Kde kúpim halloumi syr?
Kde kúpim halloumi syr?
v kauflande Karicka syr na panvicku, ale su aj ine
https://www.karicka.sk/recepty/grilovanie/karic...
Kaufland, Lidl, billa, Tesco, edelia, košík, lunys,...
Veď to majú všade
Vsade. Lidl,coop, tesco, kaufland, biedronka
Kupila som v lidli, lebo kazdy to teraz je, tak som bola zvedava. Ale mne strasne vrzga pod zubami, nemohla som ho kvoli tomu ani dojest 😅
Kupila som v lidli, lebo kazdy to teraz je, tak som bola zvedava. Ale mne strasne vrzga pod zubami, nemohla som ho kvoli tomu ani dojest 😅
@anonym_d8d5ab halumi treba tepelne upravit, surovy je taky brzgavy
@anonym_d8d5ab on tak vrzga, moj muz ho iba raz ochutnal a odvtedy mu ho doma nerobim .vola ho gumemy syr 😁
ja som minuly mesiac hladala v lidli a nenasla som :// viete mi ho prosim niekto odfotit ako vyzera? a maju ho stale, alebo len ked je nejaky speniaclny tyzden?
ja som minuly mesiac hladala v lidli a nenasla som :// viete mi ho prosim niekto odfotit ako vyzera? a maju ho stale, alebo len ked je nejaky speniaclny tyzden?
@anonym_c12d1a ved na obale je napisane halloumi. Objednaj si dovoz, vv Česku máme rohlík tam maju vždy a veľa druhov, ale neviem ako to je na Slovensku s dovozom
Ďakujem za odpovede, pýtala som sa preto,že u nás ho nemajú ani v Kauflande,ani v Lidli,ani v Tescu...tak pohladam ešte inde
Ďakujem za odpovede, pýtala som sa preto,že u nás ho nemajú ani v Kauflande,ani v Lidli,ani v Tescu...tak pohladam ešte inde
@anonym_autor je to skôr sezónna potravina, v Lidli ho začnú mať, keď sa oteplí, to je primárne syr na gril. V zime býva skôr v špecializovaných predajniach.
@anonym_autor je to skôr sezónna potravina, v Lidli ho začnú mať, keď sa oteplí, to je primárne syr na gril. V zime býva skôr v špecializovaných predajniach.
@anonym_d48cd0 ale kdeže, kupujem ho dcére celú zimu, bez problémov
@anonym_autor v bille si ho kupuje
@martul tiez ho kupujem bezne aj v zime, v lidli ho maju stale. Aj v tescu
@anonym_autor Tak tam sú špeciálne obchody že nemajú? Lebo každý kauf, lidl má rovnaký sortiment, len sú menšie obchody ako vo Vrábloch kde sú obmedzené
@anonym_autor ten co som ti dala link uplne bezne kupujem v Kauflande, maju 3 druhy
@martul tak to som prekvapená, u nás pravidelne v zime nie je, každý rok je to tak, aspoň v Lidli určite. Možno zle hľadám, ale teda ja kupujem len ten grécky.
nie vzdy je na obale napisane halloumi, niekedy byva "syr na gril" a podobne

V kauflande/ lidli