icon

Je rozdiel medzi Somat a Finish tabletami do umývačky?

Včera o 16:37

Prosím vás, používate niektorá Somat tablety do umývačky?

Roky kupujem Finish, väčšinou keď sú v akcii, ale teraz som vzala Somat, lebo vyšli výrazne lacnejšie. Až doma som si povedala, či som ušetrila rozumne, alebo budem zas dočisťovať poháre a hrnce ručne.

Nečakám, že tableta spraví zázrak s pripáleným plechom, ale vadí mi, keď ostane na pohároch povlak alebo riad nemá taký čistý pocit. Pri umývačke človek nikdy nevie, či je problém v tabletkách, programe alebo samotnej umývačke.

Je medzi Somat a Finish reálne rozdiel, alebo je to skôr o tom, čo práve kúpite v lepšej akcii?

sara07
Včera o 16:41

je to v podstate ten isty vyrobca
ja osobne rozdiel nevidím vôbec, u nás sa najviac kupuju dm ich , bohate to stači

patka06
Včera o 16:41

Dlho som používala Somat, riad bol krásne čistý. Poradili si aj s pripáleným.
Potom som prešla na lacnejšie DenkMit nevidím rozdiel.
Problém budeš mať v umývačke.

aalt
Včera o 17:56

Za mna to je "to iste". Kupoval som aj aj, teraz uz vacsinou Somat, lebo ho castejsie najdem v akcii. Nekupujem tie najnizsie.

matikotuka
Včera o 19:00

Ahojte. Ja som skúšala rôzne tablety a gély. Najhoršie pre mňa sú Finish. Ale zatiaľ sa mi najlepšie osvedčili tablety JAR.

parvinka0001
Včera o 19:18

Používam buď jednej áno druhé tie vyššie rady kde sú ako keby gélové a rozdiel nevidím . Len tie 2 značky používam .podľa akcie kupujem

anonym_9fb8d1
Včera o 20:20

Roky používam Somat a som spokojnejšia ako keď som vyskúšala Finish.Mozno sa mýlim a problém bol inde ale zo Somatom je ten riad akoby čistejší,krajší . Samozrejme záleží aj na lestidle.Tiez používam Somat lestidlo a overilo sa mi že na tom sa neoplatí šetriť lebo lacnejšie verzie mi robili akoby fľaky na príboroch a o pohároch ani nehovorím

moony99
Včera o 20:22

Podľa mňa Somat sú lepšie. Ale momentálne mám kapsuly z Lidla, a sú ako tie Jar, riady krásne lesklé a umyté.