Rozhodujete sa pri kúpe kapsúl pre práčku a umývačku podľa značky?
Zdravím druhá štatistika
Budem rada keď sa zúčastníte avšak nie ste nútené ďakujem
Používate pracie kapsule? Rozhoduje značka alebo cena vs množstvo?
Pracie kapsule nesfalsujete pri žiadnom online predaji keďže je to zapecatene ale práci gél je risk keďže býva často pancovany
Ktorá značka je pre vás najlepšia a prečo?
Kapsule do umývačky riadu
Co viem od známych nie všetky sa rozpustia dobre
Ale aj tak patria medzi najdrahšie
Ktorým dávate prednosť z tých lepších?
Finish, somat alebo jar?
Nezáleží od programu umývačky ako to rozpustí?
Čo je pri kúpe týchto veci pre vás dôležité
Ktoré sú pre vás lákavé?
Do umyvacky kupujem Somat obcas Finish. Jar nam smrdela. Nekupujem najlacnejsie ale take tie "stredne" zvycajne ked su niekde v akcii. Hlavne musi byt sol a pravidelne cistit. Tableta sa nerozpusti iba ak je blbo ulozeny riad. Chceli sme horny suflik na pribory (nie kosik).
Na pranie kapsule nepouzivame.
Do umyvacky kupujem Somat obcas Finish. Jar nam smrdela. Nekupujem najlacnejsie ale take tie "stredne" zvycajne ked su niekde v akcii. Hlavne musi byt sol a pravidelne cistit. Tableta sa nerozpusti iba ak je blbo ulozeny riad. Chceli sme horny suflik na pribory (nie kosik).
Na pranie kapsule nepouzivame.
@aalt mala som na predaj finish ultimate viac kusov drahšie a známa to nechcela pritom 9€ zľava bola, vraj sa nerozpustaju že len jar a to je jedno aká
Viem ze je viac druhov platinum a iné
Somat nikto neviem prečo
kapsule na pranie nekupujem - nicia pradlo do uyvacky sa mi najlepsie osvedcoli z lidla classic ziadne 3v 1 .. a mama uplne obycajnu umyvacku beko ..
@anonym_781ec7 ako ničia prádlo? Nepočula som o tom ešte preto sa pýtam používam roky
90% pradla periem Formilom z Lidla, mam na biele aj na farebne, na postelne pouzivam kapsule ake kupim v akcii, vacsinou Persil alebo Ariel. Avivaz takmer nepouzivam, iba na cistu syntetiku ked treba.
Do umyvacky roky rokuce pouzivame len pradok, teraz uz len z DM alebo z Kauflandu, lebo bezne ho nedostat. Nikdy ma ziadna kapsula do umyvacky ani tabletka neocarili vykonom tak, aby som bola ochotna za nich preplacat, ked mam riad cisty aj s lacnou alternativou.
Kapsule do práčky kupujem z dm su fajn a ze super cenu
do myčky dm kupujem tiež aj tie gelove aj práškové žiaden problem
finish divny zapach riadu
lidl sa nerozpustili dobre
jar ok
somat som neskúšala
Kupujem kapsule na pranie Ariel, do umyvacky Jar platinum. Tiez ma zaujima, ako kapsule nicia pradlo. Ja som spokojna, perfektne mi vsetko vyperu, jemna vona, nemusim pouzivat ziadnu avivaz. Skor som rozmyslala zamenit kapsule do umyvacky za nieco eko, zacina mi vadit vona a niekedy mam pocit, ze na riadoch je horky povlak.
Z kapsúl na pranie mi smrdela práčka tak kupujem len prášok, a kapsule najčastejšie Somat alebo Lidl - finish sa mi zle rozpúšťa
90% pradla periem Formilom z Lidla, mam na biele aj na farebne, na postelne pouzivam kapsule ake kupim v akcii, vacsinou Persil alebo Ariel. Avivaz takmer nepouzivam, iba na cistu syntetiku ked treba.
