icon

Ako získať tehotenské balíčky zadarmo?

Dnes o 11:05

Ahojte,všade vidím tehotenské balíčky ktoré si vyzdvihli ženy zadarmo plný tiktok toho mám neviete ako sa k nim dostať ? Poprípade z akých stránok ste vy získali takéto balíčky zadarmo?

anonym_57706a
Dnes o 11:07

@anonym_autor Dava to gynekolog, vacsinou po 12tt. Je viac tych balickov. Dalsi dava v tretom trimestri. Potom v porodnici davaju. A este u pediatra. Ale nie kazdy gynekolog ma spolupracu s happy baby. Vtedy si vies objednat. Ale to sa neoplati objednat. Pisu zadarmo. Ale postovne a balne 8 eur za vzorky...

anonym_5a149e
Dnes o 11:08

@anonym_autor myslíš tehotenské alebo novorodenecké? Tehotenský balík som žiadny nedostala, ale pre bábätko sme dostali jeden v pôrodnici a jeden u pediatricky.

anonym_3dfc05
Dnes o 11:09

@anonym_autor happy baby .. a teda zadarmo až tak to nie je .. balne 5,50€ a doprava cez 8 €
Okrem casopisov a plagatikov žiadná výhra teda

minesasubu
Dnes o 11:09

Mne dala moja gyn… asi 3 počas tehu a ptm po porode som dostala v nemocnici 2 baličky od hipp a ptm od pedi

anonym_335217
Dnes o 11:11

Ja som dostala jediny balicek v porodnici a bolo tam par vzoriek a kopec letacikov a miniknizociek, niektore aj celkom uzitocne, ale celkovo v podstate nic moc, najma reklama.

vkatush
Dnes o 11:15

Záleží aké, ale dostávaš od gyne a od pediatra. Ale nič extra tam nie je.
A potom jedna z poisťovní má, neviem či Union alebo Dôvera. A ten je teda skvelý, prací gél, plienky, výživy, tuším vitamíny,...

marhulka13
Dnes o 11:15

Ja som včera prišla z pôrodnice a za celý čas som nedostala nič. A veď aj tak tam nič také nie je. Môžem si dať poslať z dôvery.

pupavocka101
Dnes o 11:23

@anonym_autor dostanes viacero balickov, aj od gynekologa, aj v porodnici a potom este aj u pediatricky

anonym_657edd
Dnes o 11:35
@anonym_3dfc05

@anonym_autor happy baby .. a teda zadarmo až tak to nie je .. balne 5,50€ a doprava cez 8 €
Okrem casopisov a plagatikov žiadná výhra teda

@anonym_3dfc05 že balné🙄 a to ide z USA,keď doprava 8eur?
že zadarmo😂

anonym_3dfc05
Dnes o 18:35
@anonym_657edd

@anonym_3dfc05 že balné🙄 a to ide z USA,keď doprava 8eur?
že zadarmo😂

@anonym_657edd no šak totok 😃 čiže za to, čo do toho aj podávajú, v celku tá cena pasuje