Je inzerovanie na autobazar.eu zbytočné?
Ahojte, predával som auto cez portál autobazar.eu. Jedná sa o spoplatnený portál. Keď si to porovnám s bezplatnými portálmi bazoš alebo autobazar.sk, tak v počte videní sa to nedá porovnať. Inzerovanie na autobazar.eu je vyhadzovanie peňazí do koša. Keby som to vedel, nikdy si tam spoplatnený inzerát nepridám. Len pre porovnanie na bazosi som mal za deň 140 zhliadnutí inzerátu a na autobazar.eu 20 zhliadnutí :D Nečakal som, že je to až taký mŕtvy portál.
a vies kolko z tych 140 zhliadnuti na bazosi boli nejaki roboti, ktori ti potom hned poslu sms, ze beru a ze si po to poslu packetu?
Možno sa mýlim, ale o samotný počet zhliadnutí úplne nejde - na autobazar.eu sa dajú inzeráty vcelku obstojne filtrovať, zatiaľ čo na bazoši je to chaos, je nutné ručne preklikať veľa inzerátov, takže tie zhliadnutia nie sú tak úplne rovnako "bonitné".
@pavol999 a vďaka 140 zhliadnutiam si predal auto? Nemyslím si. Čo sa týka autobazar.eu, tak zhliadnutí tam je menej ale z 20 bolo 20 relevantných, ktorý hľadajú to, čo ponúkaš aj ty 🤷🏼♀️. To je to isté ako s reklamou - zarábaš na tomu, kto si produkt/službu kúpi, nie na tom, kto ju uvidí.

@pavol999 dakujeme za oznam...