Čo praktické kúpiť na Temu počas tehotenstva a materstva?
Zaujima ma, co prakticke ste si kupili na Temu, ci uz pre seba v ramci tehotenstva, alebo pre babatko? Jasne, ze by som tam nekupila hracky, cumliky alebo oblecenie.. ale urcite sa tam najde nieco za dobru cenu, co sa da vyuzit. Napriklad som tam nasla na zimu take tie navleky/rukavice na kocik, to mi pride fajn. Vase tipy?
Tiež nič , veď aj do tých navlekov si budeš dávať holé ruky .
@lenka.25 no a? Jezisi, zas netvarme sa, ze veci z pepca alebo inych obchodov nie su z ciny
@lenka.25 no a? Jezisi, zas netvarme sa, ze veci z pepca alebo inych obchodov nie su z ciny
@anonym_autor si sa pýtala tak odpovedám . Veci dovezené do EU musia spĺňať stanovené normy a su kontrolované . Samozrejme že nie všetko , preto sa často stava , že dodatočne sa veci z trhu sťahujú : veci čo si objednas z týchto stránok , nikdy neprejdú žiadnou kontrolou . Ale tak vidím , že ti to je jedno , tak si objednaj čo sa ti páči .
@anonym_autor to tam potrebujes nieco nakupit lebo si tehotna? Normalne si nachystaj vybavicku to co je potrebné a nehromad doma somariny len preto lebo stoja par centov. Ziadne super vychytavky....aj navleky na kocik..ved si daj normalne v zime rukavice. Nechápem skupovaniu týchto veci ktore vyuzijes kolko? Dve zimy? A potom nikdy viac?
@anonym_autor to tam potrebujes nieco nakupit lebo si tehotna? Normalne si nachystaj vybavicku to co je potrebné a nehromad doma somariny len preto lebo stoja par centov. Ziadne super vychytavky....aj navleky na kocik..ved si daj normalne v zime rukavice. Nechápem skupovaniu týchto veci ktore vyuzijes kolko? Dve zimy? A potom nikdy viac?
@anonym_b91ae1 tak
@anonym_b91ae1 tie navleky vyuzijem na sto percent. V obycajnych rukaviciach je mi zima a stoji to par eur, rovnako ako normalne rukavice. Takze to sa oplati
@anonym_b91ae1 vsetky veci pre materstvo sa vyuziju chvilu, ci je to z temu alebo ne. Nehromadim blbosti. Pytam sa na prakticke veci, ak si si nevsimla. A ked nevies poradit/odpovedat k teme, tak sa nemusis ani vyjadrovat.
nič
tie navleky sa daju aj za rozumnu cenu kupit inde na sashe ,alebo v obchode
ani pepco ani temu ani nahodou
ale je to tvoja koža ...
Nič, kúpila som veci, ktoré som naozaj potrebovala ideálne od niekoho a tým optimalizovala náklady 🙂 z Temu ale teda ja nenakupujem ani v tehotenstve ani mimo tehotenstva, čo je moje osobné rozhodnutie, nikoho neodsudzujem, ak tam pravidelne nakupuje.
@anonym_autor Zrovna materske a babatkovske by som tam asi nenakupovala. Niektore veci odtial su ok, ale niektore pridu a je to neskutocny smejd, skaredo usity napriklad, z otrasneho materialu...Uz sa mi stalo s dvomi vecami, ze sli rovno do kosa.
@anonym_b91ae1 vsetky veci pre materstvo sa vyuziju chvilu, ci je to z temu alebo ne. Nehromadim blbosti. Pytam sa na prakticke veci, ak si si nevsimla. A ked nevies poradit/odpovedat k teme, tak sa nemusis ani vyjadrovat.
@anonym_autor ale to je k teme za to ze ty s tym nesúhlasís.
pytala si sa co kupit. Ja odpovedám nic lebo aj to je jedna z možnosti odpovede;)
Plienky a body pre dieťa potrebujes je to nutnost, a ked ti je tak zima na ruky v rukaviciach tak snad si nemyslis ze z temu zoženies rukavniky na kocik z kvalitneho materialu...
A ked budes mat deti väčšie a budes sa zbavovat všetkého tak si este budes trieskat hlavu a vypytovat sa na fórach preco nic nemozes predat.
@anonym_b91ae1 tie navleky vyuzijem na sto percent. V obycajnych rukaviciach je mi zima a stoji to par eur, rovnako ako normalne rukavice. Takze to sa oplati
@anonym_autor ešte nevieš, či ti bábätko stoleruje kočík. Mne ho tolerovala len prvá, druhá musela byť v nosiči, v kočíku kričala ostošesť.
@anonym_autor ja napríklad nerobím z toho až taku "vedu" ,z Temu hlavne objednávam také "blbosti"do záhrady,ako dekorácie, solárne lampy, zavesy na kvety alebo rôzne háčiky, lampáše,ozdoby na Vianoce či Veľkú noc,a hlavne kopec diamantového maľovania,majú tam nádherné vzory.
A k tvojej otázke -tak možno nejaké clony na kočík,moskytiera, organizér na postieľku, také veľké klipy na hračky,pripínací zásobník na vlhčené obrúsky..
Úprimne? Nasla som ta iba chránič na sedačku do auta, aby ju maly neokopal. Inak nič. Oblecenie som kupila par krát, ale kvalita nič moc. Uz nekupujem. Jedine co kupujem su veci na prácu. A to jednorazove pilniky, brusne klobuciky, hubky jednorazove...toto mam odskúšané a za pár supov. Ked som chcela ušetriť kupila som veci cez bazar pre malého. Nekupuj zbytočnosti, vela veci využiješ iba na krátky čas..
