Ako získať terapiu so psychológom zadarmo?
Ahojte, akonprebieha terapia so psychologom? Da sa nejak ziskat taketo terapie zadarmo? S poistovnou?
@anonym_autor musis najst takeho, co ma zmluvu s poistovnou a vymenny listok od obvodneho.
Bohuzial u vela psychologov sa plati.
ja som mala terapiu Online a zadarmo. Cez dôveru vygenerovat kod na Hedepy a objednajte sa mate to zadarmo, myslim ze 40€ preplacaju a tolko stoja aj terapie. Ak mate mamu otca brata sestru syna dceru kamosky v Dôvere, nech vam pošlu kody a budete mat aj 10 sedení zadarmo, tolko aj odporučaju aby ste začali citit zmeny. Potrebujete len telefon s kamerou alebo notebook s kamerou😊Ja som tak bola a odporučam, prvu hodinu sa spoznavate a rozpravate o živote a o detstve traumach z detstva. A o čom sa chcete rozpravat pomoct ona si to všetko zapisuje a na dalsej hodine sa tomu venujete. Nemusite nikam cestovat všetko z pohodlia domova odporucam😊Aj ja sa chystam
bezne su tčrapie u psychologa cez poistovnu, musis si najta u vas psychologa co ma zmluvy s poistovnami. prebieha tak ze povies co mas za problem a potom sa o tom rozpravate
@kacena4 Nemusi, už su aj online terapie nemusi nikam chodit, ja som tak mala zadarmo cez poistovnu online

bezne su tčrapie u psychologa cez poistovnu, musis si najta u vas psychologa co ma zmluvy s poistovnami. prebieha tak ze povies co mas za problem a potom sa o tom rozpravate