icon

Kde kúpim NHL dres Boston Bruins 2014 - 15?

18. nov 2025

Dobrý deň, potrebujem poradiť. Už dlhšie zháňam pre manžela NHL dres Boston Bruins za sezónu 2014-15. Našla som ho na tejto stránke, ale keďže ide o väčšiu sumu, chcem si byť istá predtým ako objednám. Máte skúsenosť s touto stránkou, poprípade nepoznáte kde inde by som našla tento konkrétny dres? Za odpovede vám budem veľmi vďačna.

https://www.mitchellandness.com/en/nhl/boston-b...

wade
•
18. nov 2025

Nepoznam, a asi ani nenajdes niekoho kto pozna - ale prvy check pre mna - da sa platit cez PayPal. Ten ti poskytuje aku taku garanciu a mozes platbu reklamovat, ak ti nic nepride. A nedostanu cislo tvojej kreditky, takze moja skusenost je, ze ked ma obchod paypal, tak je v poriadku (nemusim to byt ale 100%). Ale takuto vec najdes iba takto.. alza to predavat nebude 🙂

muchotrafka298
•
18. nov 2025

Stranku nepoznam, mne ale pride OK, platis Paypalom, tam nie je mozne nejak zneuzit tvoje udaje a pokial by Ti tovar neprisiel, PayPal to vyriesi.
Pokial je to americka stranka a pojde to z USA, pripocitaj si k tomu este dan 20 % a clo 3-8 % podla tovaru. Toto sa plati aj z dopravy, ktora moze byt desiatky EUR.
Plus este poplatok za preclenie, ak si to nechas preclit kurierskou sluzbou, je to 25-30 EUR zvycajne.

wade
•
18. nov 2025

Dole maju preklik na Europsku predajnu

autor
•
18. nov 2025

Preklikla som sa na europsku predajňu ale nemajú tam ten dres, jedine mikinu ale nie je tam veľkosť akú potrebujem. Čiže jedine ak objednam priamo z USA. Mam obavy, nikdy som zo zahraničia neobjednávala, ak sa do toho rozumiete @wade @muchotrafka298, nepoviete mi prosím ako to funguje s clom? Cena by sa pripočitala hneď pri platbe alebo by sa to platilo zvlašť po obdržaní produktu?

tom_i
•
18. nov 2025
@anonym_autor

Preklikla som sa na europsku predajňu ale nemajú tam ten dres, jedine mikinu ale nie je tam veľkosť akú potrebujem. Čiže jedine ak objednam priamo z USA. Mam obavy, nikdy som zo zahraničia neobjednávala, ak sa do toho rozumiete @wade @muchotrafka298, nepoviete mi prosím ako to funguje s clom? Cena by sa pripočitala hneď pri platbe alebo by sa to platilo zvlašť po obdržaní produktu?

@anonym_autor a toto?
https://www.fanda-nhl.sk/

muchotrafka298
•
18. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor dan a clo platis zvlast potom, ako Ti tovar pride na Slovensko. To platis tu, predajca s tym nic nema.Vypocita Ti to kurierska spolocnost, co Ti to bude dorucovat podla hodnoty tovaru. Clo sa plati od hodnoty 150 EUR. A nie je iste, ci vobec dany eshop dorucuje na Slovensko. Mozes si to dat preclit aj sama, oznamis to tomu kto ti dorucuje.

zero1
•
18. nov 2025

v tých zákonoch sa nevyznám ale colný dlh ti môže vzniknúť aj pri menšej položke. napr. mne prišiel jeden kus oblečenia (asi tak 60€)a k tomu potom aj dopis že dlhujem cca 8 eur aj so šekom. treba s tým rátať ak je tovar mimo eu. a pozor na podvodné emaily, pošta komunikuje normálne poštou, príde ti dopis.

matus229
•
19. nov 2025

inak, najlepšie sa tie dresy kupujú cez FB marketplace, ale z USA alebo Kanady. Keď som bol v Kanade pár mesiacov pri Calgary, tak som si chcel na zápas Flames kúpiť nejaký dres a podpísaný Cammalerim, keď hral za Calgary, som kúpil za nejakých 100 € :D + som kamošovi kúpil origo dres Chicaga (podobná suma). Tá pani mi vysvetlovala, že jej muž to dostával v práci ako suvenír a nevedeli čo s tým. Tých ponúk tam bolo riadne veľa. Len s tým dovozom by mohol byť asi problém.