icon

Cukríky z Poľska. Ktoré veľké balenia sa oplatia?

Dnes o 10:47

Nekupuje tam niekto tie 1kilové balenia?
Na FB mi vyskakuje taká pani, ktorá ich predáva - vždy ich ochutnáva, vyzerá spokojne.
Ale teda asi chce predať 🙂
Nekupujete nejaké tie väčšie balenia? Nemyslím krovky, napr. značku Roshen, Pszczółka apod.
Ak objednávate, ktoré sa oplatia kúpiť? Keď už kúpim kilo, aby aj chutili 🙂

anonym_43d687
Dnes o 10:49

Ja milujem Roshen, mne ich nosi kamaratka z UA, je to ich znacka. Ale neviem ake druhy maju v Polsku, no zle Roshen som este nemala.

anonym_bab827
Dnes o 10:49

syn chodí do PL, nosí cukríky mladším súrodencom. minule som videla v Lidli tie isté, len sú na váženie.

autor
Dnes o 10:54
@anonym_bab827

syn chodí do PL, nosí cukríky mladším súrodencom. minule som videla v Lidli tie isté, len sú na váženie.

@anonym_43d687
@anonym_bab827 Nemusí ísť o Roshen, ja ich pozerám na allegro - odtiaľ by som si ich objednala, len teda aké 🙂

alickapusinka
Dnes o 13:42

Ano na allegre máš ale maju aj 250 g aj 200 grameove aj pol kg.Nie len 1 kg všetky.
A Roshen je niečo užasne strašne zbožnujem keksy cukríky čokolády to je mňam.

autor
Dnes o 14:47
@alickapusinka

Ano na allegre máš ale maju aj 250 g aj 200 grameove aj pol kg.Nie len 1 kg všetky.
A Roshen je niečo užasne strašne zbožnujem keksy cukríky čokolády to je mňam.

@alickapusinka Kvôli poštovnému by som rada kúpila tie kilové a viac kusov, len teda stále neviem, ktoré sú dobré. Ale od Roshen asi všetko? Čo sme mali, mne chutilo. Len mám rada aj také želé.

petronelag
Dnes o 14:58

U nás sa aj Metre dajú kúpiť takéto cukríky, aj 1kg, aj menšie balenia.

alickapusinka
Dnes o 16:24
@anonym_autor

@alickapusinka Kvôli poštovnému by som rada kúpila tie kilové a viac kusov, len teda stále neviem, ktoré sú dobré. Ale od Roshen asi všetko? Čo sme mali, mne chutilo. Len mám rada aj také želé.

@anonym_autor hej tak kupiť môžeš a uvidiš.To je veľmi ťažko povedať že ktore su dobre ktore nie.

anonym_8bbc97
Dnes o 16:48

@anonym_autor ak teda nevadí, že je to Roshen. A račky alebo račiky, tie chutili ako Alasky. Teraz sa zmenili, ale stále sa dajú.

autor
Dnes o 16:49
@anonym_8bbc97

@anonym_autor ak teda nevadí, že je to Roshen. A račky alebo račiky, tie chutili ako Alasky. Teraz sa zmenili, ale stále sa dajú.

@anonym_8bbc97 Tie včielky a kuriatkové som presne pozerala 🙂

valikadzm
Dnes o 16:52
@anonym_autor

@anonym_8bbc97 Tie včielky a kuriatkové som presne pozerala 🙂

@anonym_autor včielky sú zelé, naše deti ich milujú. A tie kuriatkové zase ja🫣 ta pomaška je ako salónky niekedy. Aspoň mi to tak príde.