icon

Je žehlička bez šnúry praktická voľba?

17. aug 2026

Ahojte. Neviem či mojou šikovnosťou, ale zakaždým sa mi šnúra od žehličky dokrúti tak, že žehlenie je potom trápenie. Rozmýšľam nad kúpou žehličky bez kábla . Ak takú máte ste spokojné ? Vraj nevýhodou je, že rýchlo vychladne pokiaľ sa žehlia väčšie veci.

basska_b
17. aug 2026

A nemas taku tu zehliacu dosku s takou tou antenou? Snazim sa najst obrazok, ale nasla som len ilustracne bez zapojenej zehlicky. Do spicky tej anteny sa zacvakne kusok snury zehlicky. To mi svokra ukazala a pre mna to bol uplny gamechanger. Snura levituje 30cm nad doskou a ja si zehlim jak pan. Ja som teda asi posledny clovek na svete, co zehli.... mna to bavi, pustim si podcast popri tom a mam radost z toho "pekneho" pradla 🙂

moonlight1210
17. aug 2026

@anonym_autor velmi rychlo som si oblubila tu volnost pohybu. A na to, ze ju trosicku castejsie postavis do stanice, aby sa za 3-5 sekund nahriala, si zvyknes tiez.

Moja zacne pipat, ked si ziada dat nabit (neznamena, ze obratom vychladne, kludne este chvilku mozem zehlit - napr dokoncit tricko).

Vydrzi na jedno nabitie (nahriatie) cca tolko, co ozehlim jednu stredne velku vec (asi 2-3 minuty - zda sa to takto pocitovo malo, ale zapni si stopky a sleduj, kolko to realne trva).
Kym vec skladam, tak sa zehlicka v stanici nabije a mozem pokracovat.

V podstate to, ze ju treba dobijat, ani nevnimam. Deje sa tak vo chvilach, ked by aj tak stala.

basska_b
18. aug 2026

Inak uz chapem, preco je tu tak malo komentov, lebo v kazdej diskusii som tu zatial zachytila, ze nikto nezehli 😁 tym samozrejme nechcem nikoho urazit, ja vam zavidim ten usetreny cas...

autor
18. aug 2026
@basska_b

Inak uz chapem, preco je tu tak malo komentov, lebo v kazdej diskusii som tu zatial zachytila, ze nikto nezehli 😁 tym samozrejme nechcem nikoho urazit, ja vam zavidim ten usetreny cas...

@basska_b tiez ma to napadlo 😅 len z mojej pracky vyjdu take dokrcene veci ze az

basska_b
20. aug 2026
@anonym_autor

@basska_b tiez ma to napadlo 😅 len z mojej pracky vyjdu take dokrcene veci ze az

@anonym_autor Hej hej, tiez nechapem, ci maju ini inu pracku, ine materialy, alebo peru tak ze len za hrst veci a vyjde to malo dokrkvane...