Ja som si tam kupila dreveny hreben na kontrakcie. Odporucam, za mna super pomocka. Hladaj Birth comb.
@anonym_autor tak ale je rozdiel či tie čínske veci prešli aspoň nejakou kontrolou alebo žiadnou a sú tam rôzne zmakčovadla ktoré sa uvoľňujú z tých plastových hmôt.
A pepco je tiež nie úplne moja krvná skupina...radšej kupim z bazara z druhej ruky ..ekológia...a inak ku bábätku často ľudia kupujú kopec veci vo netreba to je ekológia dnešnej doby...
@anonym_autor ale to je k teme za to ze ty s tym nesúhlasís.
pytala si sa co kupit. Ja odpovedám nic lebo aj to je jedna z možnosti odpovede;)
Plienky a body pre dieťa potrebujes je to nutnost, a ked ti je tak zima na ruky v rukaviciach tak snad si nemyslis ze z temu zoženies rukavniky na kocik z kvalitneho materialu...
A ked budes mat deti väčšie a budes sa zbavovat všetkého tak si este budes trieskat hlavu a vypytovat sa na fórach preco nic nemozes predat.
@anonym_b91ae1 kupila som tie navleky a su velmi kvalitne, su super a som velmi spokojna s kupou. Cena je vyrazne nizsia ako inde
@anonym_autor tu ženy nakupujú iba značky. To sú typický Slováci. Kde už by kúpili niečo z takých lacných obchodov. 😂😂
Na také somarinky je dobrý. Ja tam kupujem take potreby aj nepotreby 😂😂 do domácnosti
@anonym_autor Zrovna materske a babatkovske by som tam asi nenakupovala. Niektore veci odtial su ok, ale niektore pridu a je to neskutocny smejd, skaredo usity napriklad, z otrasneho materialu...Uz sa mi stalo s dvomi vecami, ze sli rovno do kosa.
@marianarem ved som pisala, ze oblecenie nie. Ale napriklad haciky na kocik, stipce, clony na okno do auta atd. To su podla mna fajn veci, ktore sa tam daju kupit za vyrazne nizsie peniaze a nejde to do kontaktu s babatkom. O takych praktickych veciach hovorim
Pre deti nič, lebo za ich "malých cias" temu ešte nebolo. Ale kúpila by som doplnky do izby (lampy, obrázky, tapetu), slnečné clony do auta, vychytávky na kocik, tašku a takéto veci. Nie oblečenie a nie veci, ktoré idú do úst (ako fľašky, cumle, hryzatka a tak)
@anonym_autor tu ženy nakupujú iba značky. To sú typický Slováci. Kde už by kúpili niečo z takých lacných obchodov. 😂😂
Na také somarinky je dobrý. Ja tam kupujem take potreby aj nepotreby 😂😂 do domácnosti
@anonym_d45f26 snažím sa kupovať značky o ktorých niečo viem a vynechať tie nepotrebné veci...nie kôli tomu že sa chcem vyvyšovať ale kôli životnému prostrediu. A netopim sa v peniazoch na Slovenské pomery ďaleko pod priemernou mzdou.
Ja som mala kopec veci bavlnenychneste co som ja nosila ako dieťa a posunula som všetky veci...
Tiez som nic nekupovala z Temu lebo nebol taky vychyreny ako je teraz vo velkom.Ale deti si radi odtial objednavaju.Syn odtial kupil kameru za 12eur,chcel ju dat na dvor,ako nas to fakt prekvapilo.Zaznamena to aj blbeho,hnusneho pavuka.Fuj a fotky to posiela muzovi na tel.aj alarm to ma,aj mikrofon aj zaznami to robi.
Ako nas toto velmi prekvapilo.Ale to je tak vsetko,len na taketo blbosti.
@marianarem ved som pisala, ze oblecenie nie. Ale napriklad haciky na kocik, stipce, clony na okno do auta atd. To su podla mna fajn veci, ktore sa tam daju kupit za vyrazne nizsie peniaze a nejde to do kontaktu s babatkom. O takych praktickych veciach hovorim
@anonym_autor na tie clony do auta ti bude svietiť slniečko a plasty sa všeobecne uvoľňujú pod žiarením ...aj kvalitné (kontrolované)
@anonym_autor na tie clony do auta ti bude svietiť slniečko a plasty sa všeobecne uvoľňujú pod žiarením ...aj kvalitné (kontrolované)
@oskvarka ja nemyslim tie plastove, ale latkove
@anonym_autor vies o tom, ze co das a postielku , ci do auta , vsetko dychas ty aj dieta.
@anonym_autor ja tam nakupujem sacky do kosa na plienky, vyjdu mnohonasobne lacnejsie. Potom som tam kupila latkove puzdra na plienky a krem ked niekam ideme. Je to pekne a prakticke, potom spinery co malo uspech, ponozkove hrkalky, chodiaceho kraba. Nalepky na okno, taky bazenik kde ide do vnutra voda a su tam rybky a maly do toho bucha a rybky sa.hybu (neviem to opisat ale dieta nie je vo vode, voda je uzavreta v tom bazeniku)tu to stoji 11€ tam 3...
@anonym_autor z Temu vobec nic co sa dotyka tela. A vlastne ani nicoho ineho😀

@anonym_autor nic