Je cena za Pedro cukríky v poriadku?
Ahojte, syn dnes nakupil Pedro cukriky, do takeho kornutu si navolil, ja neviem ci 1,5kg kornut, platili za to 60€? Je to bezna cena? Mne to pride teda vela, ked vidim kolko stoja balene Pedro cukriky saciky? Ďakujem
@anonym_e5d6f4 to boli aké kúsky?dvojjilove?🤣🤣lebo za tie mini na sparatku napichle nepýtajú určite,tak neodzubuj
@anonym_bd4507 si princíp nepochopila, nevadí. Iná ti to vysvetlila.
Ano tie ceny sú také. Niekde majú napísanú cenu za 100gramov, pritom cele balenie je o dost lacnejšie. V boroch uz nie sú, lebo to nik nekupoval
@lily8 Ja som včera pre vlastný údiv čítala google recenzie a veľa ľudí popodávalo podnety. Ale nejako to očividne stále funguje. Zaujímalo by ma či to fakt nie je nejaká pračka peňazí, ako spomínala pani vyššie. Neviem prečo to spoločnosť Pedro nezažaluje. Ale už to takto funguje pár rokov a nikto stým nič nerobí, tak niekde bude problém. Fakt to môže byť väčší problém než predražené cukríky a manipulatívne predavačky.
Ja absolútne nenávidím predajne, kde si treba pýtať od predavačky :D Mám po 30-tke a v živote som nič nekúpila z pultu v potravinách. Buď majú normálne v chladiacom boxe, alebo nechcem vôbec.
@refly so znackou pedro to nema nic spolocne ked sa daju kupit vo velkoobchode skor obchodne praktiky, bud to maju v soi uplatene alebo maju znamosti mozno to dat aj na veterinarnu spravu ja chapem ze tie cukriky co naberu by mal zakaznik vziat pretoze to nie je hygienicke ale na druhej strane ma byt vsetko oznacene cenami a zakaznik ma dostat blocek a vidiet sumu na terminaly aku plati nie az na vypise z uctu oni zamerne nedavaju blocky a toto nie je v poriadku. Ceny tam mozu mat ake chcu v tom je sloboda ale aj zakaznik ma mat svoje prava a soi je vzdy na strane zakaznika vo vacsine pripadu.

@lienka175 ja myslím, že myslí ochutnavky tie prťave čo tam pchajú pod nos, keď sa bavíme o ochutnavkach 🤷♀️ja som verná visnovskym a zazrivskym korbačikom
@anonym_bd4507 mne chutili višňovské, kým mali domácu produkciu. Odkedy ich robia z dovážaného mlieka z Poľska, už ich nekupujem