Ako sedí číslovanie Skechers?
Chcem si objednať prvé tenisky Skechers cez internet, ale neviem, či mám vziať svoje bežné číslo alebo radšej o číslo väčšie či menšie. Ak ich nosíte, sedí vám veľkosť alebo ste museli meniť?
Beriem normálne, 39 a sedia mi.
Ja mam od nich dvoje turisticke - jedny s goretexom. Tie goretexove mam svoju velkost, tie bez neho o cislo vacsie... asi zavisi od modelu. Dcera nosi rozne Sketchersy (nie turisticke) a vzdy ma svoju velkost.
Mám niekoľko tenisiek od nich a vždy mi sedí číslo,aké reálnej nosím aj z inej značky.
Podľa toho ktorý typ - niektoré mám o číslo menšie, niektoré ako bežne aj iné topanky a jedny o číslo väčšie
Treba mensie. Ja kupujem Nike a Adidas 40,5 resp. 40 2/3 a Skechers som kupila 40tky a boli mega obrovske. Menila som za 39, aj tie su este trosinku vacsie. 39tku Nike a Adidas ani neobujem.
Dcére sedí jej číslo (detské tenisky) , ja kupujem o číslo väčšie, mne sú malé. Tento rok som kupovala mamine 1x, má menšie číslo nohy (detské 😂), ale má nadváhu a opuchnuté nohy a tiež potrebovala väčšie.
Sú o číslo väčšie
Záleží od konkrétneho modelu. Jeden model mám moje klasické číslo 37. Iný model mi boli 37 malé a 38 veľké. Skúsila som 37,5 a tie sedia úplne perfektne.
Asi sme ti veľmi neporadili, keďže vidím, že niektoré kočky objednávajú o číslo menšie a niektoré o číslo väčšie🙈
odmeraj si, pozri tabulky, pripadne vyskusas= vymenis... ja som roky nosila sketchers podla svojho cisla a pred mesiacom som objednavala archfit tenisky a absolutne zle... moje cislo, 39, mi lietalo na nohe, 38 tesne presne na nohu... treba ich vyskusat. Predpokladam, ze aj od typu sa to lisi.

Treba o číslo menšie, moja skúsenosť. Skús vyskúšať najprv v obchode a potom.objednat.