icon

Kde kúpim halloumi syr?

Dnes o 18:11

Kde kúpim halloumi syr?

anonym_a7eb9c
Dnes o 18:12

V kauflande/ lidli

viestta
Dnes o 18:14

v kauflande Karicka syr na panvicku, ale su aj ine
https://www.karicka.sk/recepty/grilovanie/karic...

anonym_aa7b3c
Dnes o 18:32

Kaufland, Lidl, billa, Tesco, edelia, košík, lunys,...
Veď to majú všade

sisska96
Dnes o 18:41

v obchode

anonym_6d4457
Dnes o 19:04

Vsade. Lidl,coop, tesco, kaufland, biedronka

anonym_d8d5ab
Dnes o 19:40

Kupila som v lidli, lebo kazdy to teraz je, tak som bola zvedava. Ale mne strasne vrzga pod zubami, nemohla som ho kvoli tomu ani dojest 😅

viestta
Dnes o 19:47
@anonym_d8d5ab

Kupila som v lidli, lebo kazdy to teraz je, tak som bola zvedava. Ale mne strasne vrzga pod zubami, nemohla som ho kvoli tomu ani dojest 😅

@anonym_d8d5ab halumi treba tepelne upravit, surovy je taky brzgavy

jablkovastrudla
Dnes o 20:31
@anonym_d8d5ab

@anonym_d8d5ab on tak vrzga, moj muz ho iba raz ochutnal a odvtedy mu ho doma nerobim .vola ho gumemy syr 😁

anonym_c12d1a
Dnes o 21:12

ja som minuly mesiac hladala v lidli a nenasla som :// viete mi ho prosim niekto odfotit ako vyzera? a maju ho stale, alebo len ked je nejaky speniaclny tyzden?

anonym_3cb884
Dnes o 22:09
@anonym_c12d1a

ja som minuly mesiac hladala v lidli a nenasla som :// viete mi ho prosim niekto odfotit ako vyzera? a maju ho stale, alebo len ked je nejaky speniaclny tyzden?

@anonym_c12d1a ved na obale je napisane halloumi. Objednaj si dovoz, vv Česku máme rohlík tam maju vždy a veľa druhov, ale neviem ako to je na Slovensku s dovozom