Do umyvacky roky rokuce pouzivame len pradok, teraz uz len z DM alebo z Kauflandu, lebo bezne ho nedostat. Nikdy ma ziadna kapsula do umyvacky ani tabletka neocarili vykonom tak, aby som bola ochotna za nich preplacat, ked mam riad cisty aj s lacnou alternativou.
@anonym_e0607f to máte pravdu ale vždy je niekto kto si potrpí na značke
Na pranie kupujem kapsule Ariel, do umývačky Finish ultimate plus.
@maca1984 Ariel používam aj ja netreba ani aviváž
Jediné čo pridávam obrúsky proti zafarbeniu
Kapsule do práčky kupujem z dm su fajn a ze super cenu
do myčky dm kupujem tiež aj tie gelove aj práškové žiaden problem
finish divny zapach riadu
lidl sa nerozpustili dobre
jar ok
somat som neskúšala
@anonym_7fa2bc ako divný zapach?
@anonym_autor do umývačky kupujem Jar platinum a do práčky jedine prach na pranie Ariel alebo Savo, žiadne gély ani kapsuly
Kapsule na pranie nie
Lebo ajtak potrebujem prasok, ked dám kratší program a nerozpustia sa
A áno zanasa casom oblecenie a práčku, tuchne
Pre mna je naj prášok
A periem na 60 stupnov,hodina
Kapsule na pranie nie
Lebo ajtak potrebujem prasok, ked dám kratší program a nerozpustia sa
A áno zanasa casom oblecenie a práčku, tuchne
Pre mna je naj prášok
A periem na 60 stupnov,hodina
@anonym_953d29 ja perie buď na 15 minút a 30 stupňov keď potrebujem súrne vtedy dám gél
Kapsulu dávam keď periem dlhšie 1:15 a 30 stupňov
@anonym_7fa2bc ako divný zapach?
@anonym_autor no napriklad ked som tam umývala sklo bolo citit kapsulu
neviem to popisať
@anonym_autor no napriklad ked som tam umývala sklo bolo citit kapsulu
neviem to popisať
@anonym_7fa2bc umývačku nemám takže neviem posúdiť preto sa pýtam
Rozhodujem sa podla zlozenia, kupujem len ekologicke a znacky obmienam. Ci uz kapsule do umyvacky, ci pracie prasky najdolezitejsie je zlozenie.
Kapsule do myčky jar alebo finish, iné neumývajú tak pekne. Do prania používam dmkové pracie gély - nič nevypralo oblečenie lepšie, majú aj kapsule.
@anonym_953d29 ja perie buď na 15 minút a 30 stupňov keď potrebujem súrne vtedy dám gél
Kapsulu dávam keď periem dlhšie 1:15 a 30 stupňov
@anonym_autor to peries vsetko na 30 stupnov a este 15 minut max hodina? Ja pouzivam prasok na biele to periem stale na 60 tke bavlna uteraky plachty aj 90 a urierky. Gel pouzivam na bleducke farby niekedy aj prasik to tiez periem 60 tka. A tmave tiez gel a na 40 tke ..ja 30 tku ani nepouzivam a 15 minutovy program max na handricky nejake.
Ja nakupujem v DMke prevažne ich značku. Prášky, kapsule, gély, aviváž....za mňa pomer cena/výkon najlepšia možnosť.
@anonym_autor to peries vsetko na 30 stupnov a este 15 minut max hodina? Ja pouzivam prasok na biele to periem stale na 60 tke bavlna uteraky plachty aj 90 a urierky. Gel pouzivam na bleducke farby niekedy aj prasik to tiez periem 60 tka. A tmave tiez gel a na 40 tke ..ja 30 tku ani nepouzivam a 15 minutovy program max na handricky nejake.
@slavomira236 zvykla som pravat veci na 40 ale scvrkli sa mi veci a nielen oblečenie
Pouzivam jedine ekologicke pripravky,ziadny somat,finisch ,kapsule ci umele vone ani avivaze u nas nemaju miesto

kapsule na pranie nekupujem - nicia pradlo do uyvacky sa mi najlepsie osvedcoli z lidla classic ziadne 3v 1 .. a mama uplne obycajnu umyvacku beko ..