do Vatikánu.
Na budúce to bude čo?
Veď nikomu neubližujú chudáčkovia.
To sú len tichí zakeráci, ktorí provokujú spoločnosť

@anonym_57faf4 vieš o tom,že kopec uchylov je aj medzi hetero? Skús sa opýtať štetiek. Vtedy by si grcala

tetapetra
7. sep 2025
@lenkakravcova

@viestta áno, to robím. Schvaľujem telesne tresty. Sú vysoko účinné. Trest smrti tiež. Si vezmi, že aj USA má trest smrti. Tak čo. Kľudne nech ho zavedú napríklad za vraždu i na Slovensku.

@lenkakravcova ako som už viac krát písala. Máš len to šťastie,že si slovenka, máš manžela Slováka a žiješ na Slovensku. Preto sa ti žije tak dobre ako sa ti žije.

reela
7. sep 2025

Lenka, o rok bude mat tvoja najstarsia dcera 6. Uz jej hladas napadnika?

anonym_dda690
7. sep 2025
@lenkakravcova

@diewcatqoo s tým nesúhlasím ani ja. To je extrémizmus v praxi.

Ale čo s tým vieme mu na diaľku urobiť? Poslať ich školiť sa do Arabie alebo Turecká či iných krajín, kde to funguje normálne? Asi nič sa s tým bohužiaľ nedá urobiť. Daný národ si to bude musieť vybojovať sám so svojimi politikmi. Tak ako my tu s našimi politikmi.

@lenkakravcova vieš aký je rozdiel medzi nami kresťanmi a moslimami? Vy vnímate človeka s hriechom ako potrestaniahodného. Naša náuka hlása, že hriech treba odsúdiť a človeka milovať. Za každých okolností a čím viac je hriešny tým viac lásky potrebuje. K trestu smrti sa ani nejdem vyjadrovať. Z hľadiska viery a myslím že akejkoľvek - nemáš právo vziať život nikomu komu si ho nedal, čiže nikomu.

alica110
7. sep 2025
@tetapetra

@lenkakravcova ako som už viac krát písala. Máš len to šťastie,že si slovenka, máš manžela Slováka a žiješ na Slovensku. Preto sa ti žije tak dobre ako sa ti žije.

@tetapetra Presne. Tam nech ide do Afganistanu alebo Iránu a uvidí svoju vieru a hlavne pocíti na vlastnej koži.

vtaca
7. sep 2025
@lenkakravcova

@anonym_autor
..ako hlboko kleslo kresťanstvo, keď toto dovolia v meste, ktoré je náboženským mestským štátom.

Ale prečo nie, nabudúce bude pochod vrahov (ktorí nevraždia), pochod zlodejov (ktorí nekradnú), pochod prostitútok (ktoré nepracujú v danom obore), pochod pedofilov (ktorí abstinujú) atď atď

@lenkakravcova a keby aj sú také pochody tak čo je akože na Tom? Ak je niekto z tej skupiny, ktoru si popísala, tak už nemá pachnut do kostola? Či?

tetapetra
7. sep 2025
@alica110

@tetapetra Presne. Tam nech ide do Afganistanu alebo Iránu a uvidí svoju vieru a hlavne pocíti na vlastnej koži.

@alica110 stačí sledovať Martina navratila z travelistanu. Človek má dosť.

lenkakravcova
7. sep 2025
@anonym_88135c

@lenkakravcova
pri stave nášho súdnictva by som do trestu smrti určite nešla.

@anonym_88135c to je druhá vec. U nás by to asi skĺzlo skôr k politickým trestom, takže asi máš pravdu z tohto uhla.

januarova
7. sep 2025
@anonym_e9ba00

@anonym_autor v Sodome a Gomore bola rozšírená homosexualita, preto ich boh potrestal zničením

@anonym_autor ,

@anonym_e9ba00
parafrazovala som výrok z komedie Slunce, seno, ..., kde farar Otik pouzival tuto vetu

bloger
7. sep 2025

Myslím si, že na takúto pôdu to rozhodne nepatrí. Tak isto ako ani do Jeruzalema. Je to čistá provokácia. Menovaná komunita sa totiž vysmieva z kresťanských hodnôt a pohrda nimi. Je to defakto výsmech z kresťanov.

autor
7. sep 2025
@anonym_dda690

@lenkakravcova vieš aký je rozdiel medzi nami kresťanmi a moslimami? Vy vnímate človeka s hriechom ako potrestaniahodného. Naša náuka hlása, že hriech treba odsúdiť a človeka milovať. Za každých okolností a čím viac je hriešny tým viac lásky potrebuje. K trestu smrti sa ani nejdem vyjadrovať. Z hľadiska viery a myslím že akejkoľvek - nemáš právo vziať život nikomu komu si ho nedal, čiže nikomu.

@anonym_dda690 pri LGBT pochodoch je váš pohľad všetkých aj tak rovnaký. Ani kresťania ani moslimovia nechcú mať v rodine LGBT človeka.

anonym_30d29b
7. sep 2025

Myslim, ze jej uz ani pitie tavieho mocu, ako to kazal Mohamed nepomohlo na nervy

anonym_dda690
7. sep 2025
@bloger

Myslím si, že na takúto pôdu to rozhodne nepatrí. Tak isto ako ani do Jeruzalema. Je to čistá provokácia. Menovaná komunita sa totiž vysmieva z kresťanských hodnôt a pohrda nimi. Je to defakto výsmech z kresťanov.

