icon

Spievate v kostole v rámci bohoslužieb?

7. nov 2025

Ak sú tu kresťania ktorí chodia do kostola, spievate? Ja nie a mam pocit že vždy keď sa spieva tak ma farár úplne zabíja pohľadom že prečo som ticho

Strana
z2
anonym_e2240b
7. nov 2025

jasné že spievam. však to ma jedine v kostole ako tak baví.

anonym_1e1e32
7. nov 2025

@anonym_autor ano a rada

anonym_815650
7. nov 2025

nie

anonym_0b9e1c
7. nov 2025

Ja som zvykla len ústa otvárať akoze spievam 😂

ninazemna
7. nov 2025

Iba refrén ako Mr Bean.

chrobak7
7. nov 2025

@anonym_autor Nespievam, lebo do kostola vôbec nechodím. Som zarytý ateista.😀

anonym_245257
7. nov 2025

@anonym_autor samozrejme, ze spievam.

anonym_815650
7. nov 2025
@chrobak7

@chrobak7 aj rozumieš, keď si niečo prečítaš, alebo odpovedáš rad radom na všetko ako aj na otázku autorky?

osky
7. nov 2025
@chrobak7

@chrobak7 co potom robis v tejto diskusii?

chrobak7
7. nov 2025
@osky

@chrobak7 co potom robis v tejto diskusii?

@osky Trolujem.

anonym_29099a
7. nov 2025

@anonym_autor nespievam, nechávam to na babky v okolitých laviciach
Aj tak by ma prekričali 😆

biba_18
7. nov 2025

som nevedela že je to povinné spievať ... 😒

anonym_1ca03e
7. nov 2025

Niekedy spievam aj mimo kostola. Napr halelujaaaaaa

erika7102
7. nov 2025

@anonym_autor ano, dokonca ako hlavna spevacka pri organe, milujem ked ludia spievaju, je to pre nas strasna podpora a radost 🙂

anonym_011d64
7. nov 2025

@erika7102 strasna?

anonym_7acd56
7. nov 2025

Spievam. Nám tam spieva detsky zbor a je krásne sa pridať. ❤️
Minulú nedeľu kňaz povedal počas omše, že mohlo sa aj viac ľudí zapojiť spievať žalm.

anonym_7c0ae2
7. nov 2025

Nie, ale decká sa snažia aj doma 😂 chodime na detsko/rodinnú omšu .

autor
8. nov 2025

Ja by som rada ale hanbim sa, nespievam pekne a akosi nedokazem zo seba vydať hlas pred ľuďmi. Spievam falošne Haha
No mam pocit že farár tým pohľadom ako keby vyžadoval aby som spievala. Proste cely cas po mne zazera

sonkamirka
8. nov 2025
@anonym_autor

Ja by som rada ale hanbim sa, nespievam pekne a akosi nedokazem zo seba vydať hlas pred ľuďmi. Spievam falošne Haha
No mam pocit že farár tým pohľadom ako keby vyžadoval aby som spievala. Proste cely cas po mne zazera

@anonym_autor asi sa mu pacis🤣zartujem...ja spievam a velmi rada,som aj v spev.skupine...a ze ty nespievas,lebo nevies,je uplne normalne,nech spievaju len ti,co vedia...my to za vas ochotne potiahneme🙂

markaterka
8. nov 2025

A nenamýšľaš si trochu, že na teba zazerá? To čo sedíš v prvej lavici, že ťa vidí?

anonym_554851
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor veď si odsadni, aby ta nevidel. Neviem, prečo sa tym zatazujes. Ja spievam, ale uz nemám hlas, takže ktovieco to nie je.

nevenka
8. nov 2025

Chodime na detske omse, manzel hra v zbore, dcera spieva, syn ministruje a dalsi dvaja sa snazia spievat, ja s nimi, ale ako co a ako kedy. Nieco zaspievat neviem, tak som ticho, lebo stojim tesne za zborom a do mikrofonu falosne nebudem spievat 🙃.
Na klasickych omsiach tiez tak, podla toho, co viem, ze odspievam. A ked som.zachripnuta, tak tiez nespievam.
Ja mam trochu aj stres zo spievania pred ludmi.

pr85
Autor odpoveď zmazal
anonym_a1f90e
8. nov 2025
@chrobak7

@chrobak7 iba má zaujíma načo bola táto informácia. Veď keď nechodíš, tak myslíš že si stred vesmíru a musíme to všetci vediet

pr85
8. nov 2025

Áno spievam a dcere doma spievam pesničky z Godzone a ona ich spieva so mnou.

lucyluska
8. nov 2025

@anonym_autor
Ja ti mám asi dar lebo aj keď nepoznám pieseň hneď sa chytám. Spievam vždy a nahlas, a je mi to jedno ☺️
Ale spievam pekne, bola som od dieťaťa speváčka.

chrobak7
8. nov 2025
@anonym_a1f90e

@chrobak7 iba má zaujíma načo bola táto informácia. Veď keď nechodíš, tak myslíš že si stred vesmíru a musíme to všetci vediet

@anonym_a1f90e Ja to aspoň napíšem pod svojim vlastným profilom. Ty nemáš ani toho chochmesa mi to povedať zo svojho profilu, musíš to napísať anonymne, aby nikto nezistil, kto si.

ivangeline
8. nov 2025

Niekedy áno, zvyčajne nie. Snažím sa byť prítomná a hovorím/spievam v tichosti. A určite na teba nečumí kňaz a nevyčíta ti to. :D :D :D Ja som zbožňovala omše bez spevu, aj také sú. Vyhľadávala som ich. Už som to prekonala... Nie som zameraná len na seba, svoje stavy a pocity a prichádzam do kostola kvôli Bohu.

anonym_7f8391
8. nov 2025

@anonym_autor u nas sa pol omse recituje a druha polovica spieva...a ked sme boli v Šastine tak tam hovorili ze ten kto spieva ako keby sa dvakrat modlil

maja22
8. nov 2025

Ja rada spievam, lebo to otvára moje srdce k väčšiemu prežívaniu lásky k Bohu. Nemám schopnosť vyspievať vždy všetko, vtedy len šepkám, alebo som úplne ticho, ale keď sa dá, zapájam sa. Sv. omša je úžasná vo svojej celosti, všetky modlitby, čítania, smerujú našu myseľ k Bohu, ale hudba je niečo, čo má v sebe akýsi bonus navyše, v piesni vyspievame Bohu všetko - našu úctu, chválu, ale aj bolesť, radosť, či dojatie... Keď sa mi narodilo prvé dieťa, na Vianoce mi tiekli slzy, keď som spievala Tichú noc, lebo som si predstavila to bábätko, ktoré sa podobá na moje bábätko, ale toto bábätko sprevádzajú zázraky, spievajú mu anjeli, klaňajú sa pastieri i mudrci... Každá pieseň má svoju silu...

Strana
z2