icon

Spievate v kostole v rámci bohoslužieb?

7. nov 2025

Ak sú tu kresťania ktorí chodia do kostola, spievate? Ja nie a mam pocit že vždy keď sa spieva tak ma farár úplne zabíja pohľadom že prečo som ticho

Strana
z2
hopsas
8. nov 2025

@anonym_autor jasné spievame bez ohľadu na to či je to falošné alebo nie. A keď sme boli deti prekrikovali sme sa kto zaspieva hlasnejšie až kým nám niekto z lavice jednu nestruhol.

ivanaks
10. nov 2025

Spievam, čo poznám. Čo nepoznám, som ticho. Spievam aj modlitby, keď sú spievané a to isté aj žalmy. A nemyslím si, že v plnom (poloplnom) kostole kňaz akurát zazerá na Teba, on Ťa v tom dave ani nevníma (ak náhodou nie si manželka/dieťa evanjelického farára - to by som chápala to zazeranie, že akurát Ty - jeho žena, dcéra nespievaš...).

autor
10. nov 2025

Ja som si najskor aj myslela že to zazeranie si namyslam ale zistila som že nie. Naschval som si potom chodila sadnúť na úplne opačnú stranu, lebo som mala pocit že vždy sa pozerá napríklad na lavu stranu kde som ja. Na dalsiu omšu som si sadla na pravú stranu a zase pozeral tam. Mame maly kostol a ja “vyčnievam” pretože som vysoká, takze si ma rychlo všimne. Vsimol si to aj priatel keď som mu vravela že mam pocit že po mne zazera, potvrdil to

maja22
10. nov 2025
@anonym_autor

Ja som si najskor aj myslela že to zazeranie si namyslam ale zistila som že nie. Naschval som si potom chodila sadnúť na úplne opačnú stranu, lebo som mala pocit že vždy sa pozerá napríklad na lavu stranu kde som ja. Na dalsiu omšu som si sadla na pravú stranu a zase pozeral tam. Mame maly kostol a ja “vyčnievam” pretože som vysoká, takze si ma rychlo všimne. Vsimol si to aj priatel keď som mu vravela že mam pocit že po mne zazera, potvrdil to

@anonym_autor Myslíš, že je to kvôli spevu? Nemôže v tom byť niečo iné? Nežiješ náhodou v konkubináte? Nemusí ísť iba o spev, to zazeranie môže mať aj iný dôvod…

autor
11. nov 2025
@maja22

@anonym_autor Myslíš, že je to kvôli spevu? Nemôže v tom byť niečo iné? Nežiješ náhodou v konkubináte? Nemusí ísť iba o spev, to zazeranie môže mať aj iný dôvod…

@maja22 neviem, Ano síce nie som vydatá ale inokedy tak nezazera, len vtedy keď je spev

maja22
11. nov 2025
@anonym_autor

@maja22 neviem, Ano síce nie som vydatá ale inokedy tak nezazera, len vtedy keď je spev

@anonym_autor Vtedy má čas sa pozerať a možno nad tebou rozmýšľa 😀

klaridka
11. nov 2025
@chrobak7

@anonym_autor Nespievam, lebo do kostola vôbec nechodím. Som zarytý ateista.😀

@chrobak7 Skús si prečítať autorkin príspevok ešte raz a zváž, či bolo treba napísať.

Strana
z2