@anonym_autor
@bloger trochu mimo hlavnú tému, ale v podstate ani nie. Osobne mám viacero priateľov homosexuálov, lesbičky, nepoznajú sa navzájom, ale majú rovnaký pohľad a názor na LGBT komunitu a aktivity ako pochody atď. Absolútne sa s nimi nestotožňujú, považujú to za niečo neadekvátne, oni žijú navonok úplne normálne životy, svoju sexualitu majú v súkromní, tak ako aj bežne heterosexuáli. Nemajú potrebu sa obliekať do latexu, štekať po námestiach a mávať vlajkami. Vnímajú to ako výsmech intimity a sexuality ako takej a s tým s nimi absolútne súhlasím. Tam už ani nejde o výsmech sexuality, tam už skôr ide o výsmech ľudstva a človečenstva ako takého.

mondolina
7. sep 2025
@bloger

@bloger
veď to boli katolíci 😉

autor
7. sep 2025
@mondolina

@bloger
veď to boli katolíci 😉

@mondolina presne. Nerozumiem prečo by katolíci nemohli prežívať lásku v LGBT vzťahu.

bloger
7. sep 2025
@mondolina

@bloger
veď to boli katolíci 😉

@anonym_autor Ja píšem niekde, že nemôžu prežívať lásku?
@mondolina Skús mi nájsť u katolíkov dúhový kríž.

mondolina
7. sep 2025
@bloger

@bloger
všetko sa mení 😉
aj nenávisť na lásku. na kríž majú patent len hetero katolíci?

viestta
7. sep 2025

@bloger az na to, ze to bolo pod zastitou papeza a Vatikanu. Podujatie pre LGBT+ cast krestanskej komunity.

moonlight1210
8. sep 2025
@anonym_30d29b

Myslim, ze jej uz ani pitie tavieho mocu, ako to kazal Mohamed nepomohlo na nervy

@anonym_30d29b ona sa zas vrati pod nejakym novym menom. Toho by som sa nebala.

Samozvana moslimka nevie prilis vieru prezivat bez toho, aby svet o tom vedel.

To je presne, ako ked niekto nosi “college-look” modu, ale realne studentky na vysokej nemaju na take pitomosti cas, ani zaujem. Nosia, co je im pohodlne a paci sa im.

svetlonos
8. sep 2025
@anonym_75d2ca

@lenkakravcova Som velmi zvedava ako by si sa zachovala voci vlastnemu dietatu, keby ten tvoj vymyselnik raz prisiel s tym, ze je homosexual.
Prirovnavat ich k vrahom 🤦‍♀️

@anonym_75d2ca
dala by mu 100 rán bičom, keďže jej zmyslanie fanaticky nie je príjemné. Pozri inú diskusiu.

bielasovicka
Autor odpoveď zmazal
anonym_e9ba00
8. sep 2025
@bielasovicka
Odpoveď bola zmazaná

@bielasovicka nemá si čo s cudzími mužmi vypisovať, ešte by sa s nimi spustila, bičovanie ju napraví

autor
8. sep 2025
@viestta

@bloger az na to, ze to bolo pod zastitou papeza a Vatikanu. Podujatie pre LGBT+ cast krestanskej komunity.

@viestta
Neviem prečo poniektorým tak vadí LGBT vzťah. Raz som videla takýto styk na swing párty a nebolo to nič strašné. Aj keby na púti o tom hovorili, tak to nie je zlé. Je to láska v inej forme.

autor
8. sep 2025
@bloger

@bloger áno, píšeš, že nemôžu prežívať lásku. Nemôžu mať prirodzený styk v láske. Nemôžu sa milovať. Majú žiť ako brat a sestra, nie ako ľudia, ktorí sa ľúbia. Je prirodzené si vymieňať telesné tekutiny ak sa niekto ľúbi. Je to láska.

anonym_e9ba00
8. sep 2025

Kresťania by sa mali držať vysokých mravných noriem ktoré od nich vyžaduje ich boh ak chcú žiť večne.
Avšak väčšina "kresťanov" svojím životom ukazuje, že kašle na boha a kresťanom sa stanú naoko len na chvíľu keď v pretvárke idú v nedeľu do kostola a zvyšok ich života si robia po svojom a tak zraňujú city svojho boha.

Podobne ako človek v manželstve sľúbil vernosť svojmu manželskému partnerovi a správal sa tak pár hodín do týždňa a zvyšok času by si žil životom slobodného človeka. Ako by sa cítil jeho manželský partner?

nyusika
8. sep 2025
@anonym_537c45

@moonlight1210 pre cirkev je homosexuálny akt stále hriech.

@anonym_537c45 pre cirkev je hriech aj heterosexualny akt pred manzelsvom...a pocas manzelstva tiez - pokial nie je jeho ulohou splodit dieta.

anonym_68bb59
8. sep 2025

@anonym_autor mám na cirkev ako takú názor že v Boha verím ale nie v takúto sektu sorry

anonym_537c45
8. sep 2025
@nyusika

@anonym_537c45 pre cirkev je hriech aj heterosexualny akt pred manzelsvom...a pocas manzelstva tiez - pokial nie je jeho ulohou splodit dieta.

@nyusika áno je, ale ľudia ktorí to porušujú nepochodujú s vlajkami, transparentami... Vatikánom. Je to súkromná a intímna záležitosť dvoch ľudí.

autor
8. sep 2025
@anonym_537c45

@nyusika áno je, ale ľudia ktorí to porušujú nepochodujú s vlajkami, transparentami... Vatikánom. Je to súkromná a intímna záležitosť dvoch ľudí.

@anonym_537c45 je niečo zle na tom, ak niekto iný vidí styk iného človeka? Nevidím na tom nič zlé. Ty si tiež nejaký katolibanec?