icon

Aký kufor kúpiť synovi na internát?

Dnes o 17:29

Dievčatá aký kufor mám kúpiť synovi na internát, poraďte aj akú veľkosť 🙏

anonym_978798
Dnes o 17:39

@anonym_autor Pýtala si sa či chce kufor? Dcéra o kufri nechcela ani počuť, bude nosiť 55 l batoh.

autor
Dnes o 17:42
@anonym_978798

@anonym_autor Pýtala si sa či chce kufor? Dcéra o kufri nechcela ani počuť, bude nosiť 55 l batoh.

@anonym_978798 chce kufor

anonym_978798
Dnes o 17:45
@anonym_autor

@anonym_978798 chce kufor

@anonym_autor Tesco máva dobré kufre za primeranú cenu, stredná veľkosť by mala byť akurát

janinah
Dnes o 17:50

Bude dochadzat raz v mesiaci či raz za semester? Prat bude na internate či doma? Zmesti sa tam ten kufor pod postel ci inde?

why_not
Dnes o 18:01

@anonym_autor ja mám super kufre priamo z Tesca. Sú odolné a pekné

anonym_2720cd
Dnes o 18:38

Ja som mala ten najmenší 35 l a stačil. Aj tak som väčšinou šla domov s ruksakom. V CCC majú teraz akciu na kufre 🙂

anonym_3519d5
Dnes o 19:17
@anonym_2720cd

Ja som mala ten najmenší 35 l a stačil. Aj tak som väčšinou šla domov s ruksakom. V CCC majú teraz akciu na kufre 🙂

@anonym_2720cd a kde si priala? Na intrakoch asi nie sú práčky, či áno?

eeffka
Dnes o 19:18
@anonym_3519d5

@anonym_2720cd a kde si priala? Na intrakoch asi nie sú práčky, či áno?

@anonym_3519d5 na niektorych su,napr UMB BB.
Kufor zavisi od frekvencie navstev doma, dcera chodi kazdy tyzden ma palubnu velkost. Raz brala stredny a nadavala ze je to velke do vlaku a potom do busu.takze s velym sa len nastahuje a vystahuje.
Kupili sme v tescu skrupinove, chodi s tym uz 2.rok a ok.

anonym_3519d5
Dnes o 19:20
@eeffka

@anonym_3519d5 na niektorych su,napr UMB BB.
Kufor zavisi od frekvencie navstev doma, dcera chodi kazdy tyzden ma palubnu velkost. Raz brala stredny a nadavala ze je to velke do vlaku a potom do busu.takze s velym sa len nastahuje a vystahuje.
Kupili sme v tescu skrupinove, chodi s tym uz 2.rok a ok.

@eeffka aha, na vš...myslíš, že aj na stredoškolských sú? Tiež neviem či je lepší ruksak alebo kufor pre dcéru...

autor
Dnes o 20:01
@why_not

@anonym_autor ja mám super kufre priamo z Tesca. Sú odolné a pekné

@anonym_autor
@anonym_3519d5
@anonym_3519d5
@anonym_2720cd
@janinah
@why_not bude dochádzať každý týždeň do Košíc tak neviem či strednú veľkosť alebo takú malú čo aj do lietadla ale to bude asi malé 😐

tomcimka
Dnes o 20:02

Odporúčam s otočnými kolieskami a najlepší je skladací, aby mal kde na internáte odložiť.

gelifil
Dnes o 20:09

aj v TEDI maju kufre

natal99
Dnes o 20:52

Ja som kupovala malý kufor (veľkosť co môže ist do lietadla) ale bolo mi to zbytočne veľké. Domov som chodila väčšinou každý týždeň, občas každý druhý víkend, prala doma. Takze väčšinou som nosila len ruksak (40x30x20, veľkosť príručnej batožiny, ale dosť veľa sa tam toho zmestilo) a občas kufor, vtedy som brala oprať osušky, obliečky, väčšie veci.