Ako sedia veľkosti v Sinsay?
Chcem si objednať nohavice a pár tričiek, ale pri každom kúsku mi podľa tabuľky vychádza iná veľkosť. Bežne nosím M, no pri nohaviciach som už párkrát potrebovala L. Beriete v Sinsay svoju klasickú veľkosť alebo radšej o číslo väčšiu?
@anonym_autor tu nič s ničím nesedí...😁, tričká sú podľa mňa oveľa väčšie ako inde, nohavice zasa naopak
Súhlasím, úplná lotéria. Tričká sú široké, ale krátke väčšinou. Nohavice sa mi zdaju menšie, legíny zas väčšie..detské veci sú zas malé, aj o dve čísla
Najlepšie ist osobne a skúšať .Tiez ked som si tam kupoval nejake tricka tak jedno mi bolo dobre M ine zase M bolo male tak som musel zobrat L a tak
Súhlasím, úplná lotéria. Tričká sú široké, ale krátke väčšinou. Nohavice sa mi zdaju menšie, legíny zas väčšie..detské veci sú zas malé, aj o dve čísla
@leveta mam odtiaľ aj mikinu a rukávy a tak celkovo v pohode ale na dlzku mi príde akasi kratka ze mam pocit ze to je akoby crop top😂
Zo sinsay kupujem tričká S/M sedia mi ale väčšinou kupujem M nemám rada obtiahnute S. A leginy som objednala M a teda tlacia ma v páse takže nabudúce L. Detské cez internet kupujem od nich väčšie o 1 číslo lebo raz som musela vrátiť synovu vetrovku, bola malá
Tiez mam tu skusenost, ze je to loteria, mam odtial veci od S po L, bezne nosim M 😅 Minule som sa potesila, ze konecne maju niekde v "beznom" retazci aj moje cislo podprsenky, ale teda, cislovanie uplne mimo, bola mi mala..
Rifle 34, nohavice xxs, no aj S. Stalo sa mi, že 34 rifle modré v pohode, v čiernej farbe presne tá istá veľkosť, ten istý strih nesedeli vôbec.
V sinsay ani z jedneho cisla rovnake tricka obcas nebyvaju rovnaké 🤣 Fakt aj o 3 cm v šírke aj dĺžke som uz nasla rozdiel 🤣Treba osobne kupovať, ja co som objednala,polovicu som vrátila. Aj na strihu dosť záleží, ja napr. nosim slim rifle (napriek tomu,ze vraj vobec uz nie su v móde 🤣)a tie mi odtial nesedia vobec lebo pas mam az pod prsiami,strašne vysoke su tam.
Väčšinou zo Sinsay nohavice kupujem o číslo menšie ako bežne a vrch tak isto ako nosím
Šijú to deti v Číne a vy čakáte že to bude všetko sedieť ako z katalógu 🤦
@bomba36 Tak nech šijú poriadne!
A že nesedia veľkosti? Veď to všade tak,niekedy mi je dobré M niekedy XS . Práveže v Sinsay mi väčšinou veľkosti sedia
@hefo to čo je za blbosť 😂 a máš pocit ze malé decko podla nej spôsobne ušije každý kúsok úplne dokonale?
@anonym_2e2b1d ty si ozaj mimo alebo sa len robíš?
@bomba36 No asi že, pokiaľ by to nebolo spôsobne ušité, to je iný problém než to, že vzory pre strihy nie sú správne veľké podľa označených veľkostí.
Nemám dojem, že by problém autorky bol, že by sa líšili veľkosti jednotlivých _kusov_ jedného modelu, ale že nesedia veľkosti _modelov_ medzi sebou (príklad: jeden druh trička človeku sedí S, ale iný druh zas M).

mne praveze zo sinsay su velke veci bezne nosim XS/S z obchodov ako Zara, H&M, Bershka...a v sinsay S som sa isla utopit, ci uz nohavice, kabat alebo saty, tricka tiez su na mne oversize ale pri nich mi to nevadi 😂