Spievate v kostole v rámci bohoslužieb?
Ak sú tu kresťania ktorí chodia do kostola, spievate? Ja nie a mam pocit že vždy keď sa spieva tak ma farár úplne zabíja pohľadom že prečo som ticho
Spievam, čo poznám. Čo nepoznám, som ticho. Spievam aj modlitby, keď sú spievané a to isté aj žalmy. A nemyslím si, že v plnom (poloplnom) kostole kňaz akurát zazerá na Teba, on Ťa v tom dave ani nevníma (ak náhodou nie si manželka/dieťa evanjelického farára - to by som chápala to zazeranie, že akurát Ty - jeho žena, dcéra nespievaš...).
Ja som si najskor aj myslela že to zazeranie si namyslam ale zistila som že nie. Naschval som si potom chodila sadnúť na úplne opačnú stranu, lebo som mala pocit že vždy sa pozerá napríklad na lavu stranu kde som ja. Na dalsiu omšu som si sadla na pravú stranu a zase pozeral tam. Mame maly kostol a ja “vyčnievam” pretože som vysoká, takze si ma rychlo všimne. Vsimol si to aj priatel keď som mu vravela že mam pocit že po mne zazera, potvrdil to
Ja som si najskor aj myslela že to zazeranie si namyslam ale zistila som že nie. Naschval som si potom chodila sadnúť na úplne opačnú stranu, lebo som mala pocit že vždy sa pozerá napríklad na lavu stranu kde som ja. Na dalsiu omšu som si sadla na pravú stranu a zase pozeral tam. Mame maly kostol a ja “vyčnievam” pretože som vysoká, takze si ma rychlo všimne. Vsimol si to aj priatel keď som mu vravela že mam pocit že po mne zazera, potvrdil to
@anonym_autor Myslíš, že je to kvôli spevu? Nemôže v tom byť niečo iné? Nežiješ náhodou v konkubináte? Nemusí ísť iba o spev, to zazeranie môže mať aj iný dôvod…
@anonym_autor Myslíš, že je to kvôli spevu? Nemôže v tom byť niečo iné? Nežiješ náhodou v konkubináte? Nemusí ísť iba o spev, to zazeranie môže mať aj iný dôvod…
@maja22 neviem, Ano síce nie som vydatá ale inokedy tak nezazera, len vtedy keď je spev

@anonym_autor jasné spievame bez ohľadu na to či je to falošné alebo nie. A keď sme boli deti prekrikovali sme sa kto zaspieva hlasnejšie až kým nám niekto z lavice jednu nestruhol.