icon

Aký kufor kúpiť synovi na internát?

15. júl 2026

Dievčatá aký kufor mám kúpiť synovi na internát, poraďte aj akú veľkosť 🙏

anonym_978798
15. júl 2026

@anonym_autor Pýtala si sa či chce kufor? Dcéra o kufri nechcela ani počuť, bude nosiť 55 l batoh.

autor
15. júl 2026
@anonym_978798

@anonym_autor Pýtala si sa či chce kufor? Dcéra o kufri nechcela ani počuť, bude nosiť 55 l batoh.

@anonym_978798 chce kufor

anonym_978798
15. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_978798 chce kufor

@anonym_autor Tesco máva dobré kufre za primeranú cenu, stredná veľkosť by mala byť akurát

janinah
15. júl 2026

Bude dochadzat raz v mesiaci či raz za semester? Prat bude na internate či doma? Zmesti sa tam ten kufor pod postel ci inde?

why_not
15. júl 2026

@anonym_autor ja mám super kufre priamo z Tesca. Sú odolné a pekné

anonym_2720cd
15. júl 2026

Ja som mala ten najmenší 35 l a stačil. Aj tak som väčšinou šla domov s ruksakom. V CCC majú teraz akciu na kufre 🙂

anonym_3519d5
15. júl 2026
@anonym_2720cd

Ja som mala ten najmenší 35 l a stačil. Aj tak som väčšinou šla domov s ruksakom. V CCC majú teraz akciu na kufre 🙂

@anonym_2720cd a kde si priala? Na intrakoch asi nie sú práčky, či áno?

eeffka
15. júl 2026
@anonym_3519d5

@anonym_2720cd a kde si priala? Na intrakoch asi nie sú práčky, či áno?

@anonym_3519d5 na niektorych su,napr UMB BB.
Kufor zavisi od frekvencie navstev doma, dcera chodi kazdy tyzden ma palubnu velkost. Raz brala stredny a nadavala ze je to velke do vlaku a potom do busu.takze s velym sa len nastahuje a vystahuje.
Kupili sme v tescu skrupinove, chodi s tym uz 2.rok a ok.

anonym_3519d5
15. júl 2026
@eeffka

@anonym_3519d5 na niektorych su,napr UMB BB.
Kufor zavisi od frekvencie navstev doma, dcera chodi kazdy tyzden ma palubnu velkost. Raz brala stredny a nadavala ze je to velke do vlaku a potom do busu.takze s velym sa len nastahuje a vystahuje.
Kupili sme v tescu skrupinove, chodi s tym uz 2.rok a ok.

@eeffka aha, na vš...myslíš, že aj na stredoškolských sú? Tiež neviem či je lepší ruksak alebo kufor pre dcéru...

autor
15. júl 2026
@why_not

@anonym_autor
@anonym_3519d5
@anonym_3519d5
@anonym_2720cd
@janinah
@why_not bude dochádzať každý týždeň do Košíc tak neviem či strednú veľkosť alebo takú malú čo aj do lietadla ale to bude asi malé 😐

tomcimka
15. júl 2026

Odporúčam s otočnými kolieskami a najlepší je skladací, aby mal kde na internáte odložiť.

gelifil
15. júl 2026

aj v TEDI maju kufre

natal99
15. júl 2026

Ja som kupovala malý kufor (veľkosť co môže ist do lietadla) ale bolo mi to zbytočne veľké. Domov som chodila väčšinou každý týždeň, občas každý druhý víkend, prala doma. Takze väčšinou som nosila len ruksak (40x30x20, veľkosť príručnej batožiny, ale dosť veľa sa tam toho zmestilo) a občas kufor, vtedy som brala oprať osušky, obliečky, väčšie veci.

zeldia
16. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
@anonym_3519d5
@anonym_3519d5
@anonym_2720cd
@janinah
@why_not bude dochádzať každý týždeň do Košíc tak neviem či strednú veľkosť alebo takú malú čo aj do lietadla ale to bude asi malé 😐

@anonym_autor keďže bude dochádzať do KE predpokladám vzdialenosť do 150km veľmi odporúčam ruksak na chrbat, vlaky a autobusy majú malo miesta ver že viem o čom pisem.

anonym_d7f1e9
16. júl 2026

my netusime, kolko veci si bude so sebou brat

anonym_68a3c2
16. júl 2026
@anonym_3519d5

@eeffka aha, na vš...myslíš, že aj na stredoškolských sú? Tiež neviem či je lepší ruksak alebo kufor pre dcéru...

@anonym_3519d5 Pre mňa jednoznačne kufor. Záleží ako ďaleko dochádza. Ja mám v inej časti slovenska školu. Musím brať trochu viac vecí. Ruksak by mi nestačil.

ivana11155
16. júl 2026

@anonym_autor ked bude dochadzat domov kazdy tyzden, uplne mu staci ten maly kufor. Ber to tak, ze je velka pravdepodobnost, ze tam nebude ani po-pia, ale kratsie. Zavisi od rozvrhu.

natalka13
16. júl 2026

55cm mu staci.
prvykrat treba dva velke aspon

bludna
16. júl 2026

Ja by som povedala, ze maly palubny ako do lietadla. Rozhodne so 4 otocnymi kolieskami. Pozrela by som nejaky samsonite v zlave.

anonym_bbfb07
16. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
@anonym_3519d5
@anonym_3519d5
@anonym_2720cd
@janinah

@anonym_autor Ak bude chodiť každý týždeň, úplne stačí malý kufor.

simca06022011
16. júl 2026

neplanujem zatial kupovat ziadny, mame dovolenkove -vyskusa.. a utrasie sa to a uvidime.. chalanovi by som kupila ruksak velky, ale dcera mi to nosit nebude = kolieskovy kufor mi pride neprakticky na zimu, do dazda a pod... tak dufam, ze si rozmysli co chce. Prvykrat ju normlane odvezieme aj s vecami a teda tiez jej xy kufrov neberieme, dohodli sme sa ze si nabali veci do velkeho boxu, ten si aj na intraku mozno necha (podla toho kolko budu mat ulozneho priestoru).
Dcera bude chodit domov raz za tyzden, veci predpokladam, ze iba tie co bude treba prat ude nosit domov, v konecnom dosledku to aj do vreca vie dat :DD Preto zbytocne jej nejdem kupovat nic. Na predlzene vikendy nosieva klasicku cestovnu tasku a nie kufor a teda ja si myslim, ze bude ju nosti aj na intrak (ALEBO bude mat viac moznostia zoberie si z intraku co bude chciet, aj igelitku alebo len ruksak bezny ak nebude mat vela veci na vikend domov). Fakt nechavam to otvorene a flexibilne :D

martinkatinka
16. júl 2026

A co vsetko idete vlastne brat prvy krat na stredoskolsky internat?
Ja som sa to na ich stranke nedocutala, vobec neviem co mu tam zbalit na prvy krat.

autor
16. júl 2026

Dievčatá dnes kúpené v Tesco za 28€ 36l je to akurát ...

autor
16. júl 2026
@anonym_autor

Dievčatá dnes kúpené v Tesco za 28€ 36l je to akurát ...

@anonym_autor
@anonym_autor

autor
16. júl 2026
@why_not

@martinkatinka
@simca06022011
@anonym_bbfb07
@bludna
@simca06022011
@zeldia