icon

Je nákup nábytku v Poľsku stále výhodný?

Dnes o 12:50

caute baby ideme v sobotu do polska na trhy a chceme tam kupit daku komodu a stol do jedalne. oplati sa to tam este cenovo ked je ten benzin taky drahy? a co kvalita toho dreva, neni to len daka lisovana pilina co sa po roku rozpadne? rozmyslam ci radsej neist do Jysku u nas v meste kde mam aspon daku zaruku. mate daky oblubeny obchod tam u poliakov kde maju fakt pekne veci?

martinmmartin
Dnes o 12:56

Plus si nezabudni priratat ten zabity cas co by si inak mohla niecim stravit co ti robi zivot peknym

anonym_fce39d
Dnes o 13:02
@martinmmartin

Plus si nezabudni priratat ten zabity cas co by si inak mohla niecim stravit co ti robi zivot peknym

@martinmmartin čas si nebudeš rátať predsa.
Len tie ich výrobky tiež nie sú najkvalitnejšie. pred x rokmi kolegyňa kúpila sedačku v PL. Po čase im neskutočne začalo páchnuť v obývačke. Po veľkom pátraní prišli nato, že ich sedačka je vypchatá mokrými , splesnivenými handrami.

biba_18
Dnes o 13:22

@martinmmartin niekomu je ale aj cesta cieľom ...

nairobi
Dnes o 13:26

Ja sa do Poľska vždy teším, ale nábytok odporúčam kupovať v kamennej predajni,,,na trhu si maximálne obzrite, vypýtajte kontakt a choďte priamo do výroby alebo do ich predajne...my sme s vyrobkami z Poľska nadmieru spokojní,mame odtiaľ 2x vstavané kuchynské namieru linky, 3x gauča do obývačky atď...

anonym_100726
Dnes o 13:28

S pl vyrobkami som spoko, či kúpené tu alebo tam
Samozrejme záleží, že kam sa chystáš a koľko km či sa oplatí
Lebo tu je tiež vela vyrobkov z pl
Alebo prípadne pozri pl stranky

katkaseiner
Dnes o 13:34

s nasimi sme chodili este na nejaky nabytok do polska, ale my to mame velmi daleko (ratanovy nabytok kupovali nasi). My sme kupili krasny dreveny stol v Mobelixe. Velky, okolo 400E stal a este sme nan dostali kopec zliav. Ono to nie je vyslovene drevotrieska, ale popravde to nie je ani masiv. Nieco medzi tym, pride mi to tak lepsie opracovane. Skus pozriet, ja by som uz kvoli nabytku tak daleko nechodila. Ale to som mozno len ja

kremlika
Dnes o 13:34

@anonym_autor no ja osobne by som radsej tu na svk kupovala nabytok, mas to jednoduchsie aj v pripade potreby reklamacie alebo ked nieco potrebujes vyriesit. my mame vacsinu nabytku z kondely a stym sme spokojni. ale ked si chces spravit vylet, tak vyskusaj, no mne to tiez pride ako zbytocne zabity cas