Je žehlička bez šnúry praktická voľba?
Ahojte. Neviem či mojou šikovnosťou, ale zakaždým sa mi šnúra od žehličky dokrúti tak, že žehlenie je potom trápenie. Rozmýšľam nad kúpou žehličky bez kábla . Ak takú máte ste spokojné ? Vraj nevýhodou je, že rýchlo vychladne pokiaľ sa žehlia väčšie veci.
@anonym_autor velmi rychlo som si oblubila tu volnost pohybu. A na to, ze ju trosicku castejsie postavis do stanice, aby sa za 3-5 sekund nahriala, si zvyknes tiez.
Moja zacne pipat, ked si ziada dat nabit (neznamena, ze obratom vychladne, kludne este chvilku mozem zehlit - napr dokoncit tricko).
Vydrzi na jedno nabitie (nahriatie) cca tolko, co ozehlim jednu stredne velku vec (asi 2-3 minuty - zda sa to takto pocitovo malo, ale zapni si stopky a sleduj, kolko to realne trva).
Kym vec skladam, tak sa zehlicka v stanici nabije a mozem pokracovat.
V podstate to, ze ju treba dobijat, ani nevnimam. Deje sa tak vo chvilach, ked by aj tak stala.
Inak uz chapem, preco je tu tak malo komentov, lebo v kazdej diskusii som tu zatial zachytila, ze nikto nezehli 😁 tym samozrejme nechcem nikoho urazit, ja vam zavidim ten usetreny cas...
Inak uz chapem, preco je tu tak malo komentov, lebo v kazdej diskusii som tu zatial zachytila, ze nikto nezehli 😁 tym samozrejme nechcem nikoho urazit, ja vam zavidim ten usetreny cas...
@basska_b tiez ma to napadlo 😅 len z mojej pracky vyjdu take dokrcene veci ze az

A nemas taku tu zehliacu dosku s takou tou antenou? Snazim sa najst obrazok, ale nasla som len ilustracne bez zapojenej zehlicky. Do spicky tej anteny sa zacvakne kusok snury zehlicky. To mi svokra ukazala a pre mna to bol uplny gamechanger. Snura levituje 30cm nad doskou a ja si zehlim jak pan. Ja som teda asi posledny clovek na svete, co zehli.... mna to bavi, pustim si podcast popri tom a mam radost z toho "pekneho" pradla 